Bursa hükmen mağlup edilir mi acaba ?
Sadece soruyorum başka şey aramayın :D
Printable View
Bursa hükmen mağlup edilir mi acaba ?
Sadece soruyorum başka şey aramayın :D
gelin afyonda oynayın bizde ölmeden bi stsl maçı görelim:D:D:D
Beşiktaş taraftarı şu anda harekete geçti ve geri dönüyorlar.
maç iptal oldu :o
Bursaspor amacıına ulaşşıır yavaş yavaş :) holiganlıık adama maç iptal ettirir
Bu işler çocuk oyuncağı değil . Buralarda ölümcül şeyler oluyor . Ne Bursa haklı ne Beşiktaş .Tek suçlu TFF . Bursa taraftarı gelirse İstanbul'a olaylar sadeece o günle kalmaz . Bursa'ya da gider . Çok sağlam cevap oldu bu TFF'ye . 25-30 sene seyirci alınmayacak böyle maçlara.
Beşiktaş KafiLesi OteLden ayrıLıyor.
OteLden ayrıLmak için gerekLi önLemLer 10 dakika da sağLanıyor, 1,5 saattir maça gitmek için sağLayamıyorLar. Yazık.
maç iptal tehir değil sanırım hükmen beşiktaş galip sayılacak
Maç tamamen iptaL ediLmiş. Maçın tekrar oynanması oLmayacak. Maç sonucu hakkında karar vericekmiş TFF.
Maç Beşiktaş ın oLacak büyük ihtimaL.
Maç iptal edildi deniliyor yani ertelenmedi bu durumda maçın sonucuna karar verecek TFF.
Daha sonra tekrar oynanması söz konusu olamaz.
Tribun Dergi
Bursa'da olan olaylarin sansürsüz hali suan Besiktas TV'de
Büyük ihtimal 3-0 Hükmen galip ilan edileceğiz.Maç iptal edildi.Ertelenmedi.
Bursa kafadan 3 puan kaybetti.Taraftarlar için bazı şeyleri görmezden gelmenin zamanı geldi artık.
Şu anda Beşiktaş kulübü ayrılacakken otelden Bursaspor taraftarları da staddan dışarı çıkıyor. Umarım başka tatsızlıklar olmaz.
Olayların çıkmasına sebep olan taraflar kim, bunların hiç mi suçu yok. Durup dururken TFF geldi iki taraf arasına nifak tohumlarını soktu yani ?
İki taraftar grubu niye birbirlerini bir kaşık suda boğuyor ki, futbol bu. Alt tarafı futbol. Bu ülkenin polisine taş atıyor adamlar, araya almışlar 20-30 polisi. Polis olmasa birbilerini yeseler daha iyi olacakmış gibi, katil olsalar yada bir insanı sakat bıraksalar rahat uyuyabilecekler sanki. Benim aklım almıyor bu olayları, kim ne derse desin almayacakta. Çünkü söylenen herşey, sadece bahane..
Benim izlediklerime dayanarak söyleyebileceğim tek şey Bursaspor taraftarı kendi kendilerine maçı iptal ettmiş olmaları. Beşiktaş taraftarı henüz yoldayken, yani Bursaspor tartaftarı ile karşılaşmamış ve herhangi bir tahrik söz konusu değil iken bu olayların olması, Bursaspor taraftarının tek başlarına bunu yapıtğının göstergesi ama yine de şunu belirteyim ki, bu benim kişisel yorumumdur, olayları tam olarak bilmiyorum.
"ertem_sener Ertem Şener
beşiktaş taraftarı orhangazi'de takımı bekliyormuş,takımı almadan dönmeyiz diyorlar !!!"
Birbirlerini bıçaklayan sayısız Bursaspor taraftarı varmış.
Bizim taraftar hala Orhangazide takımı bekliyormuş.Takımı almadan gitmeyiz diyorlarmış.
Beşiktaş takımı oteLden ayrıLdı. İstanbuL`a doğru yoLa çıktı.
Bursaspor'a puan silme cezası da gelebilirmiş, yeni bahaneler de hazır yani. Gelecek sene bizim puanımızı sildiler denir, sonra karşı taraftan başka bir bahane gelir. Bu olay bitmez, her geçen sene daha da körüklenir.
Olay TV'de ki görüntüleri izliyorum canlı olarak ve oradan Beşiktaş'lı taraftarların otobüslerle hareket ettiklerini gösterdiler.Daha sonradan durmuşlar demek ki.
bu Beşiktaş-Bursa geriliminin başlangıç noktası zaten saçmasapan birşey, yok efenim niye başkası düşmedi, ben düştüm. 2011 şöyle olaylar olmasın artık, beşiktaş kafilesindeki oyuncular olayı anlatsalar orda burada, orta doğudan farkımız kalmaz dünya gözünde.
Kendi aramızda tartışmaya gerek yok arkadaşlar.
olaylar hoş değil ama sebep sadece bi yuvarlak top değil.kendi evimizde oynadığımız maçta çıkan olayları izlemen lazım bi adamlar armanın peşinden gelmişlerdi istye sonra armalarıyla döndüler bu sefer çok acele ettiler bari biz bi girseydik bursaya.sakın kimse çıkan olayları desteklediğimi sanmasın ama 2+2=4 bu böyle sevmiyoruz birbirimizi.bursalı çok arkadaşım var severim sevmesine ama futboldan konuşmayız yoksa kalp kırarız. TFF ilk maçtaki olaylardan sonra almayacaktı bizi oraya belliydi bizim forumlardada dönüyordu bazı dedikodular.
aynen katılıyorum dostum :)
bitmez ki, yani çoğu Beşiktaşlı gibi benim öfkemde bitmez kinimde bitmez.ama bu demek değil ki gidip bursalılara saldırayım.seyircisiz olsa bu skıntıların çeyreği olmazdı.
ben o şekilde düşünmüyorum.biraz polislerdende kaynaklı bi durum hiç bi zaman insiyatif kullanmıyorlar.ankarada olmama rağmen BJK nın 10 lig maçına giderim hersene inönüye ve hiç bi zaman göremedim polislerin ortamı yumuşatmaya çalıştığını arı kovanına çomak sokarsan böyle olur işte.
cehennem mi:) güldürme Allah aşkına :) ben çok ankaragücü deplasmanına gittim cidden zor bursadan daha zor hatta ama cehennem dediğine göre kazana hiç gelmemişsin belli :)
kesinlikle katılıyorum 2 tarafta haksız ama suç TFFde.
sana göre alt tarafı futbol.
biraz fazla alıntı oldu galiba :) yanarım yanarımda maça gitmek için 100 tl bulamadım ben ona yanarım :)