Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

7 41.18%
  • Beşiktaş kazanır

7 41.18%
  • Berabere biter

3 17.65%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 171 sonuç

Konu: Bursaspor - Beşiktaş [32. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursa hükmen mağlup edilir mi acaba ?

Sadece soruyorum başka şey aramayın

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gelin afyonda oynayın bizde ölmeden bi stsl maçı görelim

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş taraftarı şu anda harekete geçti ve geri dönüyorlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bursa hükmen mağlup edilir mi acaba ?

Sadece soruyorum başka şey aramayın
    Edilmesi gerek .

maç iptal oldu

6. Default

Bursaspor amacıına ulaşşıır yavaş yavaş holiganlıık adama maç iptal ettirir

Bu işler çocuk oyuncağı değil . Buralarda ölümcül şeyler oluyor . Ne Bursa haklı ne Beşiktaş .Tek suçlu TFF . Bursa taraftarı gelirse İstanbul'a olaylar sadeece o günle kalmaz . Bursa'ya da gider . Çok sağlam cevap oldu bu TFF'ye . 25-30 sene seyirci alınmayacak böyle maçlara.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by musakaan View Post
    Bu işler çocuk oyuncağı değil . Buralarda ölümcül şeyler oluyor . Ne Bursa haklı ne Beşiktaş .Tek suçlu TFF . Bursa taraftarı gelirse İstanbul'a olaylar sadeece o günle kalmaz . Bursa'ya da gider . Çok sağlam cevap oldu bu TFF'ye . 25-30 sene seyirci alınmayacak böyle maçlara.
    Kusura bakma da, bu mesajına sağlam güldüm. Tek suçluTFF demek, vay be...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş KafiLesi OteLden ayrıLıyor.

OteLden ayrıLmak için gerekLi önLemLer 10 dakika da sağLanıyor, 1,5 saattir maça gitmek için sağLayamıyorLar. Yazık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kusura bakma da, bu mesajına sağlam güldüm. Tek suçluTFF demek, vay be...
    Bu olaylara izin veren TFF . Sokaktaki adam bile öğrendi bu iki taraftar grubunun birbirlerini bir kaşık suda boğacağını .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

maç iptal tehir değil sanırım hükmen beşiktaş galip sayılacak

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maç tamamen iptaL ediLmiş. Maçın tekrar oynanması oLmayacak. Maç sonucu hakkında karar vericekmiş TFF.

Maç Beşiktaş ın oLacak büyük ihtimaL.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maç iptal edildi deniliyor yani ertelenmedi bu durumda maçın sonucuna karar verecek TFF.

Daha sonra tekrar oynanması söz konusu olamaz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tribun Dergi

Bursa'da olan olaylarin sansürsüz hali suan Besiktas TV'de

Büyük ihtimal 3-0 Hükmen galip ilan edileceğiz.Maç iptal edildi.Ertelenmedi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bursa kafadan 3 puan kaybetti.Taraftarlar için bazı şeyleri görmezden gelmenin zamanı geldi artık.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şu anda Beşiktaş kulübü ayrılacakken otelden Bursaspor taraftarları da staddan dışarı çıkıyor. Umarım başka tatsızlıklar olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu olaylara izin veren TFF . Sokaktaki adam bile öğrendi bu iki taraftar grubunun birbirlerini bir kaşık suda boğacağını .
    Olayların çıkmasına sebep olan taraflar kim, bunların hiç mi suçu yok. Durup dururken TFF geldi iki taraf arasına nifak tohumlarını soktu yani ?

İki taraftar grubu niye birbirlerini bir kaşık suda boğuyor ki, futbol bu. Alt tarafı futbol. Bu ülkenin polisine taş atıyor adamlar, araya almışlar 20-30 polisi. Polis olmasa birbilerini yeseler daha iyi olacakmış gibi, katil olsalar yada bir insanı sakat bıraksalar rahat uyuyabilecekler sanki. Benim aklım almıyor bu olayları, kim ne derse desin almayacakta. Çünkü söylenen herşey, sadece bahane..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim izlediklerime dayanarak söyleyebileceğim tek şey Bursaspor taraftarı kendi kendilerine maçı iptal ettmiş olmaları. Beşiktaş taraftarı henüz yoldayken, yani Bursaspor tartaftarı ile karşılaşmamış ve herhangi bir tahrik söz konusu değil iken bu olayların olması, Bursaspor taraftarının tek başlarına bunu yapıtğının göstergesi ama yine de şunu belirteyim ki, bu benim kişisel yorumumdur, olayları tam olarak bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"ertem_sener Ertem Şener
    beşiktaş taraftarı orhangazi'de takımı bekliyormuş,takımı almadan dönmeyiz diyorlar !!!"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Birbirlerini bıçaklayan sayısız Bursaspor taraftarı varmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bizim taraftar hala Orhangazide takımı bekliyormuş.Takımı almadan gitmeyiz diyorlarmış.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş takımı oteLden ayrıLdı. İstanbuL`a doğru yoLa çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bursaspor'a puan silme cezası da gelebilirmiş, yeni bahaneler de hazır yani. Gelecek sene bizim puanımızı sildiler denir, sonra karşı taraftan başka bir bahane gelir. Bu olay bitmez, her geçen sene daha da körüklenir.

Olayların çıkmasına sebep olan taraflar kim, bunların hiç mi suçu yok. Durup dururken TFF geldi iki taraf arasına nifak tohumlarını soktu yani ?

İki taraftar grubu niye birbirlerini bir kaşık suda boğuyor ki, futbol bu. Alt tarafı futbol. Bu ülkenin polisine taş atıyor adamlar, araya almışlar 20-30 polisi. Polis olmasa birbilerini yeseler daha iyi olacakmış gibi, katil olsalar yada bir insanı sakat bıraksalar rahat uyuyabilecekler sanki. Benim aklım almıyor bu olayları, kim ne derse desin almayacakta. Çünkü söylenen herşey, sadece bahane..
    Senin alt tarafı dediğin futbol kimisinin hayatıdır .Kimine komik gelebilir kimine de gereksizce ama onu bir takıma bir armaya aşık olmayan kimse bilemez .

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Olay TV'de ki görüntüleri izliyorum canlı olarak ve oradan Beşiktaş'lı taraftarların otobüslerle hareket ettiklerini gösterdiler.Daha sonradan durmuşlar demek ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne olursa olsun takımı üst sıralar için mücadele edip, BJK gibi önemli bir maça çıkacakken hükmen mağlup duruma düşüren taraftar takımı değil holiganlığı seviyordur. Suç tamamiyle taraftardadır bana göre. Bedavadan 3 puanı götürdüler. Bu kadar kolay mı?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bu Beşiktaş-Bursa geriliminin başlangıç noktası zaten saçmasapan birşey, yok efenim niye başkası düşmedi, ben düştüm. 2011 şöyle olaylar olmasın artık, beşiktaş kafilesindeki oyuncular olayı anlatsalar orda burada, orta doğudan farkımız kalmaz dünya gözünde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Senin alt tarafı dediğin futbol kimisinin hayatıdır .Kimine komik gelebilir kimine de gereksizce ama onu bir takıma bir armaya aşık olmayan kimse bilemez .
    Arma aşkı için, adam da bıçaklanır, hatta öldürülür, vandallık yapılabilir, holiganlıkta sınır tanınmaz. Arma aşk, kulüp namus oluyor o zaman. Ve bu yolda herşey mübah..

Fikirlerimiz baya farklı...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kendi aramızda tartışmaya gerek yok arkadaşlar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    gören de şampiyonluk mücadelesi sanıyor oynayacağınız hiçbi önemi olmayan bi maç sanki gevura saldırır gibi ne bu öfke bu kadar mı kendimizden geçiyoruz bi yuvarlak top için yazıklar olsun
    olaylar hoş değil ama sebep sadece bi yuvarlak top değil.kendi evimizde oynadığımız maçta çıkan olayları izlemen lazım bi adamlar armanın peşinden gelmişlerdi istye sonra armalarıyla döndüler bu sefer çok acele ettiler bari biz bi girseydik bursaya.sakın kimse çıkan olayları desteklediğimi sanmasın ama 2+2=4 bu böyle sevmiyoruz birbirimizi.bursalı çok arkadaşım var severim sevmesine ama futboldan konuşmayız yoksa kalp kırarız. TFF ilk maçtaki olaylardan sonra almayacaktı bizi oraya belliydi bizim forumlardada dönüyordu bazı dedikodular.

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    mevzu şampiyonluk değil,yuvarlak top umurlarıında olmaz.Polisler bile dayak yiyor şu an kim ne derse desin arma sevdası takıım tutmaya benzemez.
    aynen katılıyorum dostum

Merakla bekliyorum bu saçmalıkların sonucu ne olacak, yapılanlar yapanların yanına kar olarak kalacak mı, yine..

Ne kinmiş, ne öfkeymiş yıllardır bitmedi...

bitmez ki, yani çoğu Beşiktaşlı gibi benim öfkemde bitmez kinimde bitmez.ama bu demek değil ki gidip bursalılara saldırayım.seyircisiz olsa bu skıntıların çeyreği olmazdı.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Ne yazık ki görüntüler malum örgütün polis ile karşılaşmasını hatırlatıyor. Polisin üstüne eline ne gelirse fırlatanların yüzünde kin var.

ben o şekilde düşünmüyorum.biraz polislerdende kaynaklı bi durum hiç bi zaman insiyatif kullanmıyorlar.ankarada olmama rağmen BJK nın 10 lig maçına giderim hersene inönüye ve hiç bi zaman göremedim polislerin ortamı yumuşatmaya çalıştığını arı kovanına çomak sokarsan böyle olur işte.

Beşiktaş maçı 3-0 alır ama cehennemden çıktıktan sonra birkaç ay kendilerine zor gelirler .
    cehennem mi güldürme Allah aşkına ben çok ankaragücü deplasmanına gittim cidden zor bursadan daha zor hatta ama cehennem dediğine göre kazana hiç gelmemişsin belli

kesinlikle katılıyorum 2 tarafta haksız ama suç TFFde.

sana göre alt tarafı futbol.

biraz fazla alıntı oldu galiba yanarım yanarımda maça gitmek için 100 tl bulamadım ben ona yanarım
    eto'o bitmiş.

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri