Sen bu yazılanların çoğunu okudun, anlattılar ve burada bana bizlere söylüyorsun. Ben bir gurup insan bunları çıkardı demiyorum. Sna göre bu planlı yapılan birşey. Bende diyorum ki 7 yaşındaki bir çocuk bu olayların çıkacağını bilirdi. İçerideki havayı solumadan, tribunun içindeki insaları tanıman böyle konuşmak çok kolay basit. Sonra bana gelip bilip bilmeden konusmayın deme. Bilmeyen varsa dışardan olaylara düz mantıkla bakaın sizlersiniz. Orada ki o toplanan insanlar amaçı polisle çatışmak değil. Onların amaçı toplu olup şehrini savunmak. Değerlerine sahip çıkmak. Beşiktaş taraftarını Bursaya sokmamak. Ama bunun yapılış şekli polisle çatışmak yanlış. Ama emniyette sütten çıkmış ak kaşık değil. Olayların ilk çıktıgı anın videosunu dolaşıyor. Polisler birden fırlıyor ve önüne geleni jopluyor. İzlemeni isterim abi. Bu ülkede bu taraftar terörist, çapulcu ilan edildi. Oysa daha basına bile yansımamış nice güzelliklere nice yardımlara imza atan bir taraftar var. Basın çok büyük Alevlendirdi, değiştirdi, yoğurdu ve insanları gözüne öyle bir çıkarıp sundu ki olnlar ortada...
http://www.teksas.org/haber_oku.asp?haber=8218 İzleyin lütfen.