Turksportal STEAM üzerinden satış yapıyor, kutulu değil.
Printable View
kutulu satış nedir?
evime d&r yakın oradan gidip almayı düşünüyorum
http://www.vatanbilgisayar.com/aral-...spx?I_ID=57056
60 TL olmuş oyun, Vatan Bilgisayar internete özel %25 indirim.World - Axess vade farksız 10 taksit.Ancak daha tam olarak satışta olmayan ürünlere de indirim yapıyorlar mı arayıp sormak lazım, 60 TL yazıyor ama...
vatanbilgisayar da ki fiyat inanılmaz iyi 60 TL.
http://www.vatanbilgisayar.com/aral-...spx?I_ID=57056
Vatan'da hakikaten çok iyiymiş fiyatı, D&R siparişini iptal edip oradan mı alsam acaba :)
yalnız vatanda stokta olunca haber ver diyor siparişe açık değil sanırım ?
Ürün geldiğinde eğer indirim (%25 ya da %20) devam ediyorsa o fiyata alabilirsiniz. Ama sanmıyorum, ürüne gelene kadar indirim biter.
Gecen sene overgame bir ay öncesinden ön siparişlere başlamıştı. 70 liralik oyunu 50 liraya ön sipariş sayesinde almıştım ve oyunun çıkış tarihinde beni saat 12'de arayip ürününüz geldi demişlerdi. Gidip hemen almistim ve çok memnun kalmıştım.
2-3 hafta kadar önce gittim 2012 için ön siparişi vermeye, bu sene ön sipariş yok dediler. Simdi D&R'dan falan siparis versem, oyun 21'inde çıkıyor, adamlar kargoya agir agir verecekler aybaşına kadar anca gelecek oyun. 10 gün daha gecikmeli oynamak istemiyorum açıkçası. 21 ekimde gidip kendim alıcam artik heralde.
Bende Turksportal alabilirim
Oyunu aralgame den aldim. Gecen sene oyun ciktigi gunun aksaminda elime ulasmisti,insallah bu sefer de oyle olur.
bende şimdi D&R den 4 taksit ile 71 TL ye ön sipariş verdim...
bu ilk orjinal oyunum olacak..heycanlıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :D ahah
vatan bilgisayar indirimi kaldırmış. oyun 74 tl.den satışta ..
D&R'dan bugün sipariş versek ne zaman elimize ulaşır? Sipariş veren arkadaşlar , herhangi bir açıklama var mı sitede?
21 Ekimden sonra kargo süresi eklencekse hiç uğraşmayalım gidip direk 21inde elden alalım diye soruyorum.
Turksportal üzerinden 69.90 liraya satın alabilirsiniz oyunu.
http://www.turksportal.net/satis/oyun/49/bilgi/
Bir bilgi yok arkadaşım yanliz en geç 22 sinde evinde olur diye düşünüyorum...ben DR den sipariş verdim ve 4 taksitle 71.99 TL ye aldım.... aylik 18 tL çok insana dokunmaz...Kutusunda gelecek üstelik t-short de gönderecekler...kargo parasıda yok...
karar senin
Şöyle bir sorum daha var:
Bildiğim kadarıyla 5 farklı bilgisayara yükleme şansımız var oyunu tek CD Key ile. CD'siz çalışmadığını düşünürsek, kardeşimin bilgisayarında nasıl çalıştırcaz oyunu? Steamle açılıyodu ama bunu internete bağlı olmdan yapma şansımız var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
DR ön satış ile internetten alanlar için t-shirt hediye ediyor, güzel bir tercih olabilir. :)
Ek olarak DR havale ile ödemede alıyor.
Şuan oyunu bende satın aldım, umarım cuma günü dvd elimde olur. :)
D&R'dan önsiparişle daha ucuza mı geliyor ? Ben Cuma günü gidip kendim alırım diye düşünüyordum .
Geçen yıl öyle olmuştu. Tabii perşembe akşamı verildiğinde bu pek mümkün olmaz. 24 saat içinde mutlaka siparişiniz teslim ediliyor.
Evet daha ucuza geliyor 10 TL gibi bir miktar, cuma günü 80 TL vermektense şimdi 70 TL vermek daha mantıklı eğer 4 taksitli alındığında ayda 18 TL'ye denk geliyor.
Soru : Fm 2012 stoklarınıza ne zaman gelecek belli oldu mu? Ayın 21inde elimizde olabilecek mi? 17.10.2011
Cevap :
Merhaba, bir aksilik olmaz ise perşembe veya cuma günü gönderilecek :)
Aral game den ön sipariş yapan veya yapacak olan arkadaşlara bilgi olsun =)
aral'a gelen D&R'a da gelir....D&R daha ucuz fiyat olarak...
ben de dienardan sipariş verdim, umuyorum en kısa zamanda elimizde olur oyun ama aklıma bir şey takıldı; daha doğrusu ekşi sözlük'te bir arkadaş yazmış.
t-shirt'ün bedeni ne olacak yahu? (:
zavvi.com
Ben buradan sipariş verdim , bugün indirime girdi , daha ucuzu yok..
verdikleri tshirtü ben yurtdışından almıştım. eğer aynı kalitedeyse mutlaka beğeneceksiniz..
bu arada oyun bizde halen 69,90 TL STEAM versiyonu.
http://www.turksportal.net/satis/oyun/49/bilgi/
ilk orijinal oyunumu geçen sene yılın ikinci çeyreğinde 45 liraya hepsiburadadan almıştım onun hatrına yine siparişi oradan verdim biraz pahalı oldu sanırım ama hayırlısı olsun
D&R'dan sipariş vermiş bulunuyorum. Sırf tshirt için oradan söyledim yoksa TSİ'den alacaktım çok daha uygundu aslında. Umarım 21'inin sabahı elimde olur. Çünkü hafta sonu giriyor araya. Pazartesiye kadar beklemek zorunda kalırım.
Bana da soruldu mail yoluyla beden. Çok istiyordum bu tshirtü. Mustafa abinin üzerinde gördüğümden beri imreniyordum valla :)
Biraz once aralgame den gelen mail :
- Satin almis oldugunuz FM 2012 oyununun bugun gonderilmesi planlanmaktadir.