1 ile 30 arası toplam 405 sonuç

Konu: Orijinal Oyun Alınabilecek Yerler

Hybrid View

D&R'dan bugün sipariş versek ne zaman elimize ulaşır? Sipariş veren arkadaşlar , herhangi bir açıklama var mı sitede?

21 Ekimden sonra kargo süresi eklencekse hiç uğraşmayalım gidip direk 21inde elden alalım diye soruyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
    D&R'dan bugün sipariş versek ne zaman elimize ulaşır? Sipariş veren arkadaşlar , herhangi bir açıklama var mı sitede?

21 Ekimden sonra kargo süresi eklencekse hiç uğraşmayalım gidip direk 21inde elden alalım diye soruyorum.
    Bir bilgi yok arkadaşım yanliz en geç 22 sinde evinde olur diye düşünüyorum...ben DR den sipariş verdim ve 4 taksitle 71.99 TL ye aldım.... aylik 18 tL çok insana dokunmaz...Kutusunda gelecek üstelik t-short de gönderecekler...kargo parasıda yok...

karar senin

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by uaemrah View Post
    Bir bilgi yok arkadaşım yanliz en geç 22 sinde evinde olur diye düşünüyorum...ben DR den sipariş verdim ve 4 taksitle 71.99 TL ye aldım.... aylik 18 tL çok insana dokunmaz...Kutusunda gelecek üstelik t-short de gönderecekler...kargo parasıda yok...

karar senin
    Ben de 12 taksitle aldım, FM 2013 çıkana kadar ödiycez artık

Quote Originally Posted by uaemrah View Post

karar senin
    teşekkürler öncelikle,

Ben de d&r'ın sitesinden aldım bugün. Müşteri hizmetleriyle konuştum, adam mağazalardan önce ulaşır size dedi. 2 taksit yaptım ben de, uyar bana. Tshirt te stoklarla sınırlı diyo ama umarım bize kalır

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
    teşekkürler öncelikle,

Ben de d&r'ın sitesinden aldım bugün. Müşteri hizmetleriyle konuştum, adam mağazalardan önce ulaşır size dedi. 2 taksit yaptım ben de, uyar bana. Tshirt te stoklarla sınırlı diyo ama umarım bize kalır
    hayırlı olsun....umarım bunca orginal oyunun karşılığını TÜRKÇE FM olarak alabiliriz...

Mesaj Yetkileri