Haklısın Gökay Fenerde oluduğu artmaması lazım onun yerine Alper artsın
Printable View
Necip zaten şu anda bile kendini kanıtlamış bir oyuncu. Alper ise genç milli takımlarda önemli işlere imza atmış. Ama Gökay'ı da unutmamak gerek. Kim ne derse desin Fenerbahçe orta sahasında sırıtmadan oynayabilen bir oyuncudur Gökay. 2012de ki profilini ve gelişimini daha üst düzey bekliyorum.
Eğer Gökay bu sene süreklilik kazanırsa ve üstüne bir şeyler koymaya devam ederse 2012de değilde 2013te gereken artışı alacağını düşünüyorum.
@elastik
Alper Potuk'u 2 defa izlemeden yorum yapmışsınız yazık. Sizin için lig zaten İstanbul'dan ibaret. Hem böyle bir görüşe sahipsiniz hemde bizleri eleştiriyorsunuz...
Açık konuşayım şu an Gökay Alper'in yanına yaklaşamaz ve yaklaşamıyoda zaten. ;) He 2-3 sezon sonra ne olur orasını bilmem.
Amrabat bu sezon Fenerbahçe'ye karşı da çok iyi oynamıştı.Bencillik sorunu var kendisinde.Yoksa yetenekleri bu ligin çok üstünde.Zihinsel özellikleri düşük bir oyuncu sanıyorum oyunda da bilmiyorum bakmadım ama öyledir diye tahmin ediyorum.
----------------------------------
Arkadaşlar bakın ben ne demiştim ?
Oyuncu gözlemim iyidir Galatasray İlgileniyor bu oyuncuyla büyük ihtimal devre arasında alacaktır.
İnternet ve haber sitelerine bakın Amrabat Galatasaray diye .
İnşallah oyunda iyidir Amrabat .