1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Fm 2012'de özelliklerinin artmasını beklediğiniz oyuncular

Hybrid View

Arkadaşlar bence Kayserispor'lu Faslı oyuncu Nordin Amrabat'ın performansı yüksek olmalı bence asist kralı olmalı bakarsanız : Beşiktaş 0 : - : 2 Kayserispor maçında hem harika bir futbol ortaya koydu hemde 2 asist yaptı daha ne olsun bence performansı dahada iyi olacaktır bu oyuncunun.

Quote Originally Posted by burc ugur View Post
    Arkadaşlar bence Kayserispor'lu Faslı oyuncu Nordin Amrabat'ın performansı yüksek olmalı bence asist kralı olmalı bakarsanız : Beşiktaş 0 : - : 2 Kayserispor maçında hem harika bir futbol ortaya koydu hemde 2 asist yaptı daha ne olsun bence performansı dahada iyi olacaktır bu oyuncunun.
    Yapma etme abim, Amrabat iyi topçuda bir maçtan bakılacak şeymi o Allah aşkına

Quote Originally Posted by burc ugur View Post
    ----------------------------------

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Yapma etme abim, Amrabat iyi topçuda bir maçtan bakılacak şeymi o Allah aşkına
    Quote Originally Posted by futureless View Post
    Amrabat bu sezon Fenerbahçe'ye karşı da çok iyi oynamıştı.Bencillik sorunu var kendisinde.Yoksa yetenekleri bu ligin çok üstünde.Zihinsel özellikleri düşük bir oyuncu sanıyorum oyunda da bilmiyorum bakmadım ama öyledir diye tahmin ediyorum.
    Arkadaşlar bakın ben ne demiştim ?
    Oyuncu gözlemim iyidir Galatasray İlgileniyor bu oyuncuyla büyük ihtimal devre arasında alacaktır.
    İnternet ve haber sitelerine bakın Amrabat Galatasaray diye .
    İnşallah oyunda iyidir Amrabat .

Mesaj Yetkileri