fenerbahçe yener ya, hatta yenmeli.
kahretsin yine fener'e iddaa oynadım. objektif düşünemiyorum.
Printable View
fenerbahçe yener ya, hatta yenmeli.
kahretsin yine fener'e iddaa oynadım. objektif düşünemiyorum.
ben sadece beklemekle yetniyorum çünkü ilk haftalar süpriz sonuçlara gebe olmuştur her zaman
geçen sene kuponda trabzona oynadım 3 maç geldi eskişehir maçında nasıl olsa alır dedim o zamana kadar ne FB nede TS puan vermedi tüm parayı bastım ama o maç 0-0 bitti buda bi şans :)
Fenerbahçemizin 2011-2012 sezonunun ilk maçında Orduspor ile yapacağı karşılaşmaya çıkacak ilk 11’imiz şöyle:
Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Fabio Bilica, Reto Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Issiar Dia, Alex de Souza, Semih Şentürk.
fenerbahce.org
Hocanın Cristian'dan vazgeçmesi şaşırtıcı olurdu zaten.Hayır yani kendi sahanda lige yeni çıkmış bir takımla oynuyosun, 2 tane ön liberoyla çıkmak zorunda değilsin.Biraz cesur olmalı Aykut Hoca ilk günlerindeki gibi.
Golü erken bulmamız gerektiğini düşünüyorum. Gol geciktikçe Ordu'nun direnci artacak, bizim takımada baskı binecektir. Ordu kendini ispat etmek isteyecek bu maçta. Dikkatli olmamız lazım, savunmamız pek hoş görünmüyor buradan bakıldığında.
1-0 olsun bizim olsun.
Orduspor'un 11'i; Saso, Garcia, Yalçın, Sedat, Emre, Onur, Gosso, Culio, Stancu,Dalmat, Tekke
Culio, Stancu felan baya aştı ordu kendini :) Daha geçen sene Galatasaray'da oynayan adamlardı bunlar...
Culio sol tarafta oynarsa bekiri hallac pamugu eder dusuncesindeyim..
Culio hala oynar her türlü Galatasaray'da, dünkü takımın orta sahasında Culio olsa sonuç başka olabilirdi bence.
Fenerbahçe bugün kazanır, motivasyonu üst düzeyde bir takım ve bununla doğru orantılı olarak kaliteli futbol bekliyorum ben. Orduspor belki 1 gol bulabilir, Fenerbahçe savunması alışagelmiş kalitesinden biraz uzak çünkü bugün ama ilk gol Orduspor'dan gelirse Fenerbahçe maçı farklı kazanır diye düşünüyorum.
fatih tekke 6 pastan boş kaleye kaçırdı
Culo bekiri gecerek iceri girdi fatih tekke bombos kaleye gonderemedi auta atti
Fatih Tekke'nin içine Güiza kaçmış.
Sağ kanat çok aksıyor.
Cristian Baroni attı.
baroni atti Miguel garcia ofsayti bozdu
Ziegler çok kötü oynuyor şu ana kadar.
O değilde yedeklerimiz içerisinde ne stoper ne de sağ bek var.
ordu gosso ile net bir gol kacirdi
Stoperimize bişey olursa Bekir'i oraya kaydırıp Mehmet'i sağ beke çeker.Sağ bekimize bişey olursa yine Mehmet'i çeker ileriye adam alır.Bu sorun değil de çok aksıyoruz.İki ön liberoyla,Bekirle ve Semih'le olmaz bu iş.Herkes Bilica deyip duruyor ama asıl bu isimler fenerbahçe formasını hak edecek kadar yetenekli değiller.
İlk yarıda Ordu çok rahat 3ü 4ü bulabileceği pozisyonları buldu. Fenerbahçe eksiklerinin de sebebiyle tel tel dökülüyor bence şu ana kadar. Soyunma odasına önde gitmeleri büyük şans. İlerleyen haftalarda eksiklerin de dönmesiyle daha iyi olacaktır tabi.
Semih kötü oynuyor selçuk baroni ikilisi çok pasif
İlk yarı'yı çok üst düzey oynamasak bile üstün mücadelemiz ile 1-0 önde kapadık . Öyle fark yaratan bir oyuncumuz yok şu ana kadar sadece Dia hücumda iyi işler yaptı . Ziegler ile de anlaşması göze çarpıyor . Ziegler ilk maçı olduğundan dolayı tedbirli olmak için o sık yaptığı topla dribbling'lerini yapmadı fazla bu sezon Dia ile iyi işler yapacaklardır .
bekir... allahım... fenalık geçirecek gibi oluyorum top o adamın ayağına değdiğinde.
Culio ve gosso harici oynuyan adam goremedim Ordusporda Hele fatih tekke Kadroya bile almam.
topuzun bekire yardım etmesi lazım bekire mecburuz malesef selçuk yerinden kıpırdayamıyor mağlum defansif bir oyun sergilememiz lazım oyunun ofansif olabilmesi için yapılabilicek fazla şey yok ancak bekirin biraz gaz alması gerek ve topuzun çift kişilik oynaması lazım fakat bu imkansız.!
fatih tekkeyi yarın merkeze alırlar:D
http://img.vol.io/yazete/pics/news/1...07378986_2.jpg
evet fatih sönmüş bir adam emin olun güiza bile atardı...
Biz Fenerbahçe'yiz.Çok mu zor Selçuk ya da Baroni yerine Gökay'ı koymak.Ne yani çocuk oynasa daha kötü olmaz herhalde takım.Semih Semih diyoruz son 2-3 senedir ileriye tek bir adımı yok sürekli geriye gidiyor.Bekir kim yahu ya stoper oynatacaksın ya oynatmayacaksın bu kadar nettir.Beni koysan daha iyi oynarım sağ bekte.Hafi beni koymadın:) Mehmet Topuzu çek o zaman oraya.Dia'yı sağa çek,Uğur Boral'ı Sezer'i al.Zor değil kombinasyonları değiştirmek,korkak olmamak gerek sadece.
Stad dışında mikrofon bulunuyormuş .
Saha dışına mikrofon koyup sesi yayına aktaran Ligtv"yi Kiniyorum :)
Maçta futbol adına pek bir şey yok, futbol dışı dikkatimi çekenler; ligtv spikerleri, ligtvnin dışardaki taraftarın sesini mikrofon ile duyurmaya çalışması, Baroni'nin gol sevinci, bir de merak ediyorum Şekip Mosturoğlu'nun neden t-shirti yok ?
Bekirin kafası güzel
Biz bağırınca sesi kısanlarla aynı kişiler değil mi bu dışarıya mikrofon koyanlar ? Allah islah etsin..
Bienvenu ilk kez sahada.
Saha dışında mikrofon olduğu bilgisinin kanıtı,kaynağı nedir?
Diyelim ki mikrofon var bunu lig tv'nin koyduğunun kanıtı nedir? Kulüpte bunu düşünmüş olabilir ki ben oturduğum yerden dahi düşünmüştüm.
bu arada mikrofonun olup olmadığına dair hiçbir delil yokken konuşmanız lig tv nin mikrofon koyup sahaya yetiştirdiğini söylemekte yanlıştır bu bilgi nereden geldi bilmiyorum ama hani mikrofon olması mümkün olabilir bunu bilemem mikrofon olabilir fakat bunu lig tv ye yüklemek ve hiçbir delil veya olduğuna dair bir bilgi göstermeden bunları söylemek nedir ben anlayamadım ? Maça gelirsek evet çok sıkıcı bir maç ve bu gidişle kalemizde gol görürsek şaşırmayın galibiyerin sebebide sadece ordunun çok fazla kötü olması.
Valla şahsen benim kanıtım yok, kulüpte yapmış olabilir onu düşünmemiştim. Ya da hafiften bir tezahürat veriliyor olabilirler. Bir şey var yalnız, o bariz farkediliyor.
Alex müthiş bir roveşata vurdu kaleci çeldi.