Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
53. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

40 75.47%
  • Berabere biter

4 7.55%
  • Orduspor kazanır

9 16.98%
1 ile 30 arası toplam 191 sonuç

Konu: [1. Hafta] Fenerbahçe - Orduspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Biz Fenerbahçe'yiz.Çok mu zor Selçuk ya da Baroni yerine Gökay'ı koymak.Ne yani çocuk oynasa daha kötü olmaz herhalde takım.Semih Semih diyoruz son 2-3 senedir ileriye tek bir adımı yok sürekli geriye gidiyor.Bekir kim yahu ya stoper oynatacaksın ya oynatmayacaksın bu kadar nettir.Beni koysan daha iyi oynarım sağ bekte.Hafi beni koymadın Mehmet Topuzu çek o zaman oraya.Dia'yı sağa çek,Uğur Boral'ı Sezer'i al.Zor değil kombinasyonları değiştirmek,korkak olmamak gerek sadece.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Biz Fenerbahçe'yiz.Çok mu zor Selçuk ya da Baroni yerine Gökay'ı koymak.Ne yani çocuk oynasa daha kötü olmaz herhalde takım.Semih Semih diyoruz son 2-3 senedir ileriye tek bir adımı yok sürekli geriye gidiyor.Bekir kim yahu ya stoper oynatacaksın ya oynatmayacaksın bu kadar nettir.Beni koysan daha iyi oynarım sağ bekte.Hafi beni koymadın Mehmet Topuzu çek o zaman oraya.Dia'yı sağa çek,Uğur Boral'ı Sezer'i al.Zor değil kombinasyonları değiştirmek,korkak olmamak gerek sadece.
    sezer le cristian aynı tipte oyuncular ancak selçuğun yerine gökayı alıp mehmeti sağ beke çekip bekirle blicayı yer değiştirdikten sonra blicayı stoch la değiştircen stoch sağda mehmet bekte göky cristianda ortada olabilir ancak.

Mesaj Yetkileri