Helal Ibb'ye. Adamlarin fiksturu baska takimda olsa isyan ederlerdi ama Ibb rakip tanimiyor
Printable View
Helal Ibb'ye. Adamlarin fiksturu baska takimda olsa isyan ederlerdi ama Ibb rakip tanimiyor
adrian sahsen begendim iyi topcu ama hemen telasa gerek yok bence trabzon haftaya patlar cunki deplasmanda daha iyi oynuyor.
Vittek'in sakatlığına şaşırmadım nedense. Bu adam zaten 1 yıldır yatıyodu 1 yıl daha yatsın bakalım.
Doka'yı çok beğendim İBB'de. 2 tarafını oynuyo oyunun ve kolay kolay düşmüyo mücadeleden kaçmıyo. Trabzon içinse çok zor zamanlar kapıda. Halil'i kanatta denemesi kötü oluyor. Etkinliğini azaltıyor Halil'in.
Ibb bu sezon cok can yakacaktir tebrikler IBB.
Vittek'in pozisyonunu izlerken kesinlikle ayagı kırıldı demiştim sanırım doğru çıkmış. Üzüldüm Vittek adına. Maç çok ortada geçti iki takım da kazanabilirdi ancak bitirici hamleyi daha iyi yapan taraf İ.B.B oldu. Gerçekten çok kaliteli bir takımlar ve iyi futbol oynuyorlar. Golde Doka'nın asisti ve Webo'nun koşusu çok iyiydi. Webo ne kadar nokta bir transfer oldugu kanıtladı artık bence. Doka'yı da çok begendim hareketli bir oyuncu. Hem oynuyor hem oynatıyor. Trabzonspor bu sene bir dikiş tutturamadı henüz. Bir konsantrasyon eksikligi var. Bir takım degiller sanki. Bunu aşmaları lazım. Yoksa işleri zor.
Vittek için üzüldüm 2010 dünya kupasından sonra bu ligde cok iyi iş yapacak adamdı ama artık -yaşınında vermiş oldugu mevcut durumla- kariyeri bitti diyebiliriz
Webo gerçekten sağlam bir oyuncu.Bu adamı Fenerbahçe alsaydı rahat gol kralı olurdu ligte.İBB bu performansını devam ettirirse Play-offlara bile kalabilir.
Söylediğim gibi değildi belki Webo ama golünü attı yine. İBB kötüydü oyun olarak dün. Yenilebilirdide. Ancak yine kazandılar. Play-off u zorlayacak gibi duruyorlar.
Trabzon forvet olarak Halil'e kaldıysa işi bence zor. Belki Vittek ağır felan ama Inter maçında oyuna girdiğinde golü getiren korneri o kazandırmıştı. İleride fiziğini iyi kullanabiliyordu. Yazık oldu. Trabzon bu sene Avrupada birşeyler yapacak sanırım.
Sait"e Katiliyorum Trabzon Avrupaya Konsantire oldu gibi...
Şenol hoca Serkan'ı ofans oynatmazsa ligdede bu takım iş yapabilir...Burak dönünce zaten gollerine devam eder...
lig başında bir sıkıntı durum oldu. ben ne ligde uzun soluklu sıkıntı yaşayacağımızı, ne de avrupada çok başarılı olacağımızın kararının şimdiden verilmesini doğru bulmuyorum. geçen senede ilk yarının da ikinci yarının da ilk 5 maçında 7-8 puan kaybedip daha sonra ki toplam 24 maçın 22'sini kazanmıştık mesela. yine toparlanacağımızı düşünüyorum.
Trabzonsporun aslında çok kötü bir kadrosu yok ama bence geçen sezondan iyi de bir kadrosu olduğu söylenemez malesef.
En başta Egemen mesela. Hala boşluğu doldurulamadı bu açık ve net. Şenol Güneş bile söyledi bunu.
Cech Cale'yi her türlü katlar o konuda sıkıntı yok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum.
Celutska tam bir joker. Palermo patentli sayılır zaten genç yaşında bir İtalya tecrübesi yaşamış bir oyuncu, Trabzonspor yönetimi kendi çıkarlarını düşünmezse klüp Celutska'nın olası bir satışından önemli paralar kazanabilir.
Adrian ise kötü bir futbolcu değil ama en başta tartışılması gereken konu oyuncuya ödenen bonservis bedeli. 6 milyon € ya çok daha iyisi alınabilirdi. Profesyonel anlamda Jaja'dan daha iyi olabilir ama yetenek olarak Jajanın yanından bile geçemez burası gayet açık. Fizik olarak çok iyi olduğu söylenemez ve tempolu bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Ama umarız faydalı olur Trabzonspora, bi kere alınmış nede olsa artık nasıl faydalanılır o düşünülmeli.
Sapara iyi transfer ilerleyen haftalarda kendini belli edecektir.
Vittek'in ben katkısı olacağını düşünüyordum ama ne yazık ki kendisi bu sezonu artık kaçırdı belkide futbol hayatı bitti artık.
Henrique enteresan bi oyuncu izlenimi verdi bana. Kilo problemi yaşıyor sanki 100 kilo sanki de kendini taşıyamıyor gibi. Oysa kampın en çalışkan ve başarılı isimlerinden biriydi. Benfica'yı tek başına İstanbul da dağıtan adam 2 haftadır dökülüyor, ters giden birşeyler olmalı. Umarım en yakın zamanda formuna kavuşur.
Zokora için birşey demee gerek yok adam; Maestro.
Ben çalım yönünden bu kadar iyi olduğunu sanmıyordum Zokoranın. Ve dikine kaptırıp gitmeleri çok fena. Melo 10 numara giyiyorsa Gs'de, Zokora'da 10 numarayı ve hatta Kaptanlığı bile almalı. Trabzonspor için çok büyük bir şans. Umarım uzun yıllar bu forma için ter döker..