Mermiye kafa atıyormuş gibi oldu :D
Printable View
Mutlu Yıllar Büyük Başkan
Maçta kaç bin kişi var ?
Mutu Yillar demek ki devre arasinda Mutu Fenerbahce'de hayirli olsun.
her maçta hakemler etki eder oldu skora ya da gidişata. onu dinlendir bunu dinlendir,giden puanlar ne olacak bizim ? :) şaka gibi bir lige dönüştü bu lig. kim şikeci,kim düzenbaz,kim maç alıyor,kim maç satıyor,hangi hakem hangi takımı tutuyor,federasyon hangi takıma köstek,hangi takıma destek oluyor,herşey birbirine karıştı :n: üstüne daha play off getirip bir de 1 günde karar değiştiriyorlar. Allah'ım ne yapsam ne etsem,başka bir spor dalına mı ilgi duysam Türkiye'de ? :p
Takimimla gurur duyuyorum. En kötü gunümüz bugunse; bugün de FENERBAHCE.. Allah yuzumuzu karartmasın..
Top tam çizgide gözünün önünde çıktı diyor kör bi yan hakem var galiba!
Maçı 10 kişiyle bitirebilecek miyiz acaba?
Bu hakem MHK'nın bize şakası mı ya sinir krizi geçirmeden bitirirsem maçı iyidir.
Emre topun havası inik diye dısarı yollayıp yeni topu alıyor sarı kart alıyor.
Emre'nin sarı kartı hayatımda gördüğüm en komik sarı kart.
Adrian Mutu'nun dogum günü kutlandi :D
http://img835.imageshack.us/img835/3593/8f0s1.jpg
caner pas ver gözüm pas :D
http://img835.imageshack.us/img835/3593/8f0s1.jpg
Harbi harbi Mutu yazıyor orada :n:
U nun sağ yarımı yok
emre gercektende kontrolden cikti yeter ama artik susmakta biryere kadar.
1960 ların futbolu oynanıyor geri pas uygulaması serbest maçta :)
Denge politikası izliyor hakem. İlk yarı vermediği için şimdi veriyor. Bu hakeme ne olacak ya da digerlerine ? 3-4 hafta mac alamayacaklar. Yakında böyle böyle hakem kalmayacak guvenecegimiz.
Ek olarak Gokhan a çıktı dediği pozisyon saka gibi. Bir de kart verdi :)
Ters pankart , Ortega ve bu da üçüncü oldu enstantanelik :)
Bu arada Emre konusunda ne gelişmeler var herkes O'ndan bahsediyor?
Emre adamda öldürse o sahada veremez daha kırmızı
Emre'ye çıkarması gereken kartı başka bir pozisyonda çıkararak yine yanlış yaptı hakem. Fakat Emre'yi kaybediyoruz.
emre cikti selcuk girdi bienvenu cikti semih girdi
bi gol daha bulmazsak puan kaybımız muhtemel ortasaha tam odun napıcaz bimiyorum
mehmet topuz neden serbest vuruş kullanmıyor
Melih Sendil ciksin takimi yönetsin bence bu kadar yanli bi anlatim olamaz.
ya bırak ya emenikeden bahsediyolar yaramıza tuz basıyolar:D-
caner çok koştu ama benim için maçın yıldızı mehmet topuzdur
Mutu'nun twitter adresini bilen? :zuhaha
Tebrikler Fenerbahçe,10 kişi kalmalarına rağmen galibiyeti aldılar. Haftaya daha zorlu olacaktır.
mac 1-0 bitti 10 kisi ile tebrik ederim fenerbahceyi hakemlere gelirsek yabanci hakem sart oglu sart oldu. gecen hafta sabri hakeme itiraz bile etmedi topa vururken elini yere vururken , emrenin hakemi dovmedigi kaldi hakemlerimiz gercekten cok kotu umarim devre arasinda egitim falan alirlar yabanci hakemlerden.
Çok merak ediyorum acaba bizi kim yenicek ?
İnşallah galatasaray veya bursa yener onlara yenilmez es kaza trabzon yenerse bizi yandık.
yargı+uefa+hakemler+tff bu adaletlere karşı Fenerbahçe maçlarına tek bir adalet ile çıkıyor o da Allah'ın adaleti;ilahi adalet , sonuç ? puan tablosuna bakabilirsiniz
Heralde maç 180 dakika olsa yinede çıkarmayacaktı Mehmet Topuz'u ve Caner'i adamlar artık yerde süründüler nerdeyse ona rağmen almadı Stoch'u Sezer'i filan.
Orda Mutlu yazıyor ve u nun yarısı çıkmamış sadece ama Mutl okuyorsanız bilemicem koskoca L yi görmüyorsanız . Hakem Türk Futbolu'nun gördüğü en berbat hakemdir daha kötüsü yoktur heralde .