sananes ; tamam kirmizi degil size gore uyari bile fazla aslinda yahu direk adami sakatlamaya girilien bir hareket ve kasti bir hareket pozisyonu izlersen anlarsin![]()
sananes ; tamam kirmizi degil size gore uyari bile fazla aslinda yahu direk adami sakatlamaya girilien bir hareket ve kasti bir hareket pozisyonu izlersen anlarsin![]()
Maçı seyrediyorum arkadaşım, orda taban gösterme var sadece bunun karşılığı da uyarı ya da sarı karttır. Ama emre'nin gelişine bakacak olursak bence sarı olmalıydı.
Yani bu taban göstermektir ve en fazla sarı karttır ama rakibine o tabanla bir güzel geçirseydi direk kırmızıydı, premier lig faulüdür bu da![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Eğer bu pozisyonda Emre'nin ayağı rakibe denk geliyorsa gayet kırmızı bence de. Gülünecek birşey olduğunu sanmıyorum.
O pozisyonda emre'nin ayağı rakibe gelseydi rakibi hastanelik olurdu ama oyuncu sakatlanmadı bile.Resimden değil videodan görürsen anlarsın anıl luque arkadaşım. Şu ilk yarı bi bitseydi de gerginlik azalsaydı artık.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
karabukde 10 kisi kalcak hakem herkese sari cikartiyor hayirlisi bakalim![]()
Mehmet iyi oynuyor gerçekten
Bıktım bu hakem hatalarından temiz bir maç izleyemeyecek miyiz
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ilk yari bitti ama karabuk cok ama cok kotu top oynuyor 10 kisi takima pozisyon bulmakda ve 3 pas yapmakda cok zorlaniyor ve cernat"a hic top gelmedi.
Rezalet bir kırmızı kart,herşeye rağmen onurlu mücadelemizi sürdürmeye devam ediyoruz.Gurur duyuyorum takımın sahadaki şu mücadelesini görünce.
Last edited by GeNç KaRTaL : 31.Ekim.2011 at 22:57 Reason: silinen mesajdan alıntı.
Alex'in cezasına itirazda bulunursa 1 maça düşürülebilir ama tamamen kaldırılır mı ? bilmiyorum bilen birisi cevaplarsa iyi olur.
Hakem kontrolü tamamen kaybetti maalesef Alex'e verdiği haksız kırmızının kendide farkında galiba ki Emre'ye kart çıkaramıyor.
Alex'in hareketine her maçta kırmızı verilse 11'e 11 biten maç olmaz. Aytekin Durmaz da yanlış karar olduğunu bildiğinden bizim oyuncularımızın görmesi gereken 1-2 sarı kartı atladı. Nihat Özdemir akşam çıkıp televizyonların starı Yusuf Namoğlu'na saydırsa da bir işe yarasa bari.
Maçın başında cezasahası içinde 2 Karabüklü oyuncunun tekmelediği Mehmet Topuz'un pozisyonunu da sadece 1 kez gösteren Ligtv'ye diyecek laf yok.
Eklemeyi unuttum; oyuncularımız böyle oynasın da kaybetseler de önemli değil.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hakem rezalet . Alex'in pozisyonunda kırmızının k si yok . Emre kırmızı kart olmasa bu kadar sinirli olmazdı ayrıca Caner'in savunma arkasına kaçtığı bir pozisyonda Karabüklü Caner'in kafasına kadar ayağını kaldırıyor hatta Caner'in alnına bir temas var ama devam ediliyor enteresan ..
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Hakem berbat bir maç yönetiyor.Bjk-Fb maçındaki Fırat Aydınus'a bak birde şuna bak.
Mutlu Yıllar Büyük Başkan
Maçta kaç bin kişi var ?
Mutu Yillar demek ki devre arasinda Mutu Fenerbahce'de hayirli olsun.
her maçta hakemler etki eder oldu skora ya da gidişata. onu dinlendir bunu dinlendir,giden puanlar ne olacak bizim ?şaka gibi bir lige dönüştü bu lig. kim şikeci,kim düzenbaz,kim maç alıyor,kim maç satıyor,hangi hakem hangi takımı tutuyor,federasyon hangi takıma köstek,hangi takıma destek oluyor,herşey birbirine karıştı
üstüne daha play off getirip bir de 1 günde karar değiştiriyorlar. Allah'ım ne yapsam ne etsem,başka bir spor dalına mı ilgi duysam Türkiye'de ?
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Takimimla gurur duyuyorum. En kötü gunümüz bugunse; bugün de FENERBAHCE.. Allah yuzumuzu karartmasın..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Top tam çizgide gözünün önünde çıktı diyor kör bi yan hakem var galiba!
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Maçı 10 kişiyle bitirebilecek miyiz acaba?
Bu hakem MHK'nın bize şakası mı ya sinir krizi geçirmeden bitirirsem maçı iyidir.
Emre topun havası inik diye dısarı yollayıp yeni topu alıyor sarı kart alıyor.