Mustafa abi daha 2-3 hafta önce sadri şener konuşmadı mı şampiyon biziz diye. onun söylediklerine susup, Aykut Kocaman'a takılmak yanlış.
Printable View
Bu tartışamalar muhtemelen maç sonunda da devam edecek biz asıl konuya dönelim..Stoperde Bekir Bilica diyorlar ? dogruysa Burak son 4 haftadaki şanssızlığı kırabilir..Bir de Zokora olsaydı çok iyi olurdu..
berabere biticek bence bu maç
Teknik açıdan bu maça yorum yapacaksak; Fenerbahçe evinde yaklaşık 1.5 - 2 sezondur kaybetmiyor. Sanmıyorum ki kötü giden bir Trabzon'a kaybedelim.
---------Semih
stoch alex mehmet
------emre cristian
ziegler yobo serdar(bekir) gg
---------Volkan
büyük ihtimal böyle çıkarız maça..
Beyler maç hakkında fikir alışverişinde bulunmanızı rica ediyorum sizlerden.Siz haklıydınız,biz haklıydık içerikli mesajlar silinecektir,bilginize.
Serdar ve Yobo ikisi birden sakatlanmadıysa Bekir-Bilica ikilisinin ilk 11'de olması imkansız. Yobo zaten ilk 11'in değişmez ismi. Bekir düzelmesine rağmen Serdar'ın geçen hafta sergilediği performansla hazır olduğunu göstermesi Bekir'in de yedek kalacağı anlamına geliyor.
------------Volkan
Gökhan-Yobo-Serdar-Ziegler
Topuz-Cristian-Emre-Stoch
---------Alex-Semih
Çok yüksek ihtimalle ilk 11'imiz böyle.
Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Mehmet-Cristian-Emre-Stoch
Alex-Semih
Aykut Kocaman elinde koz olsun diye 5 yabancı ile çıkması muhtemeldir.
İlk 11 kadar yedekten girebilecek Dia,Bienvenu,Özer,Caner,Orhan gibi 11 oynayabilecek kapasitedeki adamların katkıları da önemli.
Herkes Topuz'u yazmış ama tam iyileşti mi Topuz? Belki Aykut Hoca maç eksiği olan Topuz yerine Özer'i düşünebilir.
Sadri Şener yaşanan olaylardan sonra bu tarz bir açıklama yapar,ki bu açıklama şampiyonu değiştirmez.Ancak takımını şampiyon yapmış birisini bunu kanıtlamak için bu maçı bekliyorsa orda bir sorun vadır yada onun görüşünce bakşında bir sorun vardır ben ondan dedim.
Aykut hocanın öyle bir açıklaması yok aksine bu maçı intikam maçı diye görmüyoruz gibi sözü var.
Maça gelicek olursak ben fenerbahçemizden galibiyet bekliyorum aykut hocamızın bursadaki kazanan kadroyu bozucağını zannedmiyorum bir tek topuz oynar orta sahada da baroni ve emre ikilisi başlar ilk 30 dakikada 1 gol atıp oyunu daha rolantiye cevirirz
Fenerbahçe :2
Alex( 2 )
Trabzonspor:0
kareografi 10 numara olmuş
keşke yapıldığında görseydik.. bazı şeylerin gizli kalması daha güzel
One öyle ya süper
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Serdar, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Stoch, Alex, Semih
TRABZONSPOR: Tolga, Cech, Giray, Glowacki, Celutska, Colman, Alanzinho, Serkan, Aykut, Halil, Burak
kareografiye bittim müthiş müthiş müthiş :)
Kareografi müthişinde ötesinde çok güzel olmuş :)
Kornerden Mehmet Topuz attı. 1-0
Golü erken bulmak önemliydi bizim açımızdan...
Şimdi kapanamaz Trabzonspor ve iki takım adınada daha net pozisyonlar olur.
İlk yarı bitti iyi oyuyoruz gol atana kadar trabzon yokdu sahada serdar çok iyi ikinci yarıda özer girmesinde kim girerse girsin
Mehmet Topuz'un golüyle öne geçtik devamı gelicek inşallah .
Serdarı bu kadar bekletmeseymiş keşke gelmiş geçmiş en iyi stoperlerden biri olucak inşallah .
Spikerler biraz ruhsuz gibi. :D Bu takıma forvet gerekiyor.Takım gayet iyi ama forvetten hiç verim alamıyoruz.Uzaktan şutlar atmamız lazım Tolga çok top sektiriyor.Bu yüzden 2. yarı Selçuk'un yerine Cristian girerse güzel olur.
2. yarı Cristian ve Diayı oyuna bekliyorum özellikle Dia girerse bastırıcak bir trabzona karşı yakaladığı boşluklarla Stochla birlikte etkili olabilir .
dia ve stoch ikilisi beraber oynamaz bu maç
Karşı tribündeki kareografi yarım yapılmış sanırım.
Edit : Yapılmış.
Aykut 2.sarıdan atıldı Trabzon 10 kişi.
Beşiktaş, Galatasaray maçındaki kırmızı kartlardan sonra bugün arkadaşa bu maçıda boş geçmeyiz demiştim.
Tolga çok iyi çıkardı Stoch'un şutunu
Dia stoch alex sahada vay canna
Mierzejewski çok bencilce oynuyor
aslansın cüneyt aslan.
Christian çok net bir pozisyon kaçırdı
Aykut'un oynayacağını düşünerek kırmızı kart olur demiştim arkadaşlara doğruda çıktı.Aykut bizim maçın son dakikalarında da oyuna girmiş ve çok heyecanlı acemi müdahaleler yapmıştı.Pozisyonları görmedim ama büyük bir ihtimalle öyledir.Galatasaray ile Fenerbahçe kopacak gibi ilk ikide.
Edit:Birkaç yerde okudum da sanırım haksız bir kartmış.
Tolga müthiş kurtardı yine
Israrla atamadık ikinciyi.
edit : Tolga başarılıydı , hakkını yemeyelim.
GG ye helal olsun kirmizi konusunda herseyi acikladi zaten itirazi.
Ayrica feneri tebrik etmek lazim. Kotu oynasa bile kazanmayi ogrenmis takim ve santos niang emenike tota arti yeni transfer edecekleri on libero olsaydi. Sampiyonluk yolunda da zaten en onemli seylerden biri.
Aykut hoca insanlik konusunda cok iyi olabilir ama takim yonetimini hic begenmiyorum. Ozellikle mac ici hamlelerini ve cogu zaman kadro secimini.
Semih artik tukenmis malesef.