Aykut hocanın öyle bir açıklaması yok aksine bu maçı intikam maçı diye görmüyoruz gibi sözü var.
Maça gelicek olursak ben fenerbahçemizden galibiyet bekliyorum aykut hocamızın bursadaki kazanan kadroyu bozucağını zannedmiyorum bir tek topuz oynar orta sahada da baroni ve emre ikilisi başlar ilk 30 dakikada 1 gol atıp oyunu daha rolantiye cevirirz
Fenerbahçe :2
Alex( 2 )
Trabzonspor:0
kareografi 10 numara olmuş
keşke yapıldığında görseydik.. bazı şeylerin gizli kalması daha güzel
One öyle ya süper
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Serdar, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Stoch, Alex, Semih
TRABZONSPOR: Tolga, Cech, Giray, Glowacki, Celutska, Colman, Alanzinho, Serkan, Aykut, Halil, Burak
kareografiye bittim müthiş müthiş müthiş![]()
Kareografi müthişinde ötesinde çok güzel olmuş![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Kornerden Mehmet Topuz attı. 1-0
Golü erken bulmak önemliydi bizim açımızdan...
Şimdi kapanamaz Trabzonspor ve iki takım adınada daha net pozisyonlar olur.
İlk yarı bitti iyi oyuyoruz gol atana kadar trabzon yokdu sahada serdar çok iyi ikinci yarıda özer girmesinde kim girerse girsin
Mehmet Topuz'un golüyle öne geçtik devamı gelicek inşallah .
Serdarı bu kadar bekletmeseymiş keşke gelmiş geçmiş en iyi stoperlerden biri olucak inşallah .
Spikerler biraz ruhsuz gibi.Bu takıma forvet gerekiyor.Takım gayet iyi ama forvetten hiç verim alamıyoruz.Uzaktan şutlar atmamız lazım Tolga çok top sektiriyor.Bu yüzden 2. yarı Selçuk'un yerine Cristian girerse güzel olur.
2. yarı Cristian ve Diayı oyuna bekliyorum özellikle Dia girerse bastırıcak bir trabzona karşı yakaladığı boşluklarla Stochla birlikte etkili olabilir .
dia ve stoch ikilisi beraber oynamaz bu maç
Karşı tribündeki kareografi yarım yapılmış sanırım.
Edit : Yapılmış.
Last edited by Nedvedmania : 18.Aralık.2011 at 22:17
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Aykut 2.sarıdan atıldı Trabzon 10 kişi.
Beşiktaş, Galatasaray maçındaki kırmızı kartlardan sonra bugün arkadaşa bu maçıda boş geçmeyiz demiştim.
Tolga çok iyi çıkardı Stoch'un şutunu
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Dia stoch alex sahada vay canna
Mierzejewski çok bencilce oynuyor
aslansın cüneyt aslan.
Christian çok net bir pozisyon kaçırdı
Aykut'un oynayacağını düşünerek kırmızı kart olur demiştim arkadaşlara doğruda çıktı.Aykut bizim maçın son dakikalarında da oyuna girmiş ve çok heyecanlı acemi müdahaleler yapmıştı.Pozisyonları görmedim ama büyük bir ihtimalle öyledir.Galatasaray ile Fenerbahçe kopacak gibi ilk ikide.
Edit:Birkaç yerde okudum da sanırım haksız bir kartmış.
Tolga müthiş kurtardı yine
Israrla atamadık ikinciyi.
edit : Tolga başarılıydı , hakkını yemeyelim.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
GG ye helal olsun kirmizi konusunda herseyi acikladi zaten itirazi.
Ayrica feneri tebrik etmek lazim. Kotu oynasa bile kazanmayi ogrenmis takim ve santos niang emenike tota arti yeni transfer edecekleri on libero olsaydi. Sampiyonluk yolunda da zaten en onemli seylerden biri.
Aykut hoca insanlik konusunda cok iyi olabilir ama takim yonetimini hic begenmiyorum. Ozellikle mac ici hamlelerini ve cogu zaman kadro secimini.
Semih artik tukenmis malesef.
eto'o bitmiş.