Alex 3-2.....
Printable View
Alex 3-2.....
Alex 3-2 .
Beyler şuna bir açıklık getirelim artık.Rakip takım taraftarların takımınızın maç konusuna yorum yapması hakkında iğneleyici yorumlar yapmayı bırakın artık lütfen.Burası taraftar forumu değil.İsteyen istediği konuya yorum yapar.Eğer bu yorumlar arasında rahatsızlık içeren varsa bunları bize bildirirsiniz ve gerekeni yaparız.Bu uyarımı dikkate almayıp devam eden olursa ceza grubuna taşıyacağım.Böylece bundan sonra rakip takım taraftarlarının kendi takımlarının maç konularına yazdıkları yorumları göremezler ve sorun ortadan kalkar.
+4 verildi.
Yok artık bu harekete sarı kart verdi hakem.Pepe'yi geçti Ziegler.
Topla oynama 35'e 65.
Gol Denemeleri 16'ya 12
90+4+1
Sonuç Belediye kazandı.
Tebrikler İBB.Attığının iki katı kaçırdı ama olsun.Haketti ve kazandı.
Arif Erdem dersini almış 2 maçtır İ.B.B eskisi gibi oynuyor...Tebrikler İ.B.B maçın adamı kesinlikle Holmen...
Hic beklenmeyen bir sonuc 3-2 maglubiyet. Aykut hocadir kizmayim diyorum ama senin takimin Barca degil ki forvetsiz cikiyorsun maca. En kotu Bienvenu bile ise yarardi bu macta. Butun ilk yariyi kendi sahamizda oynadik. Alex i de etkisiz kildi bu taktik.
iki takimada tebrikler ibb attigi golden fazlasini kacirdi fark olabilirdi ama burda tecrube farki ortaya cikiyor iste basarilar her iki takimada
Beklediğimiz gibi gollü bir ibb galibiyeti oldu. İBB nin hücum hattı FB savunma hattı için biraz fazla doğrusunu söylemek gerekirse.
Tebrikler İBB.İBB'nin kazanmasına değil Fenerbahçe'nin puan kaybetmesine sevindim sonra yanlış anlaşılıyor.Neden sevindiğimi de açıklayayım; Çünkü Fenerbahçe 2 puan arkamızda ve puan kaybetmesiyle aradaki farkı açma imkanı doğdu o yüzden sevindim.
Dikkat ediyormusunuz İBB'den ne kadar gol yediysek (Lige çıktığından beri) hepsi aynı.Artık İBB maçlarına bu kontra atak problemine bir çözümle çıkmamız lazım.
R.Dilmen: "Mac yuzde 10 dahi FB lehine gelismedi. Berabere bitse 3-3 yazik olurdu Belediye'ye"
Yediğimiz 3. gol halı sahalarda yenmiyor. Adamlar yürüye yürüye geldiler kalemize. Kayserispor maçında 3-0 öndeyiz, buna rağmen 89. dakikada rakip yarısahada 7-8 oyuncuyla baskı yapıyoruz. Bugün 2-1 mağlup durumdayız 7-8 tane oyuncu kendi sahamızda bekliyor. Bugün takım aşırı tutuktu, hareketli diyebileceğimiz 1 tane oyuncumuz yoktu. Herkes bekliyor öylece.
Krasic için ben şart değil ama alınırsa çok iyi olur diyordum. Bu maçı gördükten sonra %100 şart diyorum. Cristian 5-6 gol attı falan ama bugün rakiple omuz omuza girdiği 1 tane pozisyon yok, forması muhtemelen yıkanmaz, tertemizdir. Sağa Krasic'i alıp göbeği Emre-Mehmet ikilisinden kurmamız lazım. Bugün en uçta Bienvenu değil Ibrahimovic olsa yine skor aynen bu olurdu.
Aykut Kocaman ilk yarıdaki taktiğiyle maçı İBB'ye altın tepside sundu ama İBB değerlendiremedi fırsatları.İkinci yarı klasik İBB kontra atak...
İBB'de iyi defans yaptı.Fenerbahçe'nin bir pozisyonunu hatırlamıyorum desem yeridir.Kadroları da iyi zaten Doka, Holmen vs. yine iyi oynadılar.Tebrikler İBB...
holmen, visca , doka , webo bu ligde her takımda rahatlıkla oynarlar zerre sırıtmazlar ibb nin transfer komitesi çok iş görüyo , tebrikler ibb beni yanıltmadılar
Beklemediğim bir mağlubiyet aldık açıkçası.İbb'nin bizden önceki son maçını saymazsak Apo hoca gittikten beri alınan kötü sonuçlar ve oynadığı kötü futbol vardı ki bende buna güveniyordum.Kayseri maçında aynı taktikle rakibi dağıtırken sesi çıkmayan Fenerbahçe'li arkadaşlarım neden Aykut hocayı eleştiriyorlar merak ediyorum?Bilica'nın savunmada yaptığından çok Bienvenu'nun ileride yapamadıkları hayal kırıklığına uğratmıştır beni.Dolayısıyla şu sistemi tercih ederim Bienvenu'ye.Önümüzdeki maçlara bakıcaz.Sağlık olsun.
Senegal'in biran önce elenmesi için dua etmekten başka yapacak birşey yok.Yalnız olay bununla bitmeyecek.Bazı arkadaşların Sow'un gelmesiyle birlikte herşeyin çözüleceğini düşündüğünü görüyorum.Takımda birşey eksik, geçen sene ligin 2. yarısında olup bu sezon bazı maçlarda gösterebildiğimiz.Takım olgusu mu dersiniz, inanç mı, istek mi artık ne derseniz.O olmadan zor.Şu süründürücü süreci biran önce atlatmamız gerekiyor.Futbolcularada kızamıyorum kolay değil.
2. yarının başında bulduğumuz golle bir an için heyecan yaptım itiraf edeyim. Kazanmayı haketmedik. İBB'yi tebrik ederiz. Boz bayankuşlar mağazada indirimi bırakıp gelmişler, onları da tebrik ederim. Olimpiyat yolu sıkıntıyla dolu.
tebrikler İBB .. haketmedik.. ziegler in cezalı duruma düşmesine sevindim. özgür oynar.
Maçı izleyemedim ama Olimpiyat bize hep ters gelen bi yer olmuştur bekliyodum böyle bi skor .
Aykut Kocaman aramızda fark olsun, ben de sen de maçı izliyoruz. Senin oyuna müdahale etme kabiliyetin ne zaman gelişirse o zaman en az bir transfer yapmış kadar güç kazanacağız. Yoksa geriye düştüğümüz her maç bizim için bitmiş sayılacak özellikle deplasmanlarda.
@Lim10
Forvetsiz cikmayi Kayseri maci icin de dogru bulmamistim, bu macta zaten fena siritti. Geriye dustugumuz anda bu taktigin ters tepicegi belliydi. Maci ileriye yikamadik, neden forvet olmadigindan. Bu benim kendi gorusum, kazansaydik tabii ki alkislanan Aykut Hoca olurdu ama yanlis yapmis ki yenildik hem de hic bir sey oynamadan. Ama bu sartlar altinda ne yaparsa yapsin destekcisiyim Aykut Hocanin. Mevcut kadroyla yapabileceginin en iyisini yapiyor su anda. Sadece bi Barca degiliz onu belirtmek istedim.
Tebrikler İBB. Son 2 maçını da 3-2lik skorla kazandı sanırım.
Maçtan önce İBB'ye ihtimal vermiyordum ancak maçın ilk 10 dakikasını izledim ve oldukça baskılıydılar. Öte yandan Fenerbahçe savunması kötüydü.
Sonuç olarak İBB kazanmış tebrik etmek düşer.
Maçtan önce söylediğim şey gerçekleşti kanatlardan yaldır yaldır atak yaptı daha doğrusu kontraya çıktı İBB. Kayseri'nin biraz daha yetenekli topçuları olsa o maçın sonucu da çok farklı olacaktı.
Ziegler'in karakter olarak öyle bir hareket yapacağına pek inanmıyorum ama yine de çok kötü bir hareketti en azından görüntü olarak.
Bu sonuç çok güzel oldu İBB'ye tebrikler.
Hiç sanmıyordum Fenerbahçenin buradan puansız döneceğini. Şaşırdım açıkçası. Ama bizim için iyi oldu. Şimdi Galatasaray'da puan kaybederse cillop olacak.
İyi ki izleyememişim maçı.:D
Sorun değil, bu oyuncular benim gönlümde taht kurmuş oyuncular, bu hoca benim için hoca olarak efsaneler arasına girmiş bir hoca. Sonuç ne olursa olsun, olumsuz bir şey söyleyemiyorum onlara, hala şampiyonluk yarışındaysak hala rakiplere korku salıyorsak hala kaybettiğimizde sevinenler fazlaysa, siz bu şekilde şampiyonluk yarışını sürdürün, varsın başkası şampiyon olsun ama yeter ki mücadelenizi sahada gösterin.
Bir takım bu kadar tezatlık gösteremez. Bir maça çok iyi hazırlanıp diğer maç isteksiz olamaz, böyle olduğunda düzgün eleştiri de yapamıyor insan.
Serdar'ın sakatlığı ciddi mi acaba, savunmaya dönmesi lazım mutlaka. Sow transferi ile de her şey dört dörtlük olmaz, olmayacak da, çünkü bu maçta ortaya konan düşük mücadelenin Sow'un olup olmamasıyla alakası yok.
1000. galibiyet gelmedi, Mersin maçına hayırlısıyla.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...75196691_n.jpg
Boz Baykuşlar
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...60160519_n.jpg
Boz Bayankuşlar
Bu maçta bayanların bu pankartı vardı ama o kareyi bulamadım. Çok yaratıcalar gerçekten.
BayanLar iyiden iyiye FutboLun içine giriyor. GeLecek nesiL çok şansLı. Artık rahat rahat futboL konuşabiLecekLeri, beraber maça gidebiLecekLeri, evLendikLerinde eşLeri iLe maç izLeyebiLecekLeri eşLeri-Kız arkadaşLarı oLacak :D
Özeti şimdi izleyebildim.Bienvenu sanki biraz daha istekli gibiymişi bu maç.Ama maç sonuna kadar İBB'nin hakkıymış lamı cimi yok.Güzel futbol oynamışlar helal olsun.Ziegler'in yer tutma konusunda sıkıntıları var.İnşallah GG'nin yıllar önce sağda yaptığı patlamayı Özgür önümüzdeki hafta solda yaparda kapar formayı ve bir daha hiç bırakmaz.Sow'un gelişi, önce sinerji, daha sonra ileri uçta skor üretme bakımından önemli bir katkı sağlarsa şampiyonluk için şansımız olur.Ama bu istikrarsız futbolla ancak play ofa kalabiliriz.