Yok artık bu harekete sarı kart verdi hakem.Pepe'yi geçti Ziegler.
Yok artık bu harekete sarı kart verdi hakem.Pepe'yi geçti Ziegler.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yediğimiz 3. gol halı sahalarda yenmiyor. Adamlar yürüye yürüye geldiler kalemize. Kayserispor maçında 3-0 öndeyiz, buna rağmen 89. dakikada rakip yarısahada 7-8 oyuncuyla baskı yapıyoruz. Bugün 2-1 mağlup durumdayız 7-8 tane oyuncu kendi sahamızda bekliyor. Bugün takım aşırı tutuktu, hareketli diyebileceğimiz 1 tane oyuncumuz yoktu. Herkes bekliyor öylece.
Krasic için ben şart değil ama alınırsa çok iyi olur diyordum. Bu maçı gördükten sonra %100 şart diyorum. Cristian 5-6 gol attı falan ama bugün rakiple omuz omuza girdiği 1 tane pozisyon yok, forması muhtemelen yıkanmaz, tertemizdir. Sağa Krasic'i alıp göbeği Emre-Mehmet ikilisinden kurmamız lazım. Bugün en uçta Bienvenu değil Ibrahimovic olsa yine skor aynen bu olurdu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Beklemediğim bir mağlubiyet aldık açıkçası.İbb'nin bizden önceki son maçını saymazsak Apo hoca gittikten beri alınan kötü sonuçlar ve oynadığı kötü futbol vardı ki bende buna güveniyordum.Kayseri maçında aynı taktikle rakibi dağıtırken sesi çıkmayan Fenerbahçe'li arkadaşlarım neden Aykut hocayı eleştiriyorlar merak ediyorum?Bilica'nın savunmada yaptığından çok Bienvenu'nun ileride yapamadıkları hayal kırıklığına uğratmıştır beni.Dolayısıyla şu sistemi tercih ederim Bienvenu'ye.Önümüzdeki maçlara bakıcaz.Sağlık olsun.
Senegal'in biran önce elenmesi için dua etmekten başka yapacak birşey yok.Yalnız olay bununla bitmeyecek.Bazı arkadaşların Sow'un gelmesiyle birlikte herşeyin çözüleceğini düşündüğünü görüyorum.Takımda birşey eksik, geçen sene ligin 2. yarısında olup bu sezon bazı maçlarda gösterebildiğimiz.Takım olgusu mu dersiniz, inanç mı, istek mi artık ne derseniz.O olmadan zor.Şu süründürücü süreci biran önce atlatmamız gerekiyor.Futbolcularada kızamıyorum kolay değil.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."