Aynen aynen :D
Printable View
Farklı gaibiyete aldanıp defansta ki sorunlarımızı göz ardı etmemek lazım.Evet bizde çok pozisyon bulduk ama eğer içerde oynuyorsak bu kadar pozisyon vermememiz lazım rakibe.Hücum konusunda yine bir şekilde gol atmayı başarıyoruz ama şu defansif zaaflara bir an önce çare bulmamız lazım.Yoksa çok başımız yanacak bu yüzden.
Oyuncudan ziyade ben anlayışta bir sorun görüyorum.Fatih Terim daha atak oynayacaz,savunma orta sahaya kadar çıkmalı diyor.Evet bu güzel bir şey ama eğer başarabilirsen.Bu oyunu oynayamadığın zaman arkada çok açık verirsin.Dany ve Semih ikilisi FT'nin bu sistemine uyan iki stoper.Defans önde olduğu için arkaya atılan toplarda hızlı stoperler gerekli.Eboue'de orada bunu karşılıyor fakat sol bekte kim oynarsa oynasın açık veriyoruz.Devre arası sol bek e hızlı bir adam almamız şart bence.
Orta sahada Melo formsuz bu da takıma yansıyor evet.FT'ye bu yüzden çok kızıyorum aslında.Oynatarak form kazandırmaya çalışıyor ama bir türlü form yakalayamadı.Şimdi birde sakatlandı üstüne.Orada deplasmanda Ceyhun,içerde oynadığımız maçlarda yekta denenebilir.Ki dün gördük baya bir toparladı orta sahayı.Her yere koşunca Selçuk'ta çok rahatladı eski halini tam anlamıyla göstermese de bize bir özet geçti.
Forvet hattı içinse ben hala Burak'tan hoşlanmıyorum.20 gol de atsa o kaçırdıkları yok mu deli ediyor beni.Bir de saçma sapan pozisyonlarda,takımdakiler ona pas atamayacak durumdayken bile,niye bana atmıyosun diyip artislik yapıyor.Bence takım içine ona sinir olan bir tayfa var.
Elmander ve Umut bizim ideal ikilimizdir.Elmander yokken Sercan da dakika bulabilir.Dün de kadroda görmeyince Baroş tamamen hocanın gözünde bitmiş dedim.
Noureddine Amrabat @NAmrabat53 To be clear...I never talk About other clubs or people! I only talk about MY club GALATASARAY. I'm a muslim and respect every team!
Açıklama... Asla diğer takımlar ya da kişiler hakkında konuşmam. Sadece kendi kulübüm Galatasaray hakkında konuşurum. Ben bir Müslümanım ve her takıma saygı gösteririm.