Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

25 80.65%
  • Berabere biter

2 6.45%
  • Kayserispor kazanır

4 12.90%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 86 arası toplam 86 sonuç

Konu: Galatasaray - Kayserispor | STSL 9. Hafta

Beyler Melo yok ve Selçuk yeteneklerini gösteriyor onun arkasını toplama görevi yok çünkü Yekta oraları hallediyor ve hala Emre'den bahsediliyor burada enteresan bir durum. Emre Çolak "boşları toplama" işini bizim ligde en iyi yapan adam ve Amrabattan az bir katkı vermiyor oynadığı zaman da. Melo'nun olmayışı Selçuk İnan'ı Selçuk Beckham yaptı bugün. Geçen sene de Melo adam gibi performans gösterdiği için Selçuk çok iyi işler yapmıştı.

Nesil
    2006

Tahmin ettiğim bir görüntü, maç 5-0 gibi bir skor ile bitebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yekta ve melo cok farkli noktadalar benim bildigim. Birbirlerinin yerini nasil alabiliyor, bana ilginc geldi bu. Daha ofansifti onceden, demek simdi selcugun arkasini toparliyor. Yalniz teknigi cok iyidir yektanin, umarim beklenen patlamayi yapar artik.

Yalniz mac cok klasik, kayseri ali samiyende her zaman fark yer

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yekta zaten ofansif aslında ama o yapısına rağmen savunma görevlerini de yapabiliyor bugün. İsteği, hırsı sayesinde. Uzun vadede tabii ki yerini alamaz Melo'nun ama böyle maçlarda iş yapar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ben yektayı fmde 3. sağ bek yapıyodum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Burak son pozisyon olmayan bitiriciliğini konuşturdu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kayserispor o kadar kötü defans yaptı ki, Galatasaray'ın özel birşeyler yapmasına gerek kalmadı. Rahat kazandı, moral depoladı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yekta bugün bayağı top çaldı ve bunları genelde olumlu kullandı. Bilemiyorum yani oyun yapısı gerçekten çok farklı birisi ama, Melo'nun işine evrilebileceğinin sinyallerini verdi. Bir iki maç daha böyle oynarsa formayı daha da bırakmaz.

Galatasaray'ı kazanırken 8 numarayı da böyle oynarken görmek hepsinden daha güzel.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Son yillarda yasanan olaylardan sonra kayseriyi yenmek daha da zevkli oldu. Tribun olarakta guzeldik. Sadece bi ara yeni tezahuratlar ezberletilmeye calisiliyordu orada sessizlik olmus olabilir

Mactan oncede stadin ordaki Tatlises kebapta Ibrahim Tatlisesi gorduk. Agzini şapırtada şapırtada yiyordu yemek bittikten sonra kalktiginda hala degnekler yardiminda yuruyordu. Baya zaman gecti olaydan ama hala etkisi var demekki.

Neyse zevkli bir macti. Tebrikler Imparator ve Askerleri.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Mactan oncede stadin ordaki Tatlises kebapta Ibrahim Tatlisesi gorduk. Agzini şapırtada şapırtada yiyordu yemek bittikten sonra kalktiginda hala degnekler yardiminda yuruyordu. Baya zaman gecti olaydan ama hala etkisi var demekki.
    Adamın nasıl sağ çıktığını hala anlayamadım ben. Adamın kafasına keleş sıktılar yine ölmedi. Maaşallah!

Maça dönersek, ilk yarı maçı kopardık zaten, 2. yarı da aktif dinlenmeyle geçti. Burak yine yaptı yapacağını, bin türlü olumsuzluk gösterdi ama golünü de attı. Yine de 4-6 arası gole oynayanlar bugün Burak'a sövebilir. 2-3 tane net pozisyonu hiç etti yine.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Adam, mermiye kafa attı. Şimdi, kaldığı yerden devam ediyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Amrabat: "Hepimiz her dakika hazır bulunmalıyız. Giydiğimiz forma Fenerbahçe forması değil parayı alıp yatalım. Galatasaray forması giyiyoruz."
    Facebookta gordum dogruysa ayip etmis.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Amrabat: "Hepimiz her dakika hazır bulunmalıyız. Giydiğimiz forma Fenerbahçe forması değil parayı alıp yatalım. Galatasaray forması giyiyoruz."
    Böyle bir açıklama yaptığını sanmıyorum. Yaptıysa da taraftara oynamış, bence gereksiz bir açıklama olmuş. Taraftar konuşan oyuncudan çok oynayan oyuncu istiyor. Düzgün oynadığı sürece taraftar onu sevecektir zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Doğruysa resmi siteler bunu haber olarak kullanır zaten. Yalansa sadece facede dolaşır durur. Şuanki görünüm yalan olduğunu gösteriyor.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Adam, mermiye kafa attı. Şimdi, kaldığı yerden devam ediyor.
    Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Adamın nasıl sağ çıktığını hala anlayamadım ben. Adamın kafasına keleş sıktılar yine ölmedi. Maaşallah!
    Doğru kafasından vurulmuştu. Hatta felçli bile kalabilirdi. Ben bel bölgesinden diye hatırladım diyeyse
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Facebook'da gördüysen yalandır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Twitter'da da yazanlar var ama sanmam böyle bir açıklamada bulunsun. Yalandır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Yektanın oynamasına çok sevindim. Çokta iyi oynadı bence. Hoca semih aydın gibi isimlere bu kadar şans tanırken yektayıda unutmamalı. Ben bugun skordan çok Yektanın oynamasına sevindim. Umarım devamı gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Güzel bir akşam oldu, ilk yarıdan işi bitirdik ve rahatladık. Hala eksiklerimiz var, sorunlarımız var ama bu maçta olumlu şeyler daha fazlaydı sanki. 3-4 maçtır üzüyordu Galatasaray bizi, sağolsun bayram günü yüzümüzü güldürdü.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Keşke Kayseri'ye 5-6 tane atsaydıkGalibiyet çok iyi oldu gerçekten.Ölü toprağı attık üzerimizden.Kayseri ile son zamanda yaşadığımız olaylardan dolayı küme düşmesini pek istiyorum.Sene sonu isteğim gerçekleşir umarım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Keşke Kayseri'ye 5-6 tane atsaydıkGalibiyet çok iyi oldu gerçekten.Ölü toprağı attık üzerimizden.Kayseri ile son zamanda yaşadığımız olaylardan dolayı küme düşmesini pek istiyorum.Sene sonu isteğim gerçekleşir umarım.
    okaya ve diğer potansiyelli futbolcularına konarız sonra

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Facx View Post
    okaya ve diğer potansiyelli futbolcularına konarız sonra
    Aynen aynen
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Farklı gaibiyete aldanıp defansta ki sorunlarımızı göz ardı etmemek lazım.Evet bizde çok pozisyon bulduk ama eğer içerde oynuyorsak bu kadar pozisyon vermememiz lazım rakibe.Hücum konusunda yine bir şekilde gol atmayı başarıyoruz ama şu defansif zaaflara bir an önce çare bulmamız lazım.Yoksa çok başımız yanacak bu yüzden.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Farklı gaibiyete aldanıp defansta ki sorunlarımızı göz ardı etmemek lazım.Evet bizde çok pozisyon bulduk ama eğer içerde oynuyorsak bu kadar pozisyon vermememiz lazım rakibe.Hücum konusunda yine bir şekilde gol atmayı başarıyoruz ama şu defansif zaaflara bir an önce çare bulmamız lazım.Yoksa çok başımız yanacak bu yüzden.
    Melo'nun formsuzluğu ve Semih'in yanına stoper gerekliliği bu defansif zaafları getiriyor.

Devre arası yarım sezonluğuna opsiyonlu Rolando'yu kiralasak müthiş olur.

Ya da Türk stoper rotasyonunu gerçekleştirmek amacıyla bir Ömer Toprak veya Serdar Taşçı hamlesi.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Oyuncudan ziyade ben anlayışta bir sorun görüyorum.Fatih Terim daha atak oynayacaz,savunma orta sahaya kadar çıkmalı diyor.Evet bu güzel bir şey ama eğer başarabilirsen.Bu oyunu oynayamadığın zaman arkada çok açık verirsin.Dany ve Semih ikilisi FT'nin bu sistemine uyan iki stoper.Defans önde olduğu için arkaya atılan toplarda hızlı stoperler gerekli.Eboue'de orada bunu karşılıyor fakat sol bekte kim oynarsa oynasın açık veriyoruz.Devre arası sol bek e hızlı bir adam almamız şart bence.

Orta sahada Melo formsuz bu da takıma yansıyor evet.FT'ye bu yüzden çok kızıyorum aslında.Oynatarak form kazandırmaya çalışıyor ama bir türlü form yakalayamadı.Şimdi birde sakatlandı üstüne.Orada deplasmanda Ceyhun,içerde oynadığımız maçlarda yekta denenebilir.Ki dün gördük baya bir toparladı orta sahayı.Her yere koşunca Selçuk'ta çok rahatladı eski halini tam anlamıyla göstermese de bize bir özet geçti.

Forvet hattı içinse ben hala Burak'tan hoşlanmıyorum.20 gol de atsa o kaçırdıkları yok mu deli ediyor beni.Bir de saçma sapan pozisyonlarda,takımdakiler ona pas atamayacak durumdayken bile,niye bana atmıyosun diyip artislik yapıyor.Bence takım içine ona sinir olan bir tayfa var.

Elmander ve Umut bizim ideal ikilimizdir.Elmander yokken Sercan da dakika bulabilir.Dün de kadroda görmeyince Baroş tamamen hocanın gözünde bitmiş dedim.

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Noureddine Amrabat ‏@NAmrabat53 To be clear...I never talk About other clubs or people! I only talk about MY club GALATASARAY. I'm a muslim and respect every team!

Açıklama... Asla diğer takımlar ya da kişiler hakkında konuşmam. Sadece kendi kulübüm Galatasaray hakkında konuşurum. Ben bir Müslümanım ve her takıma saygı gösteririm.
    Last edited by Hugo : 28.Ekim.2012 at 14:43 Reason: mesaj düzeni

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Melo'nun formsuzluğu ve Semih'in yanına stoper gerekliliği bu defansif zaafları getiriyor.

Devre arası yarım sezonluğuna opsiyonlu Rolando'yu kiralasak müthiş olur.

Ya da Türk stoper rotasyonunu gerçekleştirmek amacıyla bir Ömer Toprak veya Serdar Taşçı hamlesi.
    Hepsi çok zor. Ancak çok büyük paralara yapılabilecek transferler.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri