Gaziantep'e üzülüyorum 10 yıl önce şampiyonluk maçları oynarken, Avrupa'da rakiplere kök söktürürken şimdi düşmemek için oynuyor. Gerçekten vahim.
Printable View
Gaziantep'e üzülüyorum 10 yıl önce şampiyonluk maçları oynarken, Avrupa'da rakiplere kök söktürürken şimdi düşmemek için oynuyor. Gerçekten vahim.
İşte bu kadar. Hakettik, gram üzülmüyorum. Çok iyi oldu :) O kadar çok seviniyorum ki. Az bile. Umarım bir tane daha yeriz.
Artık ne dıyecegımı bılemıyorum bır takım bu kadar calısıpda mı karsılıgını alamaz otesı yok yanı vallahı sınırden kanser olucam
Zaten bu satırları yaz sonra gol olsun bu hayat bana komplo kuruyor.
Ayrıca şunu belirteyim, eğer o kaleci vasfındaki adam biraz yürekli olsa yumrukla atlardı o topa.
Beşiktaş sezon sonu berabere kalma rekoru kıracak gibi.
McGregor'un inanılmaz hatası var golde. Her maç biri hediye ediyor puanları.
Samet Aybaba'nın kaderini Fb maçı belirler.
Gaziantep 80'de falan atsaydı demek maçı da kazanacaktı. Yazıklar olsun ya valla yazıklar olsun.
Bizim icin cok iyi oldu bu.
Ben savunma oyuncularına birşey demıyorum fazlasıyla oynuyorlar fakay hücum oyuncuları yapmayın allahınızı sevıyorsanız 10 pozısyondan 1 tanesını atmıssınız onuda kac haftadır savunma oyuncuları atıyor bu haftada savunma oyuncuları attı vallahı artık Beşiktaş maçlarını izlememe kararı aldım çünki artık stresten sivilcelerim azmaya başladı en sonunda sinirden kanser olucam.
lig bitti. şampiyon gs.:0:
@feridun_duzagac
Biz çekildik yarıştan. Buyrun ..hak eden kazansın
Hakkaten hak eden kazansın. Hak etmeyen de hak ettiği yeri bulsun.
Ben bugün Ersan'ı çok beğendim. Golünü attı, defansı hep topladı. 90.dakikada bile top kesti. Yeri geldi takımı hücuma kaldırdı. Çok iyi bir oyuncu. En iyi yerli stoperlerden biri kesinlikle. Ama Samet Aybaba bunu göremeyecek kadar futbol özürlüsü bir kişi. Gol yiyene kadar oyuna forvet alıp 2.yi atmak aklına gelmedi 90+2'de oyuna girmeye çalışan Sinan'ı görünce içim acıdı. Ne taktiksel bilgi var bu Samet Aybaba'da ne de futbolcuları anlama psikolojisi. Öyle gereksiz bir teknik direktör ki. Takımı mahvediyor her seferinde.
Antep'te golü atan oyuncuyu baya beğendim. İyi top tutuyor, alıyor, veriyor. Daha çok ilk 11 çıkmalı bence.
Bir takım çalışmasının karşılığını bu kadar mı alamaz vallahi ne diyeceğimizi şaşırdık yazık... evet şampiyon Gs oldu.
McGregor bizim Zapata gibi cikti bir tane kurtardigi mac yok.
Maçı izlemedim ama yorumlardan anladığım kadarıyle çok net goller kaçmış. O kadar kaçan gole + 10 kişi takıma puan kaybetmek çok kötü olmuş.
Ya Beşiktaş'ın başına Beşiktaşlı dandik hoca istemiyorum ,işi bilen Fenerli ,GSli istiyorum.Lanet olsun.En güzel örenek Ergin Ataman'la geçen sene kazınılan basketti kupalar.
Samet ve Carvalhal Beşiktaşın başına gelen en iyi insanlardan ama Briegel dahil gördüğüm en kötü hocalar.
Samet'te Ne Vizyon Var Ne Taktik. Adam Gibi Bir Yabancı Hoca Getiremediler. Bir şey Bildiği Yok Bu ..........
Beşiktaş bu genç kadrosunu kadrosunu korursa daha iyi yerlere gelecektir.Bu yıl bu sıkıntıya rağmen çok iyi konumdalar,çok yetenekli oyuncuları var.Tabi oyuncular çok vurdum duymaz davrandılar bütün gol pozisyonlarında.
fark 7 oldu beşiktaş adına kötü bir gece.
bizim isimize yaradi antepin golunu atan adam 3 haftadir atiyor galiba iki takimada basarilar
Samet Hoca'nın tek yaptığı maçları zevkli kılmak durmadan gol olsun ki takım bir şeyler çabalıyor gibi gözüksün hedefi.
Bu maçın Samet Aybaba ile ne alakası var ben anlamadım? Hadi tamam ben de sevmiyorum ama ne alakası var yani? Ezber konuşmayın arkadaş ya. Oyuncuların beceriksizliği + o kaledeki adamın (güya kalecinin) yüreksizliği bu maçın kaybedilmesine neden oldu.
Aynen çıkıcam şimdi yazarsam rahatlarım dedim daha çok sinirlendim. ama eninde sonunda gidecek o samet Aybaba.
Beni bilirsin siz bu sene ipi göğüslersiniz yani 33. haftaya kalmadan lig bitebilir. Fenerbahçe'nin sağı solu belli değil. Galatasaray 1 Fenerbahçe 2 Antalya veya Bursa 3 olur. Bursa'nın müthiş bir ivme kazanacağını düşünüyorum.
Sizin kadronuz gerçekten çok kaliteli zaten öyle bir şey ki Avrupa maçları için ligi boşlamazsanız kesin şampiyonsunuz.
Neyse Beşiktaş'a dönelim Samet hoca sezon sonuna kadar kalır. Bu saatte kimseyi bulamazlar. Sadece araştırma yaparlar. Fenerbahçe eğer kazanırsa Beşiktaş ligi boşlayabilir.
An itibari ile Cenk geçer kaleye. Umarım kendini kanıtlar ve devamlı oynar. Haram zıkkım olsun aldığı para o adama.
Samet Aybaba gidebilir diyenlerden biri olarak cevap vereyim her ne kadar ezbere konuşmasam da. Bana göre Muhammed değişikliği yanlıştı, Niang pek iyi olmasa da bir tehdittir. Bu değişiklik ile Antep zaten riskleri almak durumdaydı ve daha da iştahlı hale geldi.
Evet Beşiktaş iyiydi bugün, mücadele üst düzeydi de, yedek kulübesi yetersizdi bunlar Samet Aybaba'nın suçu değil, ancak burası Türkiye, burada asıl olan sonuçlardır, derbi maçı içerde puansız bitirilirse şampiyonluktan kopma noktasına gelir Bjk, bu durumda yol ayrımı ortaya çıkar bence.
Bitebilir tabii ki, kadro, puan avantajı, fikstür ve hava itibariyle zaten favori konumdayız ama futbol bu. Bu maçta en güzel örneği çok net 3-0, 4-0 bitecek maç 1-1 bitti.
Rakip 10 kişi, takım ısrarla havadan oynuyor. Samet Aybaba maçın başından beri zerre katkı vermedi takıma. Veli, Holosko 70. dakikadan sonra yorgunluktan düştüler müdahale etmedi. Olcay tüm maç hayalet gibi gezindi ama Messi'den iyi olduğu için müdahale etmedi. Hele Niang'ı çıkarması tam saçmalık bana göre.
Beşiktaş pozisyon buldu mu? Normalde diğer takımların atacağı 6-7 tane net pozisyon buldu mu? Yedek kulübesinde oyuncu değiştirecek alternatifi olmayan bir teknik direktör için beklentiniz nedir?
Hadi bunları geçtim, belki Niang çıkmak istediğini belirtti. Adam kimi soksun oyuna? Biraz insaf edin. Bu maç 4-0 hatta 5-0 lık maçtı. Olcay 2 tane kaçırdı NET, Niang 2 tane kaçırdı NET, diğerlerini saymıyorum. Eğer bu pozisyonlar oluyorsa daha suçu adamda aramayın. Kötü maçın 3 puanını alacaktık ki sadece 1 adam çıktı sahneye ve maçı verdi. Güntekin Onay'ında dediği gibi, paf takımdan bir kaleci gelse bundan daha kötü oynayamazdı.
Ayrıca şunu da diyeyim, eğer onlar kaçmış olmasa şimdi havalardaydı teknik direktörü eleştirenler. Bu maç 2-0 ya da 3-0 bitse aynı şeyleri konuşacak mıydınız? Kim bunu açıkça söyleyecek kadar yürekli aranızda?
Valla ben sezon başından beri konuşuyorum ve hala soruma cevap alamadım dostum.
McGregor'a bugüne kadar sabreden Samet bu arada.