Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

10 58.82%
  • Berabere

6 35.29%
  • Gaziantepspor

1 5.88%
1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Beşiktaş - Gaziantepspor | STSL 22. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maçın Samet Aybaba ile ne alakası var ben anlamadım? Hadi tamam ben de sevmiyorum ama ne alakası var yani? Ezber konuşmayın arkadaş ya. Oyuncuların beceriksizliği + o kaledeki adamın (güya kalecinin) yüreksizliği bu maçın kaybedilmesine neden oldu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bu maçın Samet Aybaba ile ne alakası var ben anlamadım? Hadi tamam ben de sevmiyorum ama ne alakası var yani? Ezber konuşmayın arkadaş ya. Oyuncuların beceriksizliği + o kaledeki adamın (güya kalecinin) yüreksizliği bu maçın kaybedilmesine neden oldu.
    Bana Beşiktaş'ın taktiğini doğru düzgün bir şekilde açıkla dostum hak vereceğim. Yüzlerce maç seyretmişimdir ama daha bu kadar taktiksel açıdan düzensiz bir takım görmedim.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Samet Aybaba gidebilir diyenlerden biri olarak cevap vereyim her ne kadar ezbere konuşmasam da. Bana göre Muhammed değişikliği yanlıştı, Niang pek iyi olmasa da bir tehdittir. Bu değişiklik ile Antep zaten riskleri almak durumdaydı ve daha da iştahlı hale geldi.

Evet Beşiktaş iyiydi bugün, mücadele üst düzeydi de, yedek kulübesi yetersizdi bunlar Samet Aybaba'nın suçu değil, ancak burası Türkiye, burada asıl olan sonuçlardır, derbi maçı içerde puansız bitirilirse şampiyonluktan kopma noktasına gelir Bjk, bu durumda yol ayrımı ortaya çıkar bence.
    Quote Originally Posted by Universal View Post
    Beni bilirsin siz bu sene ipi göğüslersiniz yani 33. haftaya kalmadan lig bitebilir. Fenerbahçe'nin sağı solu belli değil. Galatasaray 1 Fenerbahçe 2 Antalya veya Bursa 3 olur. Bursa'nın müthiş bir ivme kazanacağını düşünüyorum.

Sizin kadronuz gerçekten çok kaliteli zaten öyle bir şey ki Avrupa maçları için ligi boşlamazsanız kesin şampiyonsunuz.

Neyse Beşiktaş'a dönelim Samet hoca sezon sonuna kadar kalır. Bu saatte kimseyi bulamazlar. Sadece araştırma yaparlar. Fenerbahçe eğer kazanırsa Beşiktaş ligi boşlayabilir.
    Bitebilir tabii ki, kadro, puan avantajı, fikstür ve hava itibariyle zaten favori konumdayız ama futbol bu. Bu maçta en güzel örneği çok net 3-0, 4-0 bitecek maç 1-1 bitti.

Mesaj Yetkileri