Sneijder bu maçta eskisine göre iyi ama yetersiz,umut'u çektiği şut dışında görmedim
Sneijder bu maçta eskisine göre iyi ama yetersiz,umut'u çektiği şut dışında görmedim
eboue bitmiş. Avrupa'yı düşüneceksek bizim de bitirmemiz lazım.
Umut çıkıp Elmander girmeli.Sneijder iyi oynuyor,çıkarmaması lazım hocanın veya Umut çıkar Amrabat girer 4-2-3-1 e döneriz.
Rolantide bir maç oluyor.Madrid fazla kasmıyor.Biz 1 gol atıp maçı berabere bitirirsek ne ala.Amrabat kesin girmeli.Umut kayıp.
Fatih hoca tek forvet başlayıp Amrabat Sabri gibi süratli isimleri oynatsaydı en azından 1 gol bulurduk.Umarım 2. yarı da hemen girerler.
Eboue bitmiş mi?Hamit bitirdi bu adamı.Eboue kanatta topu alıyor Hamit ortada yok.Bu halde bile adam sürekli gidip geliyor.Ama yinede bence Eboue gayet iyi.Anlaşabildiği adam olsa maden gibi işler orayı.
Hamit gerçekten hücum yönünde sıfır katkı veriyor.Sürekli geri dönüyor.Kafayı kaldırıp önüne bakmıyor.
Fatih Terim'in taktik inadı devam ediyor. Bu adam ne zaman yaptığı taktik TSL'de 2-3 maç iyi işlerse takıma hemen onu benimsetiyor. Rakip takıma göre taktik yapmıyor hiç. Tamam belki ligde bu format işe yarayabilir ama sen Real Madrid'e karşı kendi oyununu oynayamazsın.
İki ön liberonun ortasına Sneijder'i fırlatıp hadi bir şeyler yap diyemezsin ki adam zaten elinden geleni yapıyor. Bir sağa iniyor, bir sola.. Bunun yerine çıksana 4-3-2-1 şeklinde AMR - AML'li bir sistem ile. Hem savunman sağlam olur Melo - Sneijder - Selçuk orta alanı ile hem de kanatlarda Hamit ve Riera ile savunma kontrolü + hücum pozisyon zenginliği kazanırsın ki Madrid'in kanatları çok boşluk veriyor. Pres yaparak oynamanın bir anlamı yok ki Madrid'e karşı. Adamlar iki pasta zaten seni egale edebiliyorlar. Sol kanadımız otobana döndü Riera'ya hiç önden destek gelemediği için. Neden destek gelemiyor ? Çünkü bir ML oyuncumuz yok. Umut'un yerine Hakan Balta'yı alıp sol beke yerleştirip dediğim sisteme dönsek çok daha dengede maçlar oynayabilirdik Real Madrid'e karşı hem burada hem de Santiago Bernabeu'da..
Hiç bir oyuncumuzun suçu değil kötü oynamaları ya da öyle gözükmeleri. Tamamen sistem hatası. Hamit etkisiz ve Eboue'ye yardım edemiyor neden çünkü orta sahada oynuyor sağ kanatta değil. Kanat organizasyonları yok yani ve aynı şekilde ikinci kanat kademesi de yok. Bu da inanılmaz zaaflar yaratıyor. Sneijder bir sağa atıyor kendini bir sola, çabalıyor ama istediğini yapamıyor neden çünkü iki ön liberonun kucağında oynuyor. Drogba pozisyon bulamıyor çünkü kanattan hiç bir organizasyon yok vb..
Fatih Terim bu düşünce yapısını değiştirmeli, kendini geliştirmeli. Başka türlü olmaz.
Real Madrid kalecisinin zaman geçirmesi, ağır hareket etmesi gereksiz. Total de zaten 4-0 öndesin. Ama küfür üzerine küfür ediyorum Lopez e.
maç başında gs sürekli pres yerine sadece dönen toplara şok pres yapsaydı bu prese orta sahadan yardım gelmeli tabi (o da pek gelmedi) real golden önceki baskıyı bu kadar çabuk kıramazdı neyse artık yüz karası bir skor çıkmasın bari 2. yarı
Bu arada golde sanki Ronaldo ofsayt gibi.
Şeref golümüz geldi. Eboue.
Müthiş astı helal eboue
Eboue müthiş vurdu be.
Şu Umut yerine Elmander girse daha iyi olacak gibi geliyor bana.
Ne yaptın Sneijder!?!
yakışmadı sneijdere
Ulan ne gol kaçtı be Sneijder.Topu çekse defans yatıcaktı.Neyse iyi baskı kurduk ikinci yarı.Helal olsun 2 maçtır topla oynamada Madrid'in üstündeyiz.
Sneijder niye sol ayağıyla vurdu meraklar içerisindeyim.
Drogba'yı kılıçtan geçirdiler.
Şu Amrabat'ın toplu oyunda hiçbir olumlu hareketi olmuyor. Top kaybı rekortmeni adam. Dikine gidiyormuş, gidiyor da topu bırakıp geliyor hep.
Drogba'nın ayağı kırılacak bir günde ne zaman olacak merak ediyorum.Penaltı değilmiydi Pepe'nin yaptığı ?
Sneijderrrrrr sabriden müthiş assit.
Sneijder attı sonunda. Alın topu gelin, daha 20 dakika var.
goll beee sabri asist:)
Drogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
drogbaaaaaa tur gelecek haydi beylerrr
Yalnız Fatih hocaya o kadar dedik burda Sabri ve Amrabatla başlansın diye belki 3-0 şansımız olabilirdi...Ama sağlık olsun öndeyiz ya o bile yeter helal olsun size.
Edit : Oha 3-1 olmuş vay anasını helal be size :D
3 oldu lan! Hadi be oğlum.
Bu arada Amrabat yine benim ağzımı açmamı bekledi.
kahin tutturuyormu ??
Lan hadi lan bastırın.Müthiş baskı var ikinci yarı.Sahaya gömdük Madrid'i resmen.Aslan parçaları ya.Neyse böyle bitsin buda yeter:D
Yediğimiz golde ofsayt şüphesi var bana göre ah ah ilk maçta kaçan goller olabilirdi galatasaray! hala olabilir haydii
Allaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ah Fatih Terim Amrabatı Oynatıcaktın Bee :(
Şu deplasman golü kuralını kim çıkardıysa sağlam küfür yiyor benden yalnız.
Oldu olasi bu Pepe'yi sevmiyorum, bugun iyice nefretim artti
Elmander olmadı yalnız. Sağ kanat Eboue-Sabri iken takım akıyordu da şimdi içeri çok gömüldük.
Arbeloa kırmızı kart.
10 dk önce felan görseydi çok güzel olurdu