Salih'in dediklerini dinleyin derim caner konusunda kesinlikle haklı
Printable View
Salih'in dediklerini dinleyin derim caner konusunda kesinlikle haklı
Kayserisporlu Salih Dursun; "Kuyt ve Sow bize Galatasaray için oynuyorsunuz dedi bende puan durumuna baktınız mı dedim."
Ben derim SOW demez öyle.
Hiç de inanmıyorum Sow ve hele Kuyt'ın öyle söylediklerine,zaten çıkan kadromuzu gördünüz türkiye kupası maçı gibi formalite bir maç,çıkıp da kuyt,sow hiç işi yokmuş gibi onları söylemez,kimin uydurmalarıysa iyi hayal dünyası var
Salih bu konuşmayı Sow'un üstüne çıktığı zaman mı yapmış, yoksa her harekette yerde yatarken mi?
Oyuncunun GS için oynaması beni ilgilendirmez, zaten şampiyon olmuşlar. Ama her pozisyonda çirkeflik yaptıktan sonra böyle bir cevap gelmesini yadırgamamak lazım. Ben de olsam kasıtlı olarak böyle birşey söyleyebilirim, inanmasam bile. Oyuncuların dediklerine de inanmıyorum. Caner olsa inanırdım, hatta ben Salih'ten önce derim.
caner konusuna gelince bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur ben alistim canere takmamak gerek
tebrikler fenerbahçe sanslarini hala surduruyorlar.
Kayserispor'lu oyuncularin alkislari guzeldi.
Aykut Kocaman bu ara sadece şey diyor görüyorsunuz diyor bir şeyler diyor. Anlayan var mı ?
O ADAM konuşucam diyorsa konuşur kimse merak etmesin
Twitter'da gördüğünüz her şeyi haber değeri olmuş gibi sunmanın mantığı yok. Bazen kişilerin adlarını kullanarak alakasız şeyler yazabiliyolar.
Kocaman'ın yayıncı kuruluşa açıklamaları:
"Matematiksel şansımız devam ettiği sürece mutlak kazanma ihtiyacımız vardı. Bununla beraber 10-15 dakikalık durumumuz, ikinci yarının ilk birkaç maçındaki gibi konsantrasyon eksikliği vardı, geriye düştük. Rakip hızlı atak yapmayı seven bir takım, öne geçtikten sonra buna uygun hale geldi maç ama 15-20'den sonra ritim yakaladık, yoğun bir şekilde galibiyeti istedik. Orta sahanın ortadan kalktığı son dakikalarda baskımız sonuç vericiydi. Nihayetinde en azından matematiksel olarak şansımızı devam ettirmeyi bildik."
Benfica maçında kaçırdığı penaltı sonrası yeniden penaltıyı kullanan Cristian'la ilgili soru üzerine başarılı teknik adam, "İlk kaçıran ve kaçırdıktan sonra atan insan değil. Abartmamak lazım, futbol böyle bir oyun. Kişisel olarak ben de çok penaltı kaçırdım, kaçırdıktan sonra da attım. Oyuncuları biraz daha rahat bırakmak gerekiyor. Olağan şeylerden bir tanesi" diye konuştu.
Benfica ile oynanacak rövanş maçı ile ilgili ise şunları söyledi:
"Perşembe'nin ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek yok. Sadece skoru korumak için değil doğru oyun için çaba göstereceğiz. Sonuçta top ne derse onu kabul edeceğiz."
Ligi kapatalım gidelim artık yeter ya ŞİKE ŞİKE ŞİKE !
Sen Antalya yenil,Paşaya yenil,Sivas'a yenil,Karabük yenil,gençlere yenil,Trabzon la evinde berabere kal Sivasla deplasmanda beraber kal elazığ hem içerde hem dışarda beraber kal.Sonra gel burda Gol şuna benziyordu .
Bence saçma.35 Puan kaybettik bu sene toplamda eğer şu maçlardan 3'ünün kazansaydık şu anda şampiyon adayıydık.
Galatasaray ise 28 Puan.
Gaziantep maçına attığım yorumdur.
Biz ne kadar koşmuşuz ?
Maçı izlemedim ancak yan taraftan ara sıra göz ucuyla maça baktıgımda. Hep Caner'e rastladım. Hakemi sırtından çekmesi, düşerken tekme atması, Kayserili oyuncuya koşarken dirsek atmasını gördüm. Son olarakta maçı sarı kartla tamamladıgını gördüm.
Ya bırakın Sow'un Kuyt'ın işi yok gidip Salih'e böyle şeyler mi diyecekler ? Oraya Volkan , Emre falan deseymiş daha düzgün olurmuş heralde :) acaba hangi dille anlaşmışlar onu da merak ettim :)
Neyi tartışıyorsunuz anlamadım ki yalan söylüyor diyen de kanıtlayamaz,doğru söylüyor diyende kanıtlayamaz.Sabaha kadar boşa tartışır durursunuz.
Caner'in aciklamalari nedir ?
+ Sow'un oyle bisey soyliyecegini dusunmuyorum.
Aykut Kocaman'ın açıklamaları gerçekten talihsizlik.Daha ortaya çıkan tapelerin üzerinden çok az zaman geçmişken 2 senedir şike yaptığımızı ima etmesi bana ironik geldi.Aykut hocaya özellikle yakıştıramadığımı belirtmek isterim.
Caner'i zaten hiçbir FB taraftarının sevdiğini zannetmiyorum, en azından %90'ı. Yemin ediyorum 70. dakikaya kadar çok rahat maç izliyordum Caner girdi sinir krizine girdim. Kayseri 2 tane daha atsa hiçbirşey demezdim. Caner'in yüzünden galip gelmemize rağmen sinirim 10 dakika geçmedi. Bir ara hakeme, at artık şu .... oyundan diye bağırdım evdekiler yerinden sıçradı. Abi nefret ediyorum bu adamdan artık defolsun gitsin. Her maç aynı bencil ve çirkef hareketler.
Türkiye'deki yenilen tüm teknik direktörler bu şekilde açıklama yapıyor, açıklamaların hiçbirini bilmesem de garipsememek lazım. 3 yıl önce Bursaspor başkanı, geçen sene Fatih Terim zamanı geldiğinde açıklama yapacaklarını belirterek şikeyi ima ettiler. Şampiyon olduktan sonra sustular. GS takımındaki herkes bu sene bunu ima ediyor, FB değil de GS ikinci lsaydı Fatih Terim de aynı açıklamaları yapacaktı. Bunları artık normal kabul ediyoruz. Türkiye'nin gerçeğine Aykut Kocaman da ayaak uydurdu.
Adama Galatasaray için oynuyorsun diyorlar , o da puan tablosuna baktın mı diyor ? yani kendi takımıyla değil , Galatasarayla cevap veriyor ? garip bir ironi olmuş.
ayrıca , Fenerbahçeli futbolculara karaktersiz demek serbest herhalde bizim konularda sürekli bunlar söyleniyor , biz karaktersiz desek Terim'e falan neler olur , ne kadar ceza alırız , nasıl anında silinir acaba mesajlarımız.
ama emre'ye , caner'e falan atış serbest.halbuki adam Gs'de neyse burda o .
Caner,Volkan,Gökhan,Selçuk,Mehmet topuz beklerim o acıklamaları.Sow ve Kuyt gibi bir profesyonelden hayatta beklemem.Kuyt bir ihtimal ama Sow ihtimal bile vermiyorum.
Caneri severim ama bazı hareketlerini hiç onaylamıyorum
Bende severim ama bazı hareketleri hoşuma gitmiyor. :)
Aykut Kocaman şike felan demedi
Saha dışı konuşmayı ne kadar çok seviyoruz yahu : )
Bugün maçın büyük bölümünü izlemedim, geniş özeti izledim. Aykut Hocanın sistemini ele alırsak ileri uçtaki adamın özellikle Pasör görevi görmesi ve Hava toplarında kaleye sırtı dönük olarak servis yapması veya kaleye doğru bunlarla etkili olması etken. Bu yüzden Webo alındı ve tercih ediliyor. Ama bir isim var ki bana göre bu işi Webo'dan daha iyi yapıyor. O da Dirk Kuyt. Bugün Stoch'un iştah kabartan oyunu, Kuyt'ın isteği ve Sow'un gezici oyununu düşünürsek ;
Stoch-Kuyt-Sow ileri üçlüsü Kontra oyun için bal kaymak olur. Umarım bu şekil değerlendiririz.
Bu arada o diyalog uydurma değil. Salih kendisi söylüyor.http://www.youtube.com/watch?v=sYahz...ature=youtu.be
Şöyle bir şey var biizimkiler Türkçe dersi alıyor.Beki söylemiş olabilirler ama ben hiç ihtimal vermiyorum.Volkan dese inanırdım.Sow-Kuyt hiç inanasım gelmiyor.
Sergen' in nereye vuracağı belliydi diyor bir de. Maç sonrası açıklaması çok iyi o adamın :n:
http://www.youtube.com/watch?v=jGnqwbul1IM
Adam Sergen'in nereye vuracağı belliydi diyor. Sergen zaten hep elime vurur der gibi.Birde çıkarken bazen böyle çıkılır demesi yok mu :D Böyle çıkış mı olur :n:
Lig bitmiş bizim için.Avrupa Ligi var ve bu çok önemli bizim için umarım lizbondan iyi bir skorla,finale kalırız.
Top Bobo'nun eline çarpıyor net penaltı. Caner'de çok çirkef oynadı açıkçası, kırmızı kart ile atılması gerekirdi bence. Salih'in dediklerine ise pek inanasım gelmiyor. Krasic'de bitmiş beyler. En kısa sürede kurtulmaya bakın derim. Dokunsan yere düşüyor adam, fizik denen birşey yok. Sen böyle maçlarda kendini gösteremeyeceksen hangi maçlarda oynayacaksın ki ? Benfica maçı öncesi moral açısından bakarsak güzel galibiyet oldu FB adına.