Sneijder mevkisinde Elmander oynayacak deniyor. Ben Sneijder'i bu maç için çok bekliyordum ama, Elmander de her türlü iş yapar. Bekleyelim ve görelim.
Printable View
Sneijder mevkisinde Elmander oynayacak deniyor. Ben Sneijder'i bu maç için çok bekliyordum ama, Elmander de her türlü iş yapar. Bekleyelim ve görelim.
Teknik direktörünüz Fatih Terim ise Sneijder'in yerine Elmander'i görürseniz şaşırmayın,Burak-Elmander forvette ikili Drogba arkalarında ,çok fazla pozisyon buluruz.
Çokda pozisyon yeriz :D hoca oyle birsey yapmaz en makul isim amrabat neden ? kuyt-gokhan o kanadi cok iyi kullaniyorlar amrabat oynarsa gokhan fazla cikamaz amrabat hizli bir oyuncu bence amrabat oynamali keloglana guveniyorum ben.
Çok pozisyon yeriz ne alaka abi ? Sneijder çok mu savunma yapıyor ? Ben sadece Fatih Terim'in yapabileceği hamleyi söyledim,büyük ihtimal 4-4-2 çıkartacak orası ayrı.
Amrabat'ı denemiş forvet arkasında verim alamamış. Elmander'den iyi verim almış. Ben sistemi bozacağını zannetmiyorum. Umut'u sağ içe, Amrabat'ı sol içe koyuyor gerekirse, yine de sistemi bozmuyor bu aralar Fatih Hoca.
Cezalı olan Umut ve sakatlığı tam geçmeyen Sneijder kadroda yok. Aykut Erçetin, Engin, Çağlar, Furkan Özçal ve E Çolak'ta kadroda yoklar.
Sneijder 18 kişide yok.
Rahatlık ile rehavet arasında ince bir çizgi var, Fatih Terim'in takımında rehavet olmaz ama Elmander hamlesi benim aklımda soru işareti yaratıyor. Sanıyorum onun pres gücünden yararlanmak isteyecek, top dağıtan isim de Drogba olacak. Teoride mantıklı ama pratikte Elmander'in hazır olup olmadığı meçhul. Selçuk ve Hamit'e çok iş düşecek özellikle Selçuk'a, Fenerbahçe en çok sağ kanadını kullanıyor çünkü. Maçı izleyemeyecek olmam sinir bozucu umarım gece özete baktığımda sevineceğim bir maç olur.
Bu arada Eray Sözen çok güzel bir maç önü yazısı hazırlamış;
http://www.galatasaray.org/futbol/su...aber/16932.php
Caner,Meireles,Egemen ve Emre kırmızı karta yakın olacak isimler.Galatasaray'da ise özellikle Riera'dan müdahaleye dayalı kırmızı karttan korkuyorum ben. Amrabat sezon boyunca istenileni veremedi. Bu akşam ilk 11'de çıkarsa yeteneğinin yanı sıra maçlarda kullanmadığı ya da sahip olmadığı oyun zekasını kullanması gerekir :) Galatasaray ilk 20 dakika saldırmak yerine rakibe önde basarak rakibin çıkmasını engelleyerek kapılan topları kullanmalı. 2. yarının ortalarında Fenerbahçe'nin fiziksel olarak yorulması muhtemel çünkü hem sık maç yaptılar hem de kupa maçında 120 dk baya yoruldular. Kavgasız gürültüsüz, bol gollü ve keyif veren bir maç olur inşallah. Kazanan da biz olursak tadından yenmez.
Gösteri iptal olmuş .
Doğru bir karar olmuş.Quote:
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde hain bir bombalı saldırı sonucu meydana gelen patlamada yaklaşık 46 vatandaşımız hayatını kaybederken, 100'ün üzerinde vatandaşımız ağır yaralanmıştır.
Bu nedenle, Fenerbahçemizin Galatasaray'la oynayacağı Spor-Toto Süper Lig 33. Hafta karşılaşma öncesinde planlanan görsel tribün aktiviteleri, yaşanan bu menfur saldırı nedeniyle iptal edilmiştir.
Patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Tanrı'dan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Fenerbahçe Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikari ; Bugün Kırmızıları baba ocağından mağlubiyetle uğurlayacağız" dedi.
https://twitter.com/IsfendiyarZ/stat...40521597341696
Tribünden bazı kesimler koreografi olayının iç yüzünün başka olduğuna dair mesajlar atıyorlar. Yönetim bu işe niye karışır anlamıyorum zaten. Neyse seneye gösterir Aziz Yıldırım nasıl yapılırmış koreografi, biz de öğreniriz.
Kareografiyi zaten aziz in paralı adamları yapacaktı telekoma yaptıramadı, migrosda yapılacaktı. telekom tepkisini koyacağından hatay işin bahanesi oldu.
silmiş twiti , reklam ve pazarlama asbaşkanı bu arada kendisi , reklamcı bir insanın böyle saçmalıklar yapması yani ne diyeyim bilmiyorum.
@uaburak89
ayrıca gösteriler konusunda ;
aziz yıldırım güzel bir gösteri yapamayacağını anlayınca , reyhanlı saldırısını planlamış.
Yahu nerden biliyorsunuz öyle olduğunu ?
Aziz Yıldırım mı söyledi size ?
Sırf başkana sallamak için şekilden şekile giriyorsunuz
aziz yildirim soyledi erdem kareografi nasil yapilcak herkese gostericem dedi kimsenin kimseye salladigi yok ki ayrica kareografi taraftarin isidir yonetim buna karar veremez açiklama yapmalari bile yanlisti bu tribun kulturune saygisizlik.
http://www.izlesene.com/video/aziz-y...ecegiz/6789119
Ben onu değil iptal olma durumunu kastettim
Fatih Terim 1461 mağlubiyeti sonrası şehit haberleri olduğu için futbol mu konuşacağız derken bişi yok Fenerbahçe kulübü Reyhanlı'da yaşanan ve 100'ü aşkın kişinin öldüğü olaydan dolayı koreografiyi iptal edince aouuuv.
Algilamalarda sorun var diye dusunuyorum iptal edilebilir kareografi lafim yok ama buna yonetim karisamaz tribun kulturune aykiridir bu.
Senin yazdığın daha bi alakasız olmuş bence Furkan. Öyle olsa dünyanın hiçbir yerinde maç sonrası kupa verilmesin o zaman. Ne ŞL finali sonrası ne dünya kupası finali sonrası. Sonuçta diğer takım şampiyonluğu kaybetmiş, acısına saygı göstermek gerekir değil mi?
Aykut Kocaman benim anladığım kadarıyla taraftarlar ile polis arasında çıkan olayları kastediyor "acımız" derken.
ŞL finalini dünya kupası finalini kazanan takım teknik direktörü istediği için verilmiyor zaten sonuçta tarafsız sahada oynanan organizasyon onlar. Tabi bu açıklama da saha dışı olayların da etkisi var. Sonuç olarak olay şikeyle alakalı değil benim kastetmek istediğim oydu.
Sürpriz mi olur :D O kareografiler acılmadan kac kere indirip kaldırılıyor hata var mı diye.Yönetimden isimler görüyor ceza verilecek bir durum olur mu diye sürprizmiş.Yönetim kareografi yapıyorsa tribün bitmişmiş.Taraftar mı istiyor gel yönetim bize kareografi yap diye sadece kendileri yapmak istemis.Laf sokmak icin delirdiniz cıldırdınız resmen artık.Ayrıca sadece yönetimin yapacagı kareografi olmayacaktı diger tribünde de taraftar yapacaktı birşeyler.
Elmander'in bence kader maçı eğer bir patlama yaparsa seneye de kalır.
Bakalım nasıl bir maç olacak Fenerbahçe kadrosu bi açıklansa direk gol atar tahmini söyleyeceğim :icon_biggrin:
Hasan Ali'nin golü hayırlı olsun şimdiden :)
Kadikoyde 3 forvet helal olsun imparator yenilceksek cesurca yenilelim
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Melo, Hamit, Selçuk, Elmander, Drogba, Burak Yılmaz
Ben mi yanlış sayıyorum 7 yabancı mı ?
Dany yerine Gökhan var
Elmander ve Gökhan. Bilemedimki. Iyi mi kötu mu? Kadiköy'e 3 forvetle cikmak buyuk risk sanki.