Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 34.00%
  • Berabere biter

4 8.00%
  • Galatasaray kazanır

29 58.00%
1 ile 30 arası toplam 631 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Sampiyonlugu kaybetmis bir takimin acisi olur ve rakibe saygi diye birsey vardir. Anlamadan koca bir paragraf yazmissiniz ama Aykut Kocaman in bahsettigi seyle alakasi olmayan bir yazi olmus.
    Senin yazdığın daha bi alakasız olmuş bence Furkan. Öyle olsa dünyanın hiçbir yerinde maç sonrası kupa verilmesin o zaman. Ne ŞL finali sonrası ne dünya kupası finali sonrası. Sonuçta diğer takım şampiyonluğu kaybetmiş, acısına saygı göstermek gerekir değil mi?

Aykut Kocaman benim anladığım kadarıyla taraftarlar ile polis arasında çıkan olayları kastediyor "acımız" derken.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Senin yazdığın daha bi alakasız olmuş bence Furkan. Öyle olsa dünyanın hiçbir yerinde maç sonrası kupa verilmesin o zaman. Ne ŞL finali sonrası ne dünya kupası finali sonrası. Sonuçta diğer takım şampiyonluğu kaybetmiş, acısına saygı göstermek gerekir değil mi?

Aykut Kocaman benim anladığım kadarıyla taraftarlar ile polis arasında çıkan olayları kastediyor "acımız" derken.
    ŞL finalini dünya kupası finalini kazanan takım teknik direktörü istediği için verilmiyor zaten sonuçta tarafsız sahada oynanan organizasyon onlar. Tabi bu açıklama da saha dışı olayların da etkisi var. Sonuç olarak olay şikeyle alakalı değil benim kastetmek istediğim oydu.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Mesaj Yetkileri