Originally Posted by
uAburak89
Ya okuduğunu anlamıyorsun ki hukuk okuyorsun yanlışım yoksa bu ihtimal zor, ya da yazılanları okumuyorsun.
Karar alınırken itiraz olmadığını nereden biliyorsunuz ben bu kısmı anlamıyorum. Aziz Yıldırım ile Ünal Aysal'ın en büyük ortak noktası yabancı sınırına karşı tavırları, adam ortaya Çilek diye bir şey attı 2 senedir gündemde başka bir şey yok, bu adam kalkıp içeride sınır olsun dışarıda kahrolsun TFF mi diyecek ?
Fenerbahçe'nin hangi planı var acaba şu an itibariyle ortada teknik direktör yok, muhtemelen bir önceki teknik direktörün verdiği isimlere göre transfer yapılıyor, alınanlarda yabancı üstelik biri dışında.
Bunlar neyin bahanesi bak ben sana söyleyeyim açık açık, Fenerbahçe yönetimi de, taraftarı da, sınır kalksın istiyor ağırlıklı olarak, yıllardır da bu böyle. Değişen bir şey yok fikir olarak, bu seneki karar değişikliği ne Alper, ne başka şey. Zamanında biz istedik, Galatasaray karşı çıktı olmadı, şimdi Galatasaray istiyor, yine olmayacak, olmamalı. Şunu söyleyecek yürekte kimse yok ne yazık ki.
Pek çok konuda olduğu gibi yine kim daha uzağa işiyor çekişmesi var. Ha bunu iki tarafta yapıyor, kimse sütten çıkma ak kaşık değil. Zamanında Galatasaray yaptı, şimdi Fenerbahçe yapıyor. Şartlara bakıyor, bahane üretiyor. Galatasaray Arda'yı, Ömer Toprak'ı, Nuri'yi, Gökhan İnler'i alsa bir anda, şimdi biz plan yapmıştık ama diyenler bir anda sınır kalkmalı, Türk futbolu diyecek vs, bunu da adım gibi biliyorum.
Sınırın kalkmasına karşıyım, derdim sizin dışınızda herkes yanar döner, siz masumsunuz ya her konuda güya, tam olarak bu. Kabullenebilen, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyebilen çok az kişi var.