1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: TFF'den yabancı sınırlandırması kararı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sadece Alper değil mesele. Volkan gg egemen topal Emre Salih Alper gibi kaliteli Türkler var. Benim planlamadan kastım buydu. Yoksa sadece alpere bağlamıyorum.

Karar alınırken itiraz etmediğini nerden biliyorsun demişsin. Şöyle söyleyeyim; şimdi çıkıp karar değişmezse TFF başkanı koltuğu devreder diyenler o günlerde hiç açıklama yapmadılar karşı olduklarına dair. Yaptılarsa ben hatırlamıyorum.

Dediğim gibi 2 yıl sonrası için böyle bir karar alınır ve Fenerbahçe itiraz ederse o zaman ben de tepkimi koyarım. Çünkü ; sınır çok saçma ama şuan alınmış bir karar var. Bu sezon için olmaz o iş.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Sadece Alper değil mesele. Volkan gg egemen topal Emre Salih Alper gibi kaliteli Türkler var. Benim planlamadan kastım buydu. Yoksa sadece alpere bağlamıyorum.

Karar alınırken itiraz etmediğini nerden biliyorsun demişsin. Şöyle söyleyeyim; şimdi çıkıp karar değişmezse TFF başkanı koltuğu devreder diyenler o günlerde hiç açıklama yapmadılar karşı olduklarına dair. Yaptılarsa ben hatırlamıyorum.

Dediğim gibi 2 yıl sonrası için böyle bir karar alınır ve Fenerbahçe itiraz ederse o zaman ben de tepkimi koyarım. Çünkü ; sınır çok saçma ama şuan alınmış bir karar var. Bu sezon için olmaz o iş.
    Her takımda kaliteli Türk oyuncular var. Mesela Beşiktaş'ta Oğuzhan Olcay Pektemek , Galatasarayda Burak Semih Umut daha çok var fakat 3 takımdanda örnek vermek gerekirse gelen yabancıların kalitesi Türklerden çok daha üst seviyede(Şimdi alınan saçma yabancıları örnek vermeyin Türklerdede aynı konu söz konusu.) Türkiye'nin en iyi forveti Burak var birde Drogba , Semih Şentürk var Sow var , Veli var Fernandes var. Yukarda birisi yazmıştı dikkat etmedim ilk 11de 5 türk İlk 18de de2tanede alt yapıdan çıkan oyuncu kuralı çok mantıklı geldi bana

Mesaj Yetkileri