Originally Posted by
xwerswoodx
Bunlar sadece hayal... Oynamayan takım değil, oynatamayan menajer vardır. Takımın başına milyonlarca para verip, takım kurup şampiyon olan adamı getirmek hangi akla mantıktır? Bana premier ligden bir takım o kadar para verse, onu ben bile şampiyon yapardım. Bunu ben başarı saymıyorum, geldiği ilk günden beridir de defolup gideceği günü bekliyorum. Geldiği ilk gün söylediğim gibi başarısız bir menajeri takımın başına getirdik, bu sene ilk 10 da bile olursak şükredelim... Herkes Fatih Terim'e sallayıp duruyor, adam kendi milletine yardımcı olabilmek için hiç işi olmamasına rağmen milli takım görevini tek kuruş istemeden kabul etmiş, iki maç kötü gitti diye hemen yerin dibine sokuldu. Yedinci bitirdiğimiz sezondan sonra kazandırdığı şampiyonluklar hiç konuşulmadı... Fatih Terim bu takıma çok şey kattı, bu kadar değerli bir menajeri böyle saçma salak bir sebepten dolayı gönderirsen, oyuncularda böyle seni herkesin önünde rezil eder ey Aysal... Sen daha para verip dur menajerlere, bu takımda ruh kalmadı, sen sevilen bir adamı sırf 5 kuruş etmeyen sneijder ve drogbayı oynatacaksın diye yollatırsan diğer oyuncuların oynamaması gayet normaldir. Zaten sabri her konuşmasında mancininin sevilmediğini belirtiyor, Fatih Terim varken yaptığı açıklamalardaki hırsı ile mancini hakkında o iyi hoca zaman lazım falan sözleri işlerin yolunda gitmediğini, kimsenin onu sevmediğinide belli ediyor, ki bana sorarsanız sahadaki hiç bir oyuncunun manciniyi salladığını düşünmüyorum. Bir menajer senin transferin için çok çalışıyorsa ve transfer olmanda büyük etkense, sen o menajeri gönderirsen yeni gelen menajer takımı oynatamaz... Manciniye bakıyorum, hep bahane, sadece bahane, başka hiç bir şey yaptığı yok... Kaleye giden neredeyse tek şutumuzun olmadığı maçta, gol atamayınca kazanamıyorsunuz! diye bahane bulan bir menajer... Eskiden kaybettiğimiz maçtan sonra bile böyle oynasınlarda kaybetsinler dediğimiz takımın, kazandığı maçta bile sevinemiyoruz. Bu sene 12 deplasman karşılaşmasında sadece 2 galibiyet alabildik geçen senelerde 1. götürdüğümüz bir alanda, elazığdan bile kötü durumdayız!!! 2. lig ekibine karşı maçları penaltı ile kazanıyoruz, Drogbayı geldiği günden beridir sevmediğim gibi (ki Chelsea deki zamanında da sevmezdim!) bugün tamamen nefret ediyorum. Onun yerine alınabilecek 27-28 yaşında o dönemin çok ucuz forvetlerinden Kevin Mirallas gibi oyuncular var iken gidip drogbaya haftalık 100 bin üzerinde para verip takımın parasını har vurup harman savurmak hangi akla hizmettir anlayamıyorum... Yahu Drogba yerine Semih Şentürkü alsalar ona bile razıydım arkadaş!!! Sneijder gibi 2. sınıf bir oyuncuyu alıyorlar Galatasaray'a getiriyorlar. Ha neden İnterde oynadı şampiyolar ligini aldı. EEeee Galatasaray'a gelince ne yaptı? 2-3 maç dışında iyi maç oynadığını hatırlayan var mı? İnter devamsızlığı yüzünden köşeye atmadı mı bu adamı? Aylarca Hollanda formasına bile hasret kalmadı mı bu adam? Bu kadar mı yıldız meraklısı olduk? O zaman gidelim ortalık 40-45 yaşında yıldızlar kaynıyor, gidip onlarıda alalım. Çöpten başka israf değil. Ha sneijder yine ilerde performansına erişebilir düzelte bilirde, Drogba'yı hangi akla hizmet alıyorsun yahu, 1-2 milyon fazla ver git adam gibi bir forvet al... Sonra 15-20 ye sat, yahu hiç olmadı git Cenk Tosunu al, ne bileyim git 2. ligden bir forvet al, ama al... Ne Umut, ne Burak, ne Drogba, hiç biri iş yapmıyor, sonra kötü günde takımımızı bıraktık oluyoruz, ne yapalım, takım böyle berbat oynarken madalya mı taksaydık, kızmayalım mı, sinir olmayalım mı? Hiç maç izleyesim kalmadı bu sezon, maçların günlerini bile bilmyorum, geçen sene 1 gün kalsa nasıl geçecek bu gün derken, şimdi Fenerbahçe derbisini bile oturup izlemiyorum, böyle rezalet devam ederse yine izlemeyeceğim, boş yere kendimi sinir krizine sokmanın hiç bir manası yok...