Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

4 28.57%
  • Berabere

5 35.71%
  • Galatasaray

5 35.71%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 114 sonuç

Konu: Gaziantespor - Galatasaray | STSL 18. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antep'in ileri uç oyuncuları biraz becerikli olsa güle oynaya kazanırlardı ama 1 puanı hediye ettiler resmen Galatasaray'a.

Bu hafta en çok Fenerbahçe'ye yaradı , yarın puan kaybedeceklerini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ne diyordu bizim çocuklar: "Şampiyonluk yarınlara kaldı."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Halı saha maçından geliyorum.Futbolun ne olduğunu anladım resmen.Kaybetmek ya da kazanmak değil,oynamak.İşte bu yok bizde.

Canın sağolsun Galatasarayım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Maçı izlemedim sonucu öğrenmek amacıyla Gs Tv'yi açtım açar açmaz Fenerbahçe'ye giydiriyorlardı yok rakibimiz hep atıyor son dakikada biz niye atamayalım gibi ne idüğü belirsiz bir isyan ve kompleks içersindeydiler.
    Last edited by sui generis : 27.Ocak.2014 at 12:34 Reason: Ortamı germeyelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Maçı izlemedim sonucu öğrenmek amacıyla Gs Tv'yi açtım açar açmaz Fenerbahçe'ye giydiriyorlardı yok rakibimiz hep atıyor son dakikada biz niye atamayalım gibi ne idüğü belirsiz bir isyan ve kompleks içersindeydiler.
    Sonra da foruma koştun bir güzel de Galatasaray'a giydiririm diye di mi

Melo,Emre,Semih,Muslera başka kimse yok bu takımda sanki.Denilecek o kadar çok şey var ki beğenmediğiniz Burak Yılmaz'ı mumla aradık bugün.Selçuk'u bu sene hiç beğenmiyorum zaten.Herkeste bi haller var hadi hayırlısı.
    Last edited by sui generis : 27.Ocak.2014 at 12:35 Reason: alıntı düzenlendi.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Sonra da foruma koştun bir güzel de Galatasaray'a giydiririm diye di mi

Melo,Emre,Semih,Muslera başka kimse yok bu takımda sanki.Denilecek o kadar çok şey var ki beğenmediğiniz Burak Yılmaz'ı mumla aradık bugün.Selçuk'u bu sene hiç beğenmiyorum zaten.Herkeste bi haller var hadi hayırlısı.
    Ne alakası var Galatasaray hakkında kötü bir laf söyledim mi ? veya taraftarı açısından ben ordaki sunuculardan bahsettim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Selçuk bu sezon o kadar kötü ki zaten onu herkes biliyor.Eski Selçuk'u mumla arıyoruz.Ayrıca mümkünse gelecek sezon bir forvet alsın bizimkiler olmuyor bu 3 adamla işte zorlamayın ben sezon başındada forvet istemiştim ısrarla ama hiç adam bile almadık resmen onun cezasını çekiyoruz.

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Ne diyordu bizim çocuklar: "Şampiyonluk yarınlara kaldı."
    Canlari sagolsun ne diyelim

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Mancini. Malesef ben çok doldum bu maç ona karşı. Hatta Ceyhun girerken dedim ki oldu olacak Drogba çıksın sonra bi baktım 11 yazıyo valla şaşırmadım gerçekten çok yazık bu kadar taraftarı üzmek bu kadar kolay olmamalı.
    Melo ve diğerleri...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Çok düz mantık olmuş Manci'nin açıklamaları

Neyse Galatasaraya karşı daha bir hırsla yaklaşacak Teknik Adamlar olacaktır artık.

Özellikle Sergen Yalçın yönettiği takım Galatasaray ile karşılaşacağı zaman Galatasaray'ın başındaki teknik adam Mancini olursa takımı daha ayrı bir motive edecektir maç sonu olası bir galibiyet de Manciniye saldırabilmek adına
    Mancini yaptığı açıklamalarla kendi kendini yedi gibi oldu aslında
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk, Drogba ve Eboue rezalet oyun oynadılar. Maçın özeti budur benim için. Onların dışındaki herkes elinden geleni yaptı. Sonradan giren Amrabat'ta, Ceyhun'da, Salih'te en iyilerini ortaya koymaya çalıştılar. Salih biraz daha teknik yönlerini geliştirse iyi bir içe kat eden kanat oyuncu olabilir topsuz oyunu çok iyi, çokta iyi koşuları var çünkü. Drogba'nın kondüsyonu 45 dakikaya düşmüş. 90 dakika oynamaması lazım artık.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bizim ülkede yeni taktik oturtmak yemiyor abi.Zamanında reykard abimiz geldiğinde de 4-3-3 trend topic olmuştu ama oturtamadı yapamadı o taktiği.Ayn şekilde Mancini umarım bu işte çok fazla diretmez yoksa işimiz zor.

Nesil
    2007

Chedjou olsaydı kaybederdik, bereket o yoktu da 1 puan aldık.

Maçın yorumu ise, olmayacak duaya amin demeye çalışıyoruz. İki bek de ne defansta ne hücumda varlar biz buna rağmen 3-5-2 oynamaya çalışıyoruz, sonradan 4-4-1-1 tarzı bir şeye döndük ama biz de kanat da yok ki. Umut'la olacak iş mi o. Hele Salih! Arkadaş hiç mi izlemeden aldınız, yeteneksiz adamı kanat oynatıyorsunuz. Sabri'yi koyun oraya bari, Salih'den iyi oynardı. Seri de paslaşamıyoruz, kendimi boşa çıkarayım da pas alayım olayı az. Tek tek suç bulmak yersiz, takım olarak kötüyüz. Muslera, Semih, Melo dışında oynayan yok takımda. Bu tarz şeyleri kaçıncı yazışım kim bilir, bugün 26 Ocak; o kadar transfer yaptık oynaya oynaya Salih oynuyor. Daha ikisine lisans bile çıkaramadık ve hala yabancı stoper arıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birisi bu hocaya bir talimat vermiş: "Drogba'yı her maç 90 dk oynatmak zorundasın. Diğer oyuncular konusunda serbestsin."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umut çok kötüydü, başka forvet yok ne yapsın adam? Neden Ceyhun diyeni anlarım, Eboue neden oyunda kaldı diyeni anlarım, Emre Çolak iyiydi neden çıktı diyeni anlarım, ama Drogba olayını kabul edemem bu maç için. Tek forvet Umut ile gol atma ihtimalin çok düşük, Drogba ile en azından bir şansın var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Umut çok kötüydü, başka forvet yok ne yapsın adam? Neden Ceyhun diyeni anlarım, Eboue neden oyunda kaldı diyeni anlarım, Emre Çolak iyiydi neden çıktı diyeni anlarım, ama Drogba olayını kabul edemem bu maç için. Tek forvet Umut ile gol atma ihtimalin çok düşük, Drogba ile en azından bir şansın var.
    Bir de birisi hocaya Salih transfer edilirken "hocam bu adam sağ açık ve forvet oynayan bir arkadaş" demiş herhalde.

Evet belki Mancini kötü kadro çıkardı ama Melo dışında bir topçu var mıydı canını dişine takıpta oynayan.Eboue'nin kendi ekseni etrafında dönüp kendini yere atması , Selçuğun koşmaması da mı hocanın hatasıydı.Ben anlamıyorum oyuncular ayakta duramıyor.Yerli oyuncu kalitemiz çok düşük hala yabancı transfer edilip oynatılamıyor.Dany ve Amrabat gönderilemiyor bile.Yönetimsen göndericeksin.Şu maçı alsan rakibinin önümüzde ki 3 hafta çok zor maçları var ama o hava olayı yok bizde.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Galatasaray'lı arkadaşların yaptıkları yorumlar bizim Aykut Kocaman döneminde yaptığımız yorumlara benziyor. Taktiksel bilgi, zeka önemli fakat futbolcuları organizasyona konsantre etmek bence en önemlisi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kerem-19 View Post
    Evet belki Mancini kötü kadro çıkardı ama Melo dışında bir topçu var mıydı canını dişine takıpta oynayan.Eboue'nin kendi ekseni etrafında dönüp kendini yere atması , Selçuğun koşmaması da mı hocanın hatasıydı.Ben anlamıyorum oyuncular ayakta duramıyor.Yerli oyuncu kalitemiz çok düşük hala yabancı transfer edilip oynatılamıyor.Dany ve Amrabat gönderilemiyor bile.Yönetimsen göndericeksin.Şu maçı alsan rakibinin önümüzde ki 3 hafta çok zor maçları var ama o hava olayı yok bizde.
    Yalnız Selçuk İnan maçtaki en çok koşan 3., Galatasaray takımından en çok koşan 1. futbolcu km hesabına göre. Ki hakikaten çok koştu. Bana sorarsanız Selçuk daha düz bir adama dönüştü, Selçuk ön libero, Melo oyun kurucu şeklinde oynarsa bizim takım sanki daha mantıklı olacak.
    Eboue top oynamadı. Sabri sol bekte hiç etkili olamadı (günahı yok). Sneijder çok koştu, Selçuk da öyle, ama etkili olamadılar. Drogba sıfırdı. Umut Bulut sıfır. Amrabat, bal yapmayan arı. Salih Dursun, mevki mağduru, kötü. Emre Çolak, eh fena değil. Melo, Semih, Muslera, güzel özellikle Melo muhteşemdi. Şu takımda iki tane daha Melo olsa...

@Redrum

Kat ettiği mesafeyi baz almayalım bence hiç.Umut'ta çok koşuyor ama yaptığı baskıların çoğu boşa ve çoğu maçta gram katkı sağlayamıyor takıma.Şampiyon olmamız zaten istenmiyor bu sene dışardan ama bizim de buna engel olmak adına gösterdiğimiz bir çaba yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben her şeyi geçtim de şu Türk futbolcular bu kadar yeteneksizken nedir bu yabancı sınır diretmesi yine yabancı sınırı yine konu ona çıkıyor bizi durduran şey o. He bide Drogba bitmiş baya baya bitmiş ama şimdi Chelsea'ye iki gol atar ilk 16'da bir maç kazandırır bize yine göklere çıkarırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ben her şeyi geçtim de şu Türk futbolcular bu kadar yeteneksizken nedir bu yabancı sınır diretmesi yine yabancı sınırı yine konu ona çıkıyor bizi durduran şey o. He bide Drogba bitmiş baya baya bitmiş ama şimdi Chelsea'ye iki gol atar ilk 16'da bir maç kazandırır bize yine göklere çıkarırız.
    Drogba bitmiş demek doğru değil. Daha doğrusu Drogba çok bariz bir şekilde maç seçiyor --> 2+2=4

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

drogba bitmişten ziyade adamın sözleşmesinin dolmasına 5 ay var.Ve kupa maçlarında yaşanan sakatlıklar, adam neden kendini riske atsınki

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ya adam pas vermek yerine çalım atmaya çalışıyor. Kaç kere çalım atıp geçebildi bu yıl ? Sürekli top kaptırıp duruyor. Fatih Terim olsaydı adamla konuşup düzeltirdi durumu ama Mancini'den öyle bir etki beklemek zor.

Tamam yaşayacağını yaşamışsın artık, futboldan zevk almaya bakıyorsun ama bu takım sıradan bir takım değil. Milyonların beklentisi var üzerinde. Ona göre ciddi bir şekilde oynaman lazım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sampiyonluga endeskli taraftar olmayin 2 yil olduk olurken herkes keyifliydi illaki kotu donemler olcaktir bu yil ki transfer planlamasi yanlisti sampiyon olamiyorsak 2. olalim babamizin ligine gidelim. he sampiyon olursakda sevinirim ama bu yil beklemiyorum sahsen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım sezon sonu Eboue takımdan gider.Selçuk da böyle devam edecekse satalım gitsin.2 senedir ilk sene oynadığı futbolun ekmeğini yiyor.Üstüne koymadan aynen devam ediyor.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ya adam pas vermek yerine çalım atmaya çalışıyor. Kaç kere çalım atıp geçebildi bu yıl ? Sürekli top kaptırıp duruyor. Fatih Terim olsaydı adamla konuşup düzeltirdi durumu ama Mancini'den öyle bir etki beklemek zor.

Tamam yaşayacağını yaşamışsın artık, futboldan zevk almaya bakıyorsun ama bu takım sıradan bir takım değil. Milyonların beklentisi var üzerinde. Ona göre ciddi bir şekilde oynaman lazım.
    Fatih Terim ses çıkarmazdı.Onun döneminde de vardı böyle şeyleri.Mancini'ye laf etmek olmaz bu konuda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aslında Drogba'nın maç seçeceği ilk gelirken belliydi. Bizim hatamız bir anda Drogba'ya endeksli bir takıma dönüşmemiz. Maç içinde sık sık Drogba'ya şişirip ileride bir şeyler yapmasını bekliyoruz özellikle de sıkışırsak iyice iş buna dönüyor. Adam zaten 35 yaşında rakip defanslar tabir-i caizse tekme tokat dövüyorlar oynadığı zeminlerin çoğu zaten rezalet bir de üstüne üstlük her maç oynatıyoruz. Ben olsam ben de maç seçerim ne oynıcam Elazığ'da Antep'te. Bizim sorunumuz Drogba'nın maç seçmesi değil takımı 35'lik Drogba üzerine kurup bütün organizasyonları onun üzerinden yönlendirmeye çalışmamız. Rakipler de salak değil biliyorlar bu işi başına 2 kişi 3 kişi dikiyorlar. Mesela bu maçın sonunda kullandığımız serbest vuruşta topu ona şişirdik ve Drogba'yla birlikte yere 3 kişi düştü, höh yani.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Son senesinde Chelsea Drogba'yı 20 küsür maçta oynatmıştı. Bazı maçlarda da sonradan girmişti. Bence biz de Drogba'yı artık ekonomik kullanmayı düşünmeliyiz. Büyük maçlarda Drogba'yı kullanmak çok daha mantıklı artık yaş olmuş 35 her maç her maç oynatırsak adam maç seçer elbet.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bizim ülkede Drogba-Sneijder 2-3 maç üst üste yedek kalsa olay olur kupa'da bile ilk 11 çıkıyo direk adam.Sana katılıyorum ancak zaten 6 yabancı alabiliyoruz ligde yedekte 1 yabancı bırakmaz Mancini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bizim ülkede Drogba-Sneijder 2-3 maç üst üste yedek kalsa olay olur kupa'da bile ilk 11 çıkıyo direk adam.Sana katılıyorum ancak zaten 6 yabancı alabiliyoruz ligde yedekte 1 yabancı bırakmaz Mancini.
    Drogba'ya bu sene sabredelim zaten bu sene sonunda gider, sözleşme imzalamazlar sene sonunda da kaliteli bir forvet alırız. Hayalimdeki isim Wilfried Bony ama Swansea 14M Euro para sayıp almış olduğu için imkansız

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri