Alves'in golüne de nizami dedi Markus.
Printable View
Alves'in golüne de nizami dedi Markus.
F.Bahçe; Sivas ve Eskişehir deplasmanlarından 4 puan bile çıkarsa taraftarları, şampiyonluk turunu atmaya başlasın derim. Trabzon, G.Saray ve Beşiktaş dışında zor maçları kalmayacak zira.
Bu sene Eskisehir maçından sonra iç sahadaki en kötü futbolumuzu oynadık ama yine kazanma alıskanlıgımız sayesinde kazandık.Haftaya Eskisehir maçı kritik bence 2. yarıdaki futbol seklimizi görücez kazanacagımızı düsünmüyorum açıkcası bu maçtaki futboldan sonra ama kazanırsak müthiş bir avantaj yakalarız ve moraller tavan yapar.
Fenerbahçe' den puan kaybı beklemiyordum. Düşünen vardıysa da boşuna heves yapmıştır. Bu kadar sağlam kadro, sorunsuz takım ile tek kulvarda yarışarak şampiyon olamıyorsa zaten Fenerbahçe taraftarları kendi takımına tepki göstermelidir. Ancak Şu tabloda sakin bir sene geçirip şampiyon olacaktır.
Fenerbahçe taraftarlarına önerim, gidin EPL izleyin olmadı super bowl a bakın bırakın ligdeki kalitesiz futbolu izlemeyi. İçiniz rahat olsun
maçı canlı izlemedim özete baktım ilk gollerde sanki ofsayt vardı, alves bilerek rakibe basmış gibi kızarmalıydı 2-1 yensekte ceza sahamızda bir çok net pozisyon vermişiz hleb gelmeden öncede demiştim bu adam taş gibi diye gördük bugün. Kısacası özetten bile anlaşılıyorki skora ve puan farkına çok güvenmemek gerek. Bir seriye bakar 10 puan fark. Ancak hakkınıda vermek lazım bu takım sezon başından bu yana ama 90da ama45te ne yapıp edip maçları kazanmayı bildi buda maç hakkındaki olumlu goruşum
fenerbahce oyle veya boyle kazaniyor ilk yildaki galatasaraya cok benziyorlar rakibi boguyorlar press ustune press. ama seneye avrupaya giderlerse dikkat.. boyle oynarlarsa avrupali madara eder.. + bu 4-5 haftayi fenerbahce kayipsiz geçerse %99.9 sampiyondur bence , iki takimada basarilar obur maclarinda.
Ulan fikret orman.. Şu egemen'i izledikçe kafayı yiyorum, adamı bedava rakibine yolladın, 500 bin dolar için. Gel de sinirlenme arkadaş.
webo'nun tribüne gönderilmesi hataydı. ben buna şu açıdan bakıyorum; meireles'e verilen bir şans vardı bugün oynanan maçta. meireles bu şansı elinin tersiyle itti. alper'in yokluğu, emre'nin hazır olmaması belki yine 11 başlatabilir meireles'i ama şansı bitti benim gördüğüm kadarıyla.
haftaya meireles kesik yer. holmen,webo oynar.
meireles westham'a gidebilir, kampl gelebilir.
Maçı canlı izlemedim. Özeti izlerken skoru öğrenmeden bunu yapmış olsam sadece ilk yarı sonunda Konya bu maçı 3-4 farkla kazanır derdim, rahatlıkla derdim. Zaten 3 tane merkez hücumcu ile oynuyorsun. Bu adamların ister istemez takım savunmasında katkıları minimum düzeyde. Üzerine bir de Casper Baroni'yi ekleyince 4 tane adam oyunun savunma yönünden ekarte oluyor. Belki bu sayı yine sizi idare eder ancak üzerine bir de formsuz Meireles eklenince Konya orta alanı yürüyerek geçmiş. Ersun Yanal'ın 2 rekat şükür namazı kılması lazım. Hani açık konuşuyorum, uzun süredir pozisyon bakımından Fenerbahçe'yi kendi sahasında ezen 2. bir Süper Lig takımı hatırlamıyorum. Maçın sonucu biraz FM misali oldu; 2 Duran Top ve gol.
Yukarıda Burak Avrupa'dan falan bahsetmiş, Ersun Yanal Türkiye sınırları içinde kral hocadır, taraftarın verdiği gazla hücum oynatır, bastırır ettirir bir şekilde sonuç almaya çalışır. Ama bence sezon başındaki 4 maçta da gördüğümüz gibi Ersun Yanal'ın mevcut oyun anlayışı ve sistemi Avrupa'da Fenerbahçe'yi bir San Marino takımına dönüştürür. Bu konuda şüphelerim yok.
Henüz erken ama sezon sonunda yeni bir başkan, yeni bir yönetim ve yeni bir kadro yapılanmasına gitmek gerek. Umarım bu sezonun rüzgarı gözlere toz kaçırmaz. Sağlam eksiklerimiz bulunuyor.
güzel noktaya deyinmişsin. ben bu yüzden ersun yanal ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını düşünüyorum.
eğer bu sezon şampiyon olurda, gelecek sezon avrupa'da olursak ersun yanal'ın ayrılacağını düşünüyorum. avrupa'ya gittiğimiz sezon ersun yanal gidecek benim fikrime göre.
Çok kolay geçeceği düşünülen maçta Fener'in bu kadar zorlanması hayra alamet olmasa gerek ama bir şekilde galibiyete ulaşıyorlar önemli olan da bu tabi.
Tartışmalı pozisyon sayısı çok ben en çok Alves'in pozisyonunu merak ediyorum. Lig tv sitesinde falan göremedim benim mi gözümden kaçtı acaba ?
31. hafta bittiğinde eğer puan farkı 9 ve üstü olursa Fenerbahçe formasını giyecez valla :) Tek umudum önümüzdeki 3 haftalık zorlu fikstür. Eğer Fenerbahçe 22. hafta geldiğinde puan farkını hala 9+ korumayı başarırsa formayı hazırlayacağım yavaş yavaş.