Abi şu maçtaki iki takımla Arsenal karşısındaki Beşiktaş'ı bir karşılaştırsana.
Neseniz yerine gelsin
@FerdiCarrefour: Emenike'nin kafası Berdan Mardini'nin çenesine benzemiş. pos makinesi gibi.
:D
Bu stadlara pet şişe sokmak yasak değil mi? Bardak suya boşuna mı 2,5 lira veriyoruz biz acaba? :)
Gerçi benimki laf. Meşale ve patlayıcı maddeleri sokmakta yasak. (::)
Zamanı gelince görülür abi :)
Bizim ulkede büyüklük yapip karsi tarafın hatasini anlamasini bekleme huyu yok. Goze goz dise dis anlayışı devam ediyor maalesef. Eski maclari ve taraftarlari ozlememek mümkün degil. Simdi ki taraftarlara taraftar degil holigan demek daha dogru olur.
Veysel 1 degil 2 degil kac oldu ya bi kart vermedi
İkinci yarı Galatasaray daha iyi oynuyor. Prandelli, Terim etkisi yapmış ikinci yarı.
Degisiklikler dogru , yekta yerine furkan girmeliydi bence.
Burak Yılmaz'ın ikili mücadeleler esnasında aklına "savunmacıyı nasıl alt ederim" den çok "kendimi nereye doğru bıraksam" sorusu geliyor bence.
Hliganzmi terör olarak gormedikce cozulmez bu isler
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sonra passolig iyi olacak deniyor sorun passoligin olmaması değil kameralar ile izlenen madde atanlara caydırıcı bir ceza verilmemesi, ayrıca bu emenike kazması satılsın ihtiyacımız bir kalastan çok bir forvet
çok kötü oynuyoruz çekilcek çile değil valla kazanırsak penaltılarla kazanırız
Emrenin çıkması yanlış pas trafiğinin ana oyuncusuydu Emre.Emenike o pozisyonu nasıl atamıyosun be kardeşim.Şu forumun %80i atar o pozisyonu ayıptır.Alper de gereksiz çalımlar peşinde basit oynamayı öğrenemedi bir türlü.Webo zamanı Weboo.
Değil passolig retina taraması da getirsen bu barbarlarla ve sözde polislerle nafile.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Oscarlik haraket geldi gokhan gonulden... sari kart ile alakasi yok..
meireles sabahtan beri yatıyor emre ise çıkıyor bu sene işimiz zor ilk 3 başarıdır benim için
Gökhan maçdan sonra özür diler.
Bu veyselle galatasaray sağ beki götüremez bi sene
Hangi takım daha kötü oynuyor? Fenerbahçe'de kötü Galatasaray ondan daha kötü.
Penaltılarla GS alır
şoyle bir galatasarayı yenemeyen berbat bir takımımız var pozisyon bulmak muhim değil iki takımda boyle giderse ilk 2 ts ve bjk olur
Gs ın kupası hayırlı olsun bir de Sow u çıkarttı. Hocaya ilk maçtan - verdim. Bu arada bana Emenike nin iyi forvet olduğunu kimse savunmasın Webo olsa her türlü 90 dk da bitirirdik.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Emenike Azizin adamı sakatlık olmazsa oyundan çıkarılmaz...
Fenerbahçe fiziksel olarak güçlü ama kondisyonları 70'ten sonra bitti. Galatasaray ise kondisyon açısından çok daha hazır durumda olduğunu gösterdi uzatmalarda.
emenike ben forvetim diye gezmesin şu takıma 2 tane adam gibi kanat olsaydı kaptığımız toplarla 2-3 yapardık emenike yerine stochu tercih ederim takım kaplumbağa gibi sanki ilk futbolun bulunduğu tarihte gibi bir oyun hızımız var
GS beni şaşırttı. Bu kadar kötü beklemiyordum açıkçası
Selçuk dağlara taşlara vurdu.
Muslera Caner'in vuruşunu çıkardı. 1-1 devam ediyor 2. penaltılar sonucunda.
Melo da dışarı vurdu.
Volkan biraz delikanlı ol be, bi kez olsun :)
Volkan napıyor ya? Sevinirken Melo'ya çarpıp daha sonra üzerine yürüyo. Koskoca adamlar yahu, ayıptır.
En iğrenç penaltı serisi
Bu ne la, gol olmuyor! :D Derken Meireles attı.
Çok değişik şeyler oldu yetişemedim :D
Gs kaçırdı penaltılarda, Muslera kurtardı, FB'nin AVrupalıları attı
uçan tekme atan adamın sarı kart gördüğünü gördük ya
Volkan'ın Melo'ya yaptığından sonra kırmızı yemesi lazımdı. Tabiki yemedi.