Borussia Mönchengladbach ile oynaması zevkli. Var olan FM 15 oyunumuzdan görüntü paylaşıp anlatım yapabileceğimiz bir konu var mı? (Hikaye değil)
Printable View
Borussia Mönchengladbach ile oynaması zevkli. Var olan FM 15 oyunumuzdan görüntü paylaşıp anlatım yapabileceğimiz bir konu var mı? (Hikaye değil)
İtalya - Vicenza
Hollanda - Vitesse
Almanya - Karlsruhe
Fransa - Bastia
ispanyadan var mı uzun soluklu bi kariyer için zevkli bi takım :)
Aşağıdaki Linkte Takımının Ne Durumda Olduğunu, Kadronu ve Takımında Neler Yaptığını Anlatabileceğin Konu Mevcut.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=121885
14 de Southampton ile güzel isler başarmıştım.. Schneiderlin i 22 ye, isime yaramayanlari da satarak istediğim kadroyu kurmuştum.. yaklaşık 35 40 m pound bütçeyle.. 15 de Chambers, shaw, lallana, lambert gitti, Ramirez kiralık, jay sakat 5 ay, boruc arıza..
Velhasıl 15 de 14 deki sampton tadını bulamadım biraktim.. Yıllardır nedense hep Premier ligde takım aldım.. elim başka lige gitmiyor..
Sampton 14 tadında gençleri potansiyelli, bütçesi iyi(1 2 oyuncudan satışla iyi gelir saglayan), sıkılmadan yıllar geçirecek bir takım önerisi var mı?
İngiltereden vazgecmek zor ama denemeye değer bi takım varsa neden olmasın.. Almanya, Fransa, İtalya, ispanya, İngiltere takım önerileri..
La liga da bi takim iyi olur hedefi olmayan orta sira takimi bi de biraz atesleyici bi takim olsa iyi olur geçmişi olan bi takim :)
14 de Southampton ile güzel isler başarmıştım.. Schneiderlin i 22 ye, isime yaramayanlari da satarak istediğim kadroyu kurmuştum.. yaklaşık 35 40 m pound bütçeyle.. 15 de Chambers, shaw, lallana, lambert gitti, Ramirez kiralık, jay sakat 5 ay, boruc arıza..
Velhasıl 15 de 14 deki sampton tadını bulamadım biraktim.. Yıllardır nedense hep Premier ligde takım aldım.. elim başka lige gitmiyor..
Sampton 14 tadında gençleri potansiyelli, bütçesi iyi(1 2 oyuncudan satışla iyi gelir saglayan), sıkılmadan yıllar geçirecek bir takım önerisi var mı?
İngiltereden vazgecmek zor ama denemeye değer bi takım varsa neden olmasın.. Almanya, Fransa, İtalya, ispanya, İngiltere takım önerileri..
İspanya; Villarreal i öneririm çok zevkli alır almaz 38 lik Senna yı direk getirip kaptan yapıyorum yeniden :D
Almanya; Borussia Mönchengladbach
İtalya; İnter i alıp borçlarını sıfırlamak, kadrosundaki italyan oyuncuları arttırmak ve eski günlerine getirmeye çalışmak sardırıyor.
Fransa; Saint Etienne
Bursa ile oynamak da oldukça keyifli. Altyapısı , tesisleri oldukça iyi. Çok yetenekli gençler var kadrosunda .
la liga da önerisi olan yok mu arkadaşlar beklentisi olmayan bi takım ama geleceği açık bi takım öneriniz hangi takım :)
eibar olabilir aslında :)Espanyol nasıl ?
Biraz zor olur diye gözüm kesmedi :) espanyolu aldim hedef avrupa kupalari :) espanyolla ilgli bi onerin var mi :)
Alt yapiya onem vermeye calis bence.
Swansea ile oynayan daha önce oynamış olan var mı eğlenceli mi? bir de Swansea stadyum genişletme 2018 de tamamlanacak yazıyor maliye çok iyi olursa bu tarih öne çeker mi bu konuda bilgisi olan var mı?
Yapımcılar Real Sociedad ve shalkeeden beklentili sanırım 2026dayım madrid barça ve bayern hegomonyasını kırdılar
tavsiye ederim
Chelsea bence mükemmel kadrosu var takım oturmuş bi iki üst düzey takviyeyle lig ve şampiyonlar ligi alınabilir uzun soluklu başarılara imza atılabilir
Ben hep 1.lig takımlarıyla oynadım. Yani ülkelerin en üst ligleriyle. Şimdi böyle baştan başlayıp kastırarak ilerlemek istiyorum. Önerebileceğiniz bir takım var mı?
Eibar ve RB Leipzig güzele benziyor.
antrenman tesisleri iyi, başarı beklentileri düşük bi takım önerir misiniz ?
Kesinlikle anderletch mükkemmel zevkli adamlardaki altyapı mükemmel
Merhaba arkadaşlar FM15'te öyle çok bir takım yönettiğim olmadı yani açıp da hemen sıkıldıklarım oldu en çok oynadığım ve en uzun süre oynadığım takım ise Fenerbahçe idi.Sizden yeni bir heyecan yaratacak oynadıkça oynattıracak bir takım istiyorum.Çok başarısı olmasın o takımla çok iyi başarılar yakalamak istiyorum. http://fmturkiye.net/forum/public/st...ault/smile.png Yabancı takımlar genellikle benim için çok ilgi çekici gelmiyor yani oynadıktan bir süre sonra Süper Lig hasreti çekmeye başlıyorum bu yüzden yarıda kalıyor sizden yani şöyle yarı da bırakmayacağım Yabancı/Türk takım farketmez iyi bir heyecan olsun istiyorum. http://fmturkiye.net/forum/public/st...ault/smile.png
Osmanlıspor dene bence.
Werder Bremen
Teşekkür ederim deneyeceğim , başka önerin var mı kardeşim sen bu konularda uzman birisin :) Yabancı da olur şöyle beni sarsın güzel bir heyecan yaratsın üzerimde o da olur. :)
Bremen'i pek sevmiyorum kardeşim başka önerin var mı ?
Valencia, Inter, Villarreal, Saint Etienne, Granada, Gençlerbirliği, Borussia Mönchengladbach bunlara bakabilirsin hepsi kazanmaya aç ve potansiyelli takım Inter için aynı şeyi söyleyemem zaten büyükler maliyelerini düzeltip eski günlerine döndürmeye çalışabilirsin.
Valencia için ne diyorsunuz Arkadaşlara zevkli olur mu bilgisi olan var mı potansiyeli nedir beni teşvik edebilecek ne var o takımda :)