1 ile 30 arası toplam 289 sonuç

Konu: Football Manager 2015 Takım Önerileriniz

Hybrid View

Default Takım Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar FM15'te öyle çok bir takım yönettiğim olmadı yani açıp da hemen sıkıldıklarım oldu en çok oynadığım ve en uzun süre oynadığım takım ise Fenerbahçe idi.Sizden yeni bir heyecan yaratacak oynadıkça oynattıracak bir takım istiyorum.Çok başarısı olmasın o takımla çok iyi başarılar yakalamak istiyorum. Yabancı takımlar genellikle benim için çok ilgi çekici gelmiyor yani oynadıktan bir süre sonra Süper Lig hasreti çekmeye başlıyorum bu yüzden yarıda kalıyor sizden yani şöyle yarı da bırakmayacağım Yabancı/Türk takım farketmez iyi bir heyecan olsun istiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Osmanlıspor dene bence.
    malatyAdana!

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Werder Bremen

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Osmanlıspor dene bence.
    Teşekkür ederim deneyeceğim , başka önerin var mı kardeşim sen bu konularda uzman birisin Yabancı da olur şöyle beni sarsın güzel bir heyecan yaratsın üzerimde o da olur.
    Quote Originally Posted by yasink12 View Post
    Werder Bremen
    Bremen'i pek sevmiyorum kardeşim başka önerin var mı ?

Quote Originally Posted by DoctorKiwi View Post
    Merhaba arkadaşlar FM15'te öyle çok bir takım yönettiğim olmadı yani açıp da hemen sıkıldıklarım oldu en çok oynadığım ve en uzun süre oynadığım takım ise Fenerbahçe idi.Sizden yeni bir heyecan yaratacak oynadıkça oynattıracak bir takım istiyorum.Çok başarısı olmasın o takımla çok iyi başarılar yakalamak istiyorum. Yabancı takımlar genellikle benim için çok ilgi çekici gelmiyor yani oynadıktan bir süre sonra Süper Lig hasreti çekmeye başlıyorum bu yüzden yarıda kalıyor sizden yani şöyle yarı da bırakmayacağım Yabancı/Türk takım farketmez iyi bir heyecan olsun istiyorum.
    CHELSEA hocam kesinlikle dene

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Valencia, Inter, Villarreal, Saint Etienne, Granada, Gençlerbirliği, Borussia Mönchengladbach bunlara bakabilirsin hepsi kazanmaya aç ve potansiyelli takım Inter için aynı şeyi söyleyemem zaten büyükler maliyelerini düzeltip eski günlerine döndürmeye çalışabilirsin.

Valencia için ne diyorsunuz Arkadaşlara zevkli olur mu bilgisi olan var mı potansiyeli nedir beni teşvik edebilecek ne var o takımda

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    Valencia için ne diyorsunuz Arkadaşlara zevkli olur mu bilgisi olan var mı potansiyeli nedir beni teşvik edebilecek ne var o takımda
    paco alcacer ve müthiş genç yetiştirme ağı hocam

Quote Originally Posted by metin5490 View Post
    paco alcacer ve müthiş genç yetiştirme ağı hocam
    ilk sezonda avrupa kupaları yok o kötü olmuş başka teşviklik bişey var mı

ilk sezonda avrupa kupaları yok o kötü olmuş başka teşviklik bişey var mı
    he bide dünya yıldızı çıkartma olabilir geçmişteki örnekleri gibi yeni david villalar david silvalar canizaresler yetiştirip milyon eurolara satarak kulubu zenginleştirip geliştirip barcelona madrid hegomanyasına son vermek tıpkı geçen yıl atlethico madridin yaptığı gibi

Bu guzeldi iste acayim bi kariyerr yarasalarla .d

Bu guzeldi iste acayim bi kariyerr yarasalarla .d
    hadi BAŞARILAR o zaman hocam gelişmeleri paylaşırsan benimle sevinirim kolay gele

Tm tesekkurler steamda peker_553 ekleyeblrsn kardesim fikir alışverisi yapariz

Tm tesekkurler steamda peker_553 ekleyeblrsn kardesim fikir alışverisi yapariz
    hocam şu steami bi çözemedim ben ya detaylı anlatabilirmisin daha yeniyim forumda da

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by metin5490 View Post
    hocam şu steami bi çözemedim ben ya detaylı anlatabilirmisin daha yeniyim forumda da
    Aşağıdaki görüntülere bakarak ekleme işini yapabilirsin.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Aşağıdaki görüntülere bakarak ekleme işini yapabilirsin.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    çok teşekkürler hocam

Rbl Almanya 2.ligde oynamayan bin pişman ilk sezon bir kaç transferle üst lige çıkmamak elde değil mali yapısı süper arkanda redbull var kısaca oynamayan bin pişman

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

En güzel sevdiğin bir ligin en alt kademesinden başlayıp ilerlemek daha güzel olur.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

HNK Rijeka, Hajduk, Stromsgodset, Trencin.

Eğer kemik seslerini duymak, oyunu yaşamak istiyorsan BAL ligi ile kariyere başla.

Nesil
    2014
    Yer
    Karabük , İstanbul

PTT liginden takım önerebilecek var mı ? eğer şansım yaver gider ise 10-15 sene kalacağım bir klup olmalı. Şuanda orduspor , karşıyaka ve samsunspor u gözüme kestirdim . sizden de öneri beklerim.

Quote Originally Posted by Kdarkig View Post
    PTT liginden takım önerebilecek var mı ? eğer şansım yaver gider ise 10-15 sene kalacağım bir klup olmalı. Şuanda orduspor , karşıyaka ve samsunspor u gözüme kestirdim . sizden de öneri beklerim.
    samsunsporla ilk sezonda çok rahat süper lige çıkabilirsin canberk aydın,adilovic,umar çok kaliteli futbolcular,altınordu ve bucasporu öneririm alt yapılarından çok iyi oyuncular çıkıyor

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri