Taktikteki uyum çizgileri işleri çok değiştiriyor. Tam anlamıyla uyumu yakaladıktan sonra şampiyonlar liginde 5 maçta 17 gol attı benim takım :D Biraz gerçek dışı gibi görünse de hoşuma gitti
Printable View
Taktikteki uyum çizgileri işleri çok değiştiriyor. Tam anlamıyla uyumu yakaladıktan sonra şampiyonlar liginde 5 maçta 17 gol attı benim takım :D Biraz gerçek dışı gibi görünse de hoşuma gitti
Oyunu oynarken kanat ayaklarında bir türlü son çizgiden orta açamıyorlar hep korner atışına cıkıyor her maç 25 30 korner var ne yapabilirim
beraber fm oynayabileceğim arkadaşlar varsa beni eklesin oynayabiliriz. Sürekli online oluyorum.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198415855084/
ben de yıllar sonra bu sene fm ye başladım. çok fazla uzaktan şut çekiyor benim takım herşeyi yaptım bu huylarından vazgeçmiyorlar.
Nannar da gelmiş. Valla ben de göz kırpıyorum FM 2019'a. Vakit bulursam ayrıntılı başlayacağım. Öylesine baktım çok iyi olmuş taktik ekranı. Ama çok ders var çok da yoğunum. Dur bakalım neler olcak başlayacağız sanırım. ;)
nannar hocam merhabalar uzun zamandır foruma girmiyordum senin taktik işlerinde uzmanlığın tartışılmaz seni görünce yazıp sormak istedim-Catanzaro kariyerin hala aklımda tadı da damağımda- benim sormak istediğim şey fm19da beklerimden istediğim asist gol katkısı alamıyorum sence hangi roller buna daha uygun beklerimden biri grimaldo diğeri jayden bogle, bir de orta sahada bir dok-de, bir de iyo-de kullanıyorum savunmada hafif kalır mıyım
beyler orta sahamın ortasındaki iki oyuncuda kısa basit pas yapar buna uygun nasıl taktik yapabilirim yardım :(
kanat bek kullanan çok ama ben modern bek tercih ediyorum. Fakat bende de öyle dei gibi skora katkı yok. mesela 30 maçta gol asist toplamı 6-7 de kalıyor. Kanat bek kullanan arkadaşlarda belki duru farklıdır. Orta sahada eğer iki oyuncu ve o rollerle kullanıyorsan zaafiyet yaşama ihtimalin yüksek. Ayrıca AMC kullanmıyorsan forvet de sıkıntı yaşar o ikiliyle. Eğer kadron uygunsa Destek rollü ofansif oyunkurucu-savaşçı ortasaha destek şeklinde kullansan daha verimli olabilir.
merkez ortasaha ya da iki yönlü ortasaha destek rolü verebilirsin
Kış yaması çıksa da yeni kariyerler yeni taktikler yapsak :o
MR, ML mevkisinde hangi durumlarda oyun kurucu kullanıyorsunuz/kullanmalıyız?
kanatların daha teknik ve ortasahadaki elemanlarına göre daha iyiyse kanatlardan oyun kurabilirsin ortasahan ise top kapan tipler olmalı kaptığı topları kanatlara yönlendirip oyun başlatmalı.
https://i.postimg.cc/DZRBh7h3/Screenshot-2.png
Gegenpress ve tiki taka'yı bir araya getirmeye çalışacağım bakalım ne olacak öneriniz varsa bekliyorum
Erik Ten Hag'ın Ajaxını izlemişsinizdir muhtemelen benzeri bir taktik yapmayı düşünüyorum oyuncu u rolleri konusunda çok kararsızım. Sizce Ajax da ki oyuncu rolleri nelerdir?