1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: FM 19 | Taktik Yardımlaşma Konusu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Taktikteki uyum çizgileri işleri çok değiştiriyor. Tam anlamıyla uyumu yakaladıktan sonra şampiyonlar liginde 5 maçta 17 gol attı benim takım Biraz gerçek dışı gibi görünse de hoşuma gitti
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

nannar hocam merhabalar uzun zamandır foruma girmiyordum senin taktik işlerinde uzmanlığın tartışılmaz seni görünce yazıp sormak istedim-Catanzaro kariyerin hala aklımda tadı da damağımda- benim sormak istediğim şey fm19da beklerimden istediğim asist gol katkısı alamıyorum sence hangi roller buna daha uygun beklerimden biri grimaldo diğeri jayden bogle, bir de orta sahada bir dok-de, bir de iyo-de kullanıyorum savunmada hafif kalır mıyım
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    Taktikteki uyum çizgileri işleri çok değiştiriyor. Tam anlamıyla uyumu yakaladıktan sonra şampiyonlar liginde 5 maçta 17 gol attı benim takım Biraz gerçek dışı gibi görünse de hoşuma gitti

beyler orta sahamın ortasındaki iki oyuncuda kısa basit pas yapar buna uygun nasıl taktik yapabilirim yardım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    nannar hocam merhabalar uzun zamandır foruma girmiyordum senin taktik işlerinde uzmanlığın tartışılmaz seni görünce yazıp sormak istedim-Catanzaro kariyerin hala aklımda tadı da damağımda- benim sormak istediğim şey fm19da beklerimden istediğim asist gol katkısı alamıyorum sence hangi roller buna daha uygun beklerimden biri grimaldo diğeri jayden bogle, bir de orta sahada bir dok-de, bir de iyo-de kullanıyorum savunmada hafif kalır mıyım
    kanat bek kullanan çok ama ben modern bek tercih ediyorum. Fakat bende de öyle dei gibi skora katkı yok. mesela 30 maçta gol asist toplamı 6-7 de kalıyor. Kanat bek kullanan arkadaşlarda belki duru farklıdır. Orta sahada eğer iki oyuncu ve o rollerle kullanıyorsan zaafiyet yaşama ihtimalin yüksek. Ayrıca AMC kullanmıyorsan forvet de sıkıntı yaşar o ikiliyle. Eğer kadron uygunsa Destek rollü ofansif oyunkurucu-savaşçı ortasaha destek şeklinde kullansan daha verimli olabilir.

Quote Originally Posted by EF10 View Post
    beyler orta sahamın ortasındaki iki oyuncuda kısa basit pas yapar buna uygun nasıl taktik yapabilirim yardım
    merkez ortasaha ya da iki yönlü ortasaha destek rolü verebilirsin
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri