evet kalede harper var üstelik fener tahminimden iyi basladı
Printable View
evet kalede harper var üstelik fener tahminimden iyi basladı
valla fb ii başladı görecez nolcak
İlk yarı 0-0 bitti.Taylor yüreğimizi ağzımıza getirdi son dakikada.
Defansımız çok dikkatli oynuyor işallah böyle devam eder
defans iyide hucum yapamıyoz
Tuncay hiç mücadele etmiyor onu daha hırslı daha istekli beklerim. Aurelio da bugüne kadar gördüğüm en kötü oyununu oynuyor bence.
Maçtan önce bu kadroyla beraberlik olur demiştim, kötü de oynamıyoruz Tuncay biraz daha hareketli ve istekli olursa gol de bulabiliriz diye düşünüyorum. Defansımız da hala çok iyi olmasalar da önceki maçlara oranla çok dikkatliler...
kezman cok yalnız kalıyo alexin daha yakın oynaması lazım
Appiah biraz daha istekli ve iyi oynasa, gol bulabiliriz. Appiah çok kötü oynuyor. Lig başladığından beri hep kötü, geleneği sürdürüyor. Appiah'a sabrım kalmadı artık, bence devre arasında gönderilmelidir eğer böyle oynamaya devam edecekse. Nazını çekemeyiz Appiah'ın. Gidecekse gitsin İngiltere'ye mi İtalya'ya mı!
fener tahmimen iyi oynadı ama malesef kaybetti
ve avrupadan puansız donuyor turk takımları
bence iyi oynamadık ama çok iyi mücadele ettik rüştü tutabileceği bir topu çeldi olmadık bir pozisyondan gol yedik sağlık olsun zaten newcastle deplasmanından kimsenin hedefi 3 puan değildi ama bu kadar kötü bir newcastl'ı yakalamışken yenmek lazım
çok yazık oldu ilk kez avrupa da bu kadar iyi oynadığımızı görüyorum aynen katılıyorum appiah çok kötü iyi bi teklif varsa satalım hemen hep takıma bağırıyor kouyormuş gibi görünmek için ama kendi de geri dönmüyor aurelio için selçuk ta bence aurelio kadar oynayabilir neyse gelecek maçlar için ümitliyim edu ve lugano yu savunuyodum sonunda haklı çıktım çok iyi oynadılar özellikle edu müthiştiQuote:
Originally Posted by eGowiCh
İyi oynadık ama kaybettik. Appiah ve Kezman'ı çok beğendim. Keşke puanla dönseydik ama olmadı. Artık diğer maçlara daha iyi olacaktır. Zico beklenenin üzerinde bir performans daha doğrusu taktiksel bakımdan iyidi.
bugün cok iyiydik bence edu ve lugano cok iyiydi macın hakkı beraberlikti bence.Bahane deil ama hakem cok kötüydü tüm takdir haklarını newcastlea kullandı
Böyle mücadele etsinler, canımı yesinler... Çok yazık oldu.. :( İngilizlerin ödleri koptu eminim.. Neyse diğer maçlarda da böyle mücadele edersek gruptan çıkabiliriz...
Lugano ilk defa bu kadar iyi oynadı martinse hiç pozisyon vermedi ilk müdahalelerde çok başarılıydı. Edu da bir pozisyonda martins'e kafa vurdurdu onun dışında sırıtmadı
Mücadele güzeldi maç zevkliydi.Ama nedense Ceza sahası çizgisine kadar herşey güzel arkası yok.Çok kötü bi durum.Okadar transfer yapıldı okadar para harcandı.Neden sonu hüsran.Umarım Zico gider.Belki ozaman bişeyler olur...
evet iyi mücadele vardı ama gol olmayınca
Bu olmamalıydı, en kötü berabere bitmeliydi. Bu mücadeleye puansız dönmek olmadı. Kura çekildiği an bile ilk maç 0 puan olarak görüyorduk ama şu anda açıkçası yenildiğimize üzülüyorum ve yine tekrarlıyorum böyle olmamalıydı. Kezman başta olmak üzere çok mücadele eden oyuncuları kutluyorum fakat gol atmak için daha çok mücadele gerekli. Tuncay'ı ilk yarı beğenmemiştim 2. yarı da pek beğenmedim. Olmadık pozisyonlarda olmadık hareketler yapıp gol bulan Tuncay bu maç böyle pozisyonlar yakalamasına rağmen değerlendiremedi.
Neyse sağlık olsun umarım Zico bu maçtan ders çıkarmıştır. Önder çok iyiydi onu takıma koyar. Umarım bir maçlık mücadele değildir devamı gelir...
Bir de Newcastle Newcastle dediler bu mu Newcastle?...
Abi newcastle defansının solunda duff oynuyordu ya ve biz o kanadı hiç değerlendiremedik çok yazık oldu galibiyeti haketmiyordu newcastleQuote:
Originally Posted by sekopej
eğer lugano böyle oynarsa Songu geçer..!
takım bence iyiydi sadece şans yoktu..
Ve şunu söyleyebiliyorum en azından yenildik ama EZİLMEDİK..
macta tek kezmani begendim attigi bikac calim ve presi guzeldi ama olmayinca olmuyor...
fenerbahce.com maçın skorunu 2-0 olarak yazmış yuh artık böyle bir taraftar sitesi olabilir mi ya
gördüm şimdi bende komedi yawQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
bence rezillik zaten gereksiz bir site kapansın gitisn :)Quote:
Originally Posted by fenerbahce_1907
Bu kadar kötü bir Newcastle tahmin etmemiştim,Fenerbahçe yenebilirdi ama Fener'in önce kurtulması gereken sorunları var,Newcastle United kesinlikle Premier Lig takımı,Uefa'da fazla yol alamaz...
Diycem Çok Bişey Yok ,
Fenerbahçe Çok Güzel Top Oynadı Bu Gece Taki Yediği Gol'de Yapılan Hataya Kadar :(
Sonuç Çıkartmak Basit : Oynanan O Topla Hakedilmeyen Bir Galibiyet Aldı Newcastle United , Fenerbahçe ise Kazanmayı Sonuna Kadar Hakketmişti..
İyi oynamadık ama çok iyi mücadele ettik,direndik..Önder ve Kezman'ı çok beğendim..Defansımızda iyiydi ama Edu'nun bazı hareketleri yüreğimi ağzıma getirmedi değil..Eğer Luciano sakatlanmayıp gönderilmeseydi bi 6-2 lik hezimeti daha yaşayabilirdik;ama yoktu işte..İlk defa bi Avrupa maçından sonra ohh be yenildik ama ezilmedik,oynatmadık da dedim..Ben keyif aldım gerçekten maçı izlerken,ceza sahası çizgisine geldikten sonra ilerleyemedik,buna bir çözüm bulabilcek mi Fenerbahçe ilerliyen haftalarda göreceğiz..Zico'nun gidebilme ihtimali çok yüksekmiş, bugünkü taktiği onun vermediği de konuşulmakta..N.United haketmediği bi galibiyet aldı,Fenerbahçe'ye yazık oldu..
bu sene zaten takimlarimiz yaa hakemler sayesinde yaa bi anlik hatalar sayesinde haketmedik sonuclar aliyor ornek:
trabzonspor osasuna maci galatasaray psv maci fenerbahce newcastle
Quote:
Originally Posted by notformoney
yazıkoldu fenere ilk yarı ortasahanın hakimiyetini ele geçirdikten sonra çok iyi oynadılar ama golü bulamamaları kötü oldu sakatlanan emre çıkınca newcastle orta sahaya ağırlığını koydu ve dandik bi golle kazandı
fener böyle oynarsa ki 90 dakika bu tempo imkansız ama en azından bidahaki maçlarda bu tempoyla ilk golü bulursa gruptan çıkar
bence f.b çok fazla golu düşünmedi ... eğer düşünseydi golu atardı ... benim dikkatimi çeken zico nun telegole verdiği demeçte taktiğimden asla taviz vermem n.united maçında da çift st ile çıkıcam dedi ancak çıkmadı .... f.b iyi mücadele etti ... ama daha fazla ofansı düşünmesi lazımdı ....
Rakip takımın savunması çok iyiydi hiç açık vermedi nerdeyse ceza sahasına sokmadılar bizi sadece dışarıdan birkaç şutumuz varbide Kezman'ın iki kişi arasından topu auta yolladı pozisyon varr.onun dışında pozisyona giremedik.yani net bi pozisyonumuz yoktu.
iyi mücadele etti fenerbahçe yalnız gol gelseydi kötü newcastle dan puan alınabilirdi birde tümer sonradan girseydi belki bir şeyler olurdu
Fener savunmasını kendi sahasında baslattı ama cok iyi de savunma yaptı. Ozellikle Lugano ve Önder'i begendim. Ama orta saha da biseyler vardı, hic basmak istemediler topa. Appiah ve özellikle Tuncay pres yapmadı, yanından gecen toplara baktılar sadece. aklıma Tuncay'ın hasta olabilecegi ihtimali geliyor, yoksa hic boyle isteksiz gormedim onu. Kezman cok istekliydi, pres yaptı, çalım yaptı ama son vurus gelmedi.
Fener iyi mi oynadı? Bence iyi oynamadı ama Newcastle da iyi degildi. Macın hakkı beraberlikti denir ya, hah ondan iste :D
Önder'i gormustur sanırım artık Zico.
Dikkatimi çeken baska bir husus ise, Appiah'ın surekli el kol hareketleri ile arkadaslarına kızması oldu. Bazen cok abarttı.
Quote:
Originally Posted by e_mali
YAPMA BE KAPTAN ÇOK İYİ OYNADIK YA
türk futbolunda hep bu var sanırım -iyi oynayan kaybeder-
İyi oynamadık derken sunun icin soyledim. Gol pozisyonu uretmekte cok gucluk cektik. Buldugumuz pozisyonların hepsi uzaktan sutlar. Gole cok yaklastığımız bir pozisyon hatırlamıyorum(ilk 15 dakikayı seyredemedim olduysa bilmiyorum.) Ama iyi defans yaptık.
vallaha Apiiah dün çok kötüydü.Kaleye fazla gelemedi bence Fenerbahçe.Maçın hakkı Newcastle'ındı.Şimdi diyebilirsiniz taraflı düşünüor diye. Hayır , kesinlikle taraflı yazmadım.Eğer Fenerbahçe Kayseri maçındada böyle oynarsa Zico nun son maçı olabilir.Ama Gerets gitmediğine göre Zico hiç mi hiç gitmes.Sonuçta yakımı 2. sırada.
Bu maç Newcastle'ın hakkı degildi hatta bence %51 Fenerbahce'nin hakkıydı ama yapılan yine basit bir hata ingiltereden puansız dönmemizde neden oldu. Sonuc olarak Yazık Oldu ama ilerleyen günler için umut verdi Fenerbahce cok elestirilen Lugano'yu cok begendim,Kezman zaten klasına yakısır futbol oynadı Mehmet Yozgatlı Deivid ten daha faydalı oluyor Deivid yedek kalsın devre arası gönderilsin. İnş diger maclarımızı kazanarak gruptan cıkacagız.
Newcastle teknik direktörü Roeder:
Fenerbahçe köklü ve Avrupa'da tanınmış bir takım. Savunmada iki değişiklik yaptım ve bugün 2 oyuncuyu dinlendirdim. Çok iyi bir maç oldu. Sol beke Duff'ı koydum ve bu iyi bir değişiklikti. Bütün defans kaleciyi iyi korudu. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum'' dedi.
KAYNAK
İki takımda maçı haketmedi bence maçın hakkı beraberlikti.