inşallah servet haricinde diğer oyuncuları alabiliriz.
Printable View
inşallah servet haricinde diğer oyuncuları alabiliriz.
stoper yabanci lazim ustelik delgado tipi bir oyuncuya ihtiyac yok cunku onun mevkisinde ricardinho var bence onu satip hemde iyi paraya gider yerine ki tane stoper lazim hatta iyi bir forvet lazim
Bir kere burdaki oyunculardan hic biri acil gerekli degil bizim takimimiza.
Serhat Akin hic gelmesin bir kere Besiktas'a falan,yonetim asrin hatasinin yapmis olur.
Bekir,Yasin ve Servet'e Besiktas'in ihtiyaci yok,stoper alinacaksa yabanci ve tecrubeli bir isim alinsin.
Ilhan Parlak hakkinda pek fikrim yok ama bence alinmasa da olur,Mehmet Topuz'u ise Jean Tigana istiyorlarsa alsinlar.
kesinlikle delgado gitmeli yerine yabancı stoper
yönetimin taraftarlarla arasını düzeltmek için adı geçenlerin çoğu arayı bozar bile
Serhat olsa da olur olmasada ama inş. servet i almazlar. büyük takımların hiçbirinde oynayamaz o adam. kleberson bence de gitsin maçı 90 dakika lig tv de izledim, adam delirtti beni, ama yerine kesinlikle yabancı ön libero alınmalı. zaten bir de yabancı hakkımız var. bir defans, bir de defansif orta saha ikiside yabancı süper olur. tigana yobo hayal gibi demiş. inşallah onu alabilirler ama pek ümidim yok...
Neyse insallah hepimizi utandirir Gokhan. Yalniz sunu da unutmamak gerekir. Bu bir takim oyunu ve oyuncunun basarili bir performans gostermesi oynadigi takimin kalitesine bagli ama bu ingiliz takimi olunca isler degisiyor. Orda maçlar çok hizli oynaniyor. Mesela bir teklif gelirse once Almanya'yi tercih etmeli oyuncularimiz. Orda kendini ispat eder zaten iyi bir oyuncuysa. Ondan sonra Ingiltere'nin yollari tastan diye yurur
Arsenal'den Gökhan'a rekor teklif
Beşiktaş’ın ve A Milli Takım’ın defans oyuncusu Gökhan Zan’a talih kuşu kondu. Dünyanın en büyük kulüpleri arasında Arsenal, genç futbolcunun transferi için astronomik bir rakamı gözden çıkardı. İngiltere’nin en yüksek tirajlı pazar gazetesi News of the World’ün haberine göre Londra kulübü, Gökhan Zan’a 6.5 milyon sterlin (18.2 milyon YTL) teklif etmeye hazırlanıyor.
Arsenal Menajeri Arsene Wenger’in, Beşiktaşlı futbolcuyu hemen istediği belirtilen haberde, ara transfer dönemi başlar başlamaz İngiliz yöneticilerin Beşiktaş Kulübü ile masaya oturacağı ifade edildi. Gazete, 23 yaşındaki Türk milli futbolcunun William Gallas, Philippe Senderos ve Kolo Toure’nin yer aldığı Arsenal defansının kalbine yarış getirebilecek özellikle taşıdığı kaydedildi.
Tekke en pahalısı
Eğer transfer gerçekleşirse Gökhan Zan, en pahalı Türk futbolcular arasına girecek. Rusya’nın Zenit takımına 7.5 milyon Euro’ya (14.25 milyon YTL) satılan Fatih Tekke, halen en pahalı Türk futbolcu unvanını elinde bulunduruyor. Newcastle United’ın 5.5 milyon Euro’ya İnter’den aldığı Emre Belözoğlu ise ikinci sırada yer alıyor.
Bundan sonra beşiktaş ile ilgili transfer haberlerini yeni konu açmak yerine buraya yazalım
defansa kesinlikle oyunu savunmadan kuracak yabancı bi oyuncu lazım..eger gokhan zan idda edildiği gibi devre arsında giderse beikr irtegun ve yasin cakmak la biz gokhanın yerini doldururuz ama defansa oyunu savunmadan kuracak bi oyuncu sart(zago ronaldo veya popescu tarzında) tabi yonetim boyle bi oyuncu bulurmu orası soru işareti..forvetede sprinter bi oyuncu alsak iyi olur herzaman hayalimde bi futbolcu vardır o da nice deki bakarı kone
gökhan zan 10 milyon hee beşiktaşın tüm defans oyuncuları etmez o kadar ;)
http://www.superspor.com/detail.php?...ri=33&go=43560
ya haberde bahsedilen gazetenin internet adresini bulabilen varmı ben bulamadım veya da böyle bir gazete var mı :D D:
bence böyle bir transfer gerçekleşmez.eğer bir mucize olup gerçekleşirse beşiktaş'ın kesesi dolar :)
Serhat Akın'ın Beşiktaş'la anlaştığı yolunda çıkan haberler Serhat Akın'ın resmi web sitesinde yalanlandı.
Kıvanç Oktay'la görüşmediğini belirten Serhat'ın resmi web sitesinde, Fenerbahçe sevgisiyle ilgili yazılar bulunuyor.
http://www.serhatakin9.com/ adresinde Serhat'ın gerçek bir Fenerbahçeli olduğunu gösteren çok hoş yazılar var.
şimdi biz üç bölgeye transfer yaparsak kadromuz çok rahatlar defansa tecrübeli bir yabancı dm ye klebersondan daha iyi olacaksa bir tane dm forvetede bitiriciliği iyi bir forvet kayserili gökhan olabilir bu bölgelere dediğim takviyeler yapılırsa bu sene olmasada gelecek sene çok can yakarız valla
kleberson gitsin takım rahatlar:)
bence kleberson yerinde oynasın onun şuan oynadıgı bölgede fahri oynasın beşiktaş rahatlar :)
evet ya serhat ne işe yarayacak sağ kanat var beşiktaşta bir dmc almak lazım bi de forwet
Beşiktaş’ın tartışılan file bekçisi Vedran Runje'ye Monaco talip oldu. Fransa'nın önde gelen spor gazetesi L'Equipe'in haberinde, İtalyan Flavio Roma'nın yerine kaleci arayan Monaco'nun Hırvat file bekçisiyle ciddi şekilde ilgilendiği belirtildi. Haberde, Runje'nin de Türkiye'den ayrılmaya sıcak baktığı yer aldı. 31 yaşındaki tecrübeli eldiven, Fransa'da daha önce Marsilya'nın formasını giymişti.
monaco o kadar salak mı inşallah doğrudur haber
Zamanında Serhat her zaman Fenerbahçeli olduğunu, ama Türkiye'de herhangi bir takıma gidebileceğini açıklamıştı. Ki hatta BJK yönetimi onu transfer edecekti ama Bobo bonservisi ile alınınca vazgeçildi.
Zamanında Tümer de futbolu Beşiktaş'ta bırakacağını, asla gitmeyeceğini belirtmişti ama takımını masa arkasında sattı.
Bu hayatta herşey olur...
ne serhat ı yaw bu takımdan hiç bişey olmaz tigana gitmezse isterse ronaldinho gelsin
bence runjede bişiler var ama hemen harcanmaya çalışıldı diye düşünüyorum
bence de runje iyi kaleci
arkadaşlar fanatikte yer alan bir habere göre yönetim transfer yapmayacakmış
Beşiktaş transferi dondurdu!
Avrupa’daki hayal kırıklığı üzerine Beşiktaş Yönetimi transfere el koydu. Türkiye Kupası maçlarından sonra politika belirleyecek olan Siyah-Beyazlılar büyük olasılıkla kadroya takviye yapmayacak.
"Kupa maçları geçsin de..."
Daha önce teknik direktör Jean Tigana ile bir görüşme yapan ve “UEFA’da devam edersek 4 oyuncu, elenirsek 2 futbolcuyla kadromuzu güçlendireceğiz” diyen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, fikir değiştirdi. Siyah-Beyazlı Yönetim, Fortis Türkiye Kupası’nda oynanacak Çaykur Rizespor ile Gençlerbirliği karşılaşmaları sonrasında transferdeki son kararını verecek. Ancak büyük bir olasılıkla yola eldeki futbolcularla devam edilmesi bekleniyor.
Kongre öncesi telaşı
Yönetimin büyük bölümünün ocak ayında gerçekleşecek kongreyi düşünerek, “Fazladan ekonomik yükün altına girmeye gerek yok. Avrupa’da da mücadele etmeyeceğiz. Sakatlar iyileştikten sonra bu takım Süper Ligi götürür” fikrinde birleştiği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar, Kayserisporlu Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal, Anderlechtli Serhat Akın, Fenerbahçeli Serkan Balcı, Sivassporlu Servet Çetin ve Gaziantepli Bekir İrtegün ile ciddi şekilde ilgileniyordu.
16.12.2006
Kaynak : Fanatik
ama yinede en azından sezon sonu için gereken bölgelere oyuncu bakınmalı anlaşma zeminleri aranmalıdır
aksam gazetesinin haberine gore ali gunese karsılık hasan kabze alınabılırmiş