Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 278 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

defansa kesinlikle oyunu savunmadan kuracak yabancı bi oyuncu lazım..eger gokhan zan idda edildiği gibi devre arsında giderse beikr irtegun ve yasin cakmak la biz gokhanın yerini doldururuz ama defansa oyunu savunmadan kuracak bi oyuncu sart(zago ronaldo veya popescu tarzında) tabi yonetim boyle bi oyuncu bulurmu orası soru işareti..forvetede sprinter bi oyuncu alsak iyi olur herzaman hayalimde bi futbolcu vardır o da nice deki bakarı kone

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

gökhan zan 10 milyon hee beşiktaşın tüm defans oyuncuları etmez o kadar

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

http://www.superspor.com/detail.php?...ri=33&go=43560
    ya haberde bahsedilen gazetenin internet adresini bulabilen varmı ben bulamadım veya da böyle bir gazete var mı D:

Nesil
    2006
    Yer
    İST

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    stoper yabanci lazim ustelik delgado tipi bir oyuncuya ihtiyac yok cunku onun mevkisinde ricardinho var bence onu satip hemde iyi paraya gider yerine ki tane stoper lazim hatta iyi bir forvet lazim
    stopere gerek yok bence sorun ortasahada.çünkü kleberson çok top kaybediyor onu yollayıp iyi bir defansif ortasaha almaları lazım.birde iyi bir türk forvet almak lazım örnek:gökhan ünal

Nesil
    2006
    Yer
    Island

bence böyle bir transfer gerçekleşmez.eğer bir mucize olup gerçekleşirse beşiktaş'ın kesesi dolar

Serhat Akın'ın Beşiktaş'la anlaştığı yolunda çıkan haberler Serhat Akın'ın resmi web sitesinde yalanlandı.

Kıvanç Oktay'la görüşmediğini belirten Serhat'ın resmi web sitesinde, Fenerbahçe sevgisiyle ilgili yazılar bulunuyor.

http://www.serhatakin9.com/ adresinde Serhat'ın gerçek bir Fenerbahçeli olduğunu gösteren çok hoş yazılar var.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

şimdi biz üç bölgeye transfer yaparsak kadromuz çok rahatlar defansa tecrübeli bir yabancı dm ye klebersondan daha iyi olacaksa bir tane dm forvetede bitiriciliği iyi bir forvet kayserili gökhan olabilir bu bölgelere dediğim takviyeler yapılırsa bu sene olmasada gelecek sene çok can yakarız valla
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kleberson gitsin takım rahatlar

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by dentaconstantin View Post
    kleberson gitsin takım rahatlar
    aaa kleberson için rico dediya takımın gizli ajanı diye bana göre de çok iyi topçu ama tabi senin kararın saygı duymak düşer
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bence kleberson yerinde oynasın onun şuan oynadıgı bölgede fahri oynasın beşiktaş rahatlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by turgut View Post
    aaa kleberson için rico dediya takımın gizli ajanı diye bana göre de çok iyi topçu ama tabi senin kararın saygı duymak düşer
    rico doğruyu söylemiş kleberson tam gizli ajan yanındaki adama pas atamıyor ajanlık işini iyi yapıyor zaten

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    http://www.superspor.com/detail.php?...ri=33&go=43560
    ya haberde bahsedilen gazetenin internet adresini bulabilen varmı ben bulamadım veya da böyle bir gazete var mı D:
    googledan arattım ben buldum.gökhanın gideceği haberinin doğru olup olmadığı hiç belli değil.transfer dönemi açılsın o zaman herkes rahatlarserhatın gelmesini ben istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İST

evet ya serhat ne işe yarayacak sağ kanat var beşiktaşta bir dmc almak lazım bi de forwet

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

Beşiktaş’ın tartışılan file bekçisi Vedran Runje'ye Monaco talip oldu. Fransa'nın önde gelen spor gazetesi L'Equipe'in haberinde, İtalyan Flavio Roma'nın yerine kaleci arayan Monaco'nun Hırvat file bekçisiyle ciddi şekilde ilgilendiği belirtildi. Haberde, Runje'nin de Türkiye'den ayrılmaya sıcak baktığı yer aldı. 31 yaşındaki tecrübeli eldiven, Fransa'da daha önce Marsilya'nın formasını giymişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by cArsı_nas View Post
    Beşiktaş’ın tartışılan file bekçisi Vedran Runje'ye Monaco talip oldu. Fransa'nın önde gelen spor gazetesi L'Equipe'in haberinde, İtalyan Flavio Roma'nın yerine kaleci arayan Monaco'nun Hırvat file bekçisiyle ciddi şekilde ilgilendiği belirtildi. Haberde, Runje'nin de Türkiye'den ayrılmaya sıcak baktığı yer aldı. 31 yaşındaki tecrübeli eldiven, Fransa'da daha önce Marsilya'nın formasını giymişti.
    biz yerine hildebrand kalitesinde bir adam alacaksak gitsin runje
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

monaco o kadar salak mı inşallah doğrudur haber

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Serhat Akın'ın Beşiktaş'la anlaştığı yolunda çıkan haberler Serhat Akın'ın resmi web sitesinde yalanlandı.

Kıvanç Oktay'la görüşmediğini belirten Serhat'ın resmi web sitesinde, Fenerbahçe sevgisiyle ilgili yazılar bulunuyor.

http://www.serhatakin9.com/ adresinde Serhat'ın gerçek bir Fenerbahçeli olduğunu gösteren çok hoş yazılar var.
    Zamanında Serhat her zaman Fenerbahçeli olduğunu, ama Türkiye'de herhangi bir takıma gidebileceğini açıklamıştı. Ki hatta BJK yönetimi onu transfer edecekti ama Bobo bonservisi ile alınınca vazgeçildi.

Zamanında Tümer de futbolu Beşiktaş'ta bırakacağını, asla gitmeyeceğini belirtmişti ama takımını masa arkasında sattı.

Bu hayatta herşey olur...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İST

ne serhat ı yaw bu takımdan hiç bişey olmaz tigana gitmezse isterse ronaldinho gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by dentaconstantin View Post
    monaco o kadar salak mı inşallah doğrudur haber
    monaco salak degılmiş bazılarını doldurusuna gelmiyelim dun gece herkes gordu runjenin nasıl bi kaleci oldugunu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

monaco salak degılmiş bazılarını doldurusuna gelmiyelim dun gece herkes gordu runjenin nasıl bi kaleci oldugunu
    Eğer dün gece o golleri yeseydi öyle demeyecektin ama? 1 maç için karar vermeyelim..

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Eğer dün gece o golleri yeseydi öyle demeyecektin ama? 1 maç için karar vermeyelim..
    haha nerden biliyosun benim ne diyecegimi ? ben ne zaman Beşiktaşımın bi futbolcusu hakkında kotu konustum beni kendinle karıstırdın galiba 1 maç için karar vermeyi senin gibi dusunenler yapar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bence runjede bişiler var ama hemen harcanmaya çalışıldı diye düşünüyorum
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

bence de runje iyi kaleci

Nesil
    2006
    Yer
    İST

arkadaşlar fanatikte yer alan bir habere göre yönetim transfer yapmayacakmış

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Beşiktaş transferi dondurdu!
    Avrupa’daki hayal kırıklığı üzerine Beşiktaş Yönetimi transfere el koydu. Türkiye Kupası maçlarından sonra politika belirleyecek olan Siyah-Beyazlılar büyük olasılıkla kadroya takviye yapmayacak.

"Kupa maçları geçsin de..."
    Daha önce teknik direktör Jean Tigana ile bir görüşme yapan ve “UEFA’da devam edersek 4 oyuncu, elenirsek 2 futbolcuyla kadromuzu güçlendireceğiz” diyen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, fikir değiştirdi. Siyah-Beyazlı Yönetim, Fortis Türkiye Kupası’nda oynanacak Çaykur Rizespor ile Gençlerbirliği karşılaşmaları sonrasında transferdeki son kararını verecek. Ancak büyük bir olasılıkla yola eldeki futbolcularla devam edilmesi bekleniyor.

Kongre öncesi telaşı
    Yönetimin büyük bölümünün ocak ayında gerçekleşecek kongreyi düşünerek, “Fazladan ekonomik yükün altına girmeye gerek yok. Avrupa’da da mücadele etmeyeceğiz. Sakatlar iyileştikten sonra bu takım Süper Ligi götürür” fikrinde birleştiği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar, Kayserisporlu Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal, Anderlechtli Serhat Akın, Fenerbahçeli Serkan Balcı, Sivassporlu Servet Çetin ve Gaziantepli Bekir İrtegün ile ciddi şekilde ilgileniyordu.

16.12.2006

Kaynak : Fanatik
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ama yinede en azından sezon sonu için gereken bölgelere oyuncu bakınmalı anlaşma zeminleri aranmalıdır
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

leverkusen maçından sonra böyle yorumlar gelebilir bir maç iyi oynadı diye beşiktaşın kalesini korumaya layık diyemem ben diyenlere de karışmam

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    haha nerden biliyosun benim ne diyecegimi ? ben ne zaman Beşiktaşımın bi futbolcusu hakkında kotu konustum beni kendinle karıstırdın galiba 1 maç için karar vermeyi senin gibi dusunenler yapar
    Burada transfer haberleri tartışılır, birebir karşılıklı laf atılmaz, ona göre arkadaşlar...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

aksam gazetesinin haberine gore ali gunese karsılık hasan kabze alınabılırmiş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

aksam gazetesinin haberine gore ali gunese karsılık hasan kabze alınabılırmiş
    ''Olmasa da bir şey farketmez'' diyebileceğim bir haber..

Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri