Vikipedi koymayın arkadaşlar. Vikipedi'de herkes değiştirebilir. Crespo için geçen Galatasaray yazıyordu Vikipedi'de, hatta bunu gören FotoMaç da haber yapmıştı "Vikipedi'de bile Crespo'nun Galatasaray ile anlaştığı yazıyor." diye...
Printable View
Vikipedi koymayın arkadaşlar. Vikipedi'de herkes değiştirebilir. Crespo için geçen Galatasaray yazıyordu Vikipedi'de, hatta bunu gören FotoMaç da haber yapmıştı "Vikipedi'de bile Crespo'nun Galatasaray ile anlaştığı yazıyor." diye...
1-Wikipedi koymayın.........onlara göre ronaldinho bizde:D:D
2-Pauleta dün ligin ilk macında kaptan olarak cıktı sahaya:):)
3-Fotomac attı bir yalan:):)
G. Saray’ın bomba formülü
Cimbom, Roberto Carlos transferini gölgede bırakmak için düğmeye bastı.
http://img.mynet.com/spr/shevchenko.jpg
Chelsea’nin kiralamayı düşündüğü Sheva ve Sevilla ile sözleşmesinde ‘10 milyon Euro getirirse serbest kalır’ maddesi bulunan Kanoute’den birinin transferi, hafta içi bitebilir.
G.SARAY’DA son dönemde transfer için yönetim ’hummalı’ bir çalışma içinde. Başkan Özhan Canaydın, Başkan Yardımcısı Adnan Polat, yönetici Haldun Üstünel, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve teknik direktör Karl Heinz Feldkamp ’transfer’ sözünü ağızlarından hiç düşünmüyorlar. Bu dörtlü devamlı “Öyle bir yıldız getireceğiz ki, herkesin ağzı açık kalacak” deyip duruyor. Ancak sarı-kırmızılı yöneticiler, gelecek hafta içinde bitirmeyi planladıkları bu ’dev transfer’ için hiçkimseye ser verip, sır vermiyorlar
‘DÜNYA YILDIZI’ BİR İSİM
CİMBOM’DA yönetime yakın kaynaklardan elde edilen ipuçları ise sarı-kırmızılıların ’çok büyük’ bir transferin ’kıyısında’ olduğunu açıkça gösteriyor. Sarı-kırmızılıların transfer etmeyi planladığı futbolcunun Brezilyalı ya da Avrupa’nın dışından ’dünya yıldızı’ bir isim olacağı ve havaalanına geldiğinde 30 bin kişi tarafından karşılanacağı söyleniyor. İşte bu ipuçlarıyla çizdiğimiz yol haritası ise bizi son derece ilginç isimlere yönlendiriyor. G.Saray’ın, Chelsea’de geçen sezon aradığını bir türlü bulamayan ve hayâl kırıklığı yaşayan Andriy Shevchenko’yu kiralayabileceği, Frederic Kanoute’yi ise Sevilla’dan alabileceği, camiada konuşulmaya başlandı
CAMİA DA İNANIYOR
İNGİLİZ devi Chelsea’de teknik direktör Mourinho ve Başkan Abramovich ile yıldızı barışmayan Shevchenko’nun, takımdan kiralık olarak gönderilmesi söz konusu. Ukraynalı oyuncunun eşinin de İstanbul’a hayranlığı biliniyor. Kanoute’nin Sevilla’daki sözleşmesinde ise 10 milyon Euro getirmesi halinde bonservisini alabileceği maddesi bulunuyor. Kanoute’nin Müslüman olması da ve Türkiye gibi Müslüman bir ülkeyi seçme ihtimalini yükseltiyor. Bu nedenle G.Saray yönetimi, iki oyuncunun transfer edilebileceğine inanmaya başladı. Bu iki bomba transferden birinin gelecek hafta açıklanabileceği vurgulanıyor.
VATAN
Forza Kanoute..:p
G. Saray’ın bomba formülühttp://www9.gazetevatan.com/pics/bb_4.gif
Cimbom, Roberto Carlos transferini gölgede bırakmak için düğmeye bastı.
Chelsea’nin kiralamayı düşündüğü Sheva ve Sevilla ile sözleşmesinde ‘10 milyon Euro getirirse serbest kalır’ maddesi bulunan Kanoute’den birinin transferi, hafta içi bitebilir.
G.SARAY’DA son dönemde transfer için yönetim ’hummalı’ bir çalışma içinde. Başkan Özhan Canaydın, Başkan Yardımcısı Adnan Polat, yönetici Haldun Üstünel, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve teknik direktör Karl Heinz Feldkamp ’transfer’ sözünü ağızlarından hiç düşünmüyorlar. Bu dörtlü devamlı “Öyle bir yıldız getireceğiz ki, herkesin ağzı açık kalacak” deyip duruyor. Ancak sarı-kırmızılı yöneticiler, gelecek hafta içinde bitirmeyi planladıkları bu ’dev transfer’ için hiçkimseye ser verip, sır vermiyorlar
‘DÜNYA YILDIZI’ BİR İSİM
CİMBOM’DA yönetime yakın kaynaklardan elde edilen ipuçları ise sarı-kırmızılıların ’çok büyük’ bir transferin ’kıyısında’ olduğunu açıkça gösteriyor. Sarı-kırmızılıların transfer etmeyi planladığı futbolcunun Brezilyalı ya da Avrupa’nın dışından ’dünya yıldızı’ bir isim olacağı ve havaalanına geldiğinde 30 bin kişi tarafından karşılanacağı söyleniyor. İşte bu ipuçlarıyla çizdiğimiz yol haritası ise bizi son derece ilginç isimlere yönlendiriyor. G.Saray’ın, Chelsea’de geçen sezon aradığını bir türlü bulamayan ve hayâl kırıklığı yaşayan Andriy Shevchenko’yu kiralayabileceği, Frederic Kanoute’yi ise Sevilla’dan alabileceği, camiada konuşulmaya başlandı
CAMİA DA İNANIYOR
İNGİLİZ devi Chelsea’de teknik direktör Mourinho ve Başkan Abramovich ile yıldızı barışmayan Shevchenko’nun, takımdan kiralık olarak gönderilmesi söz konusu. Ukraynalı oyuncunun eşinin de İstanbul’a hayranlığı biliniyor. Kanoute’nin Sevilla’daki sözleşmesinde ise 10 milyon Euro getirmesi halinde bonservisini alabileceği maddesi bulunuyor. Kanoute’nin Müslüman olması da ve Türkiye gibi Müslüman bir ülkeyi seçme ihtimalini yükseltiyor. Bu nedenle G.Saray yönetimi, iki oyuncunun transfer edilebileceğine inanmaya başladı. Bu iki bomba transferden birinin gelecek hafta açıklanabileceği vurgulanıyor.
BUNLAR BİZİMLE DALGAMI GEÇİYOR YAAA
Birbirinizi forumun uygun bölümünde yumuşak bir üslub ile eleştirirseniz daha iyi olur arkadaşlar. Sakin lütfen
Not : Gereksiz mesajlar temizlendi.
Güldürmeyin beni yahu ne Shevchenko'su ne Kanuote'si ikiside gelmez Galatasaray'a ;;)
Bu medyanın hayal gücü çok ama çok geniş.
Morientes:Yapılan 5 mactadada yedek olmasına ragmen oyuna girmedi...Valencia bonservisi yukarı cekmek inat etmiş bizde ondan vazgecmisiz ama bu maclar bir koz olabilir...
Saha:Hiç Sesi falan cıkmıyor(Ama zor)
Nilmar ve lima:Bir ara gündemde idi onlardanda daha haber yok belki altrenatif olarak bekletiyorlardır.....
Crespo:Crespoda sanırım eşi sorunmus.....(Basına göre)
Kuranyi: Cok ugrasıyoruz ama Cok pahalllı
Shevchenko,Kanoute ve pauleta bunlar basının uydurması bana göre ama yukardaki isimlerle gercekten ilgilendik.........
Kısa kısa yazayım yorumlarımı ;;)
Morientes----> Gelebilir hatta gelir;;)
Saha---->Zor gibi ama neden olmasın ;;)
Nilmar---> Sakatlığı sorun olabilir ama gelir;;)
Lima---> Geleceğine inanmıyorum;;)
Crespo---> Aralarındaki en zor transfer olur ;;)
Kuranyi---> çok pahalı gelmez ;;)
Fazıl ünverdi::::::Çarşamba günü veya perşembe transfere nokta koyulacakmış... Mustafa Turgun da bugün veya yarın sabah transfer için gidiyor... Ancak hangi ülke, hangi futbolcu öğrenemedik... Ama çok iyi bir forvetmiş...
Fazıl abi nihayet yorumunu yazdı sanırım bekliyecez....Oda isim bilmiyormus gizlimiş.......Oyüzden basına cok inanmayın baska biriside gelebilir.......
Ayrıca hasan sas kallı tarafından silinmemiş dünkü maca fenerbahce macında cezalı oldugu için götürülmemiş........Tabi basın hemen birseyler uydurmus...
Yalan haberdir
Yalan habermiş bu.........
Fazıl abi falan dediki....
Hasan fenerbahce macında cezalı oldugu için götürülmemiş izmire kalli daha cok rize macı takımını denemiş.......Basında hemen basladı....
Ya zaten sabir falan da götürülmedi sabrinin sakat oldugu bilinmese sabrida gidicek diye yazarlardı.........
hasan kalsın zaten hırslıyla takıma örnek oluyordu
GS'lilerin göremedigi gercegi Kalli görmüs, Hasan'in bu takima yararindan fazla zarari var.
omerdinho biz hasandan memnunuz hasan kendini futbola verse.... onun gibi yetenek bulmak zor cünkü...........Ayrıca bu haber yalan cok kaptırma kendini....:):)Hasan Ligin ilk macında cezalı oldugu için götürülmemiş...Zaten yalanlama gelir:):)
Kalli bizden iyi görür herşeyi ;;) Ayrıca Hasan hırsından ve biraz sinirli hareketlerinden dolayı diğer takım taraftarları tarafından sevilmez ;;) Bu yüzden bu habere sevinen arkadaşlarımız olabilir ve gayet doğaldır ;;)
Bende Hasandan memnunum :)
Hasanla bu kadar ilgilenen adam, göndermek istemez..
abi bu fazıl abi fotomaç yazarımı bir ara öle bir muhabbet vardı bide yanılmıyosam fener adrianoyu kiraladı demişti
Adriano konusunda kesin diye birsey konusmadı ayrıca kendisi Fenerbahceyi takip etmıyor duydugu birseyi söylemişti bende foruma koydum hay koymaaz olaydım.........
Fazıl abi Galatasarayda her yönetici ile arkadas hatta onlarla sık sık floryada maclar yapıyorlar... Şimdi onu sana anlatamam google ara bul.......Ayrıca Galatasary hakkında dedıkleri hep cıktı almanayda falan takımı hep takip etti.....Gecen de hatta Lig tv ye cıktı Takımı sordular resımde koymustum....Anladın...Herseyden birsey cıkarmayın.....Tartısmada cıkarmayın....bıktım....
Pauleta Cimbom Yolunda!
Bugünkü L'Équipe gazetesinde çıkan habere göre Paris Saint Germain'in tecrübeli oyuncusu Pedro Miguel Pauleta'nın cimbomlu olması an meselesi.
Fransa liginin pek çok takımının da peşinde olduğu oyuncu için Galatasaray'ın devrede olduğu ve transferin bitme aşamasında olduğu belirtildi.
Ancak Portekizli oyuncunun PSG'den ayrılmayı düşünmediği ve kulübünden almakta olduğu aylık 365.000€'luk maaştan kolay kolay vazgeçmeyeceği de ifade edildi
Kaynak : goal.com
bu kaynak fotomactan saglamdır....bence yine de gelmez gibime geliyor..........Cünkü dünkü lig macında kaptan olarak sahaya falan cıktı.......gelirsede istemem........
Zaten kaynaktanda belli....
Le Quipe sağlam kaynak olabilir ama adam kaptan çıkmış dün yahu???
Evet mustafa kaptan cıktı.....Hmede ligin ilk macında...
http://www.psg.fr/fr/news/show.php?id=12268
Pauleta hemde kaptan..........
Pauleta gelse iş yapar bence.. Daha fazla borç altına girmemek adına makul bir transfer olur.. Gelirse formama ismini bile yazdırabilirim.. :p
Yılda 4.3 milyon € = 7.6 trilyon alıyormuş orda yazılana göre
http://www.psg.fr/fr/matches/report/...?id_match=3205
Pauleta (A.Diané, 67e)
67 dakika oynamış.. Oynayan adam nasıl geliyor ben anlamadım..hemde iyi para alıyor...
Ayrıca Pauleta futbolu bırakacagını söyledi buda düsündürücü.........
Ben de olsam o parayı bırakıp gelmem ;;) Ayrıca PSG taraftarı tapıyor Pauleta'ya bence Pauleta gelmez;;)
Pauleta yaşlı ya, napacaz onu?
Pauleta boşa transfer olur. En son 2006 Dünya Kupası'nda izledim Pauleta'yı, hiçbir şey yapamadı. Onun yerine daha kaliteli bir santrafor olsaydı Portekiz finale çıkardı. C.Ronaldo, Figo ve Maniche'nin çabalarıyla gol yollarında etkili oldu Portekiz, Pauleta yok gibi bir şeydi. İnşallah Galatasaray benim hiç ama hiç beğenmediğim Pauleta'yı almaz.
Morientes, Saha veya Crespo çok daha yerinde transferler olur.
pauletanın kalitesi tartışılmaz ama ununu elemiş,eleğini asmış bir görüntüsü var,üstelik aldığı parada az buz bir rakam değil,bonserviside katarsak,boşa mali külfet,postiga daha akıllıca olur,en azından yaşı genç ve piyasasıda var,geri dönüş şansı falan var,
Pauleta bu yaşında çok gereksiz olur.Morientes,Saha vs. transferler daha iyi olur;;)
İnşallah Pauleta alınmaz..
Pauleta gelmesin. Nilmar güzel olurdu, Morientes keske gelse, belki gele bilir
Pauleta gelir, Saha,Moientes,Crespo gelmez.
morientes 5 mactada yedek olmasina karsin oynamadigina gore bnce morientes de gelebilir;;)