1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    abi bu fazıl abi fotomaç yazarımı bir ara öle bir muhabbet vardı bide yanılmıyosam fener adrianoyu kiraladı demişti
    Adriano konusunda kesin diye birsey konusmadı ayrıca kendisi Fenerbahceyi takip etmıyor duydugu birseyi söylemişti bende foruma koydum hay koymaaz olaydım.........

Fazıl abi Galatasarayda her yönetici ile arkadas hatta onlarla sık sık floryada maclar yapıyorlar... Şimdi onu sana anlatamam google ara bul.......Ayrıca Galatasary hakkında dedıkleri hep cıktı almanayda falan takımı hep takip etti.....Gecen de hatta Lig tv ye cıktı Takımı sordular resımde koymustum....Anladın...Herseyden birsey cıkarmayın.....Tartısmada cıkarmayın....bıktım....

Pauleta Cimbom Yolunda!

Bugünkü L'Équipe gazetesinde çıkan habere göre Paris Saint Germain'in tecrübeli oyuncusu Pedro Miguel Pauleta'nın cimbomlu olması an meselesi.

Fransa liginin pek çok takımının da peşinde olduğu oyuncu için Galatasaray'ın devrede olduğu ve transferin bitme aşamasında olduğu belirtildi.

Ancak Portekizli oyuncunun PSG'den ayrılmayı düşünmediği ve kulübünden almakta olduğu aylık 365.000€'luk maaştan kolay kolay vazgeçmeyeceği de ifade edildi

Kaynak : goal.com

bu kaynak fotomactan saglamdır....bence yine de gelmez gibime geliyor..........Cünkü dünkü lig macında kaptan olarak sahaya falan cıktı.......gelirsede istemem........

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ancak Portekizli oyuncunun PSG'den ayrılmayı düşünmediği ve kulübünden almakta olduğu aylık 365.000€'luk maaştan kolay kolay vazgeçmeyeceği de ifade edildi

Kaynak : goal.com

Yılda 4.3 milyon € = 7.6 trilyon alıyormuş orda yazılana göre

http://www.psg.fr/fr/matches/report/...?id_match=3205

Pauleta (A.Diané, 67e)

67 dakika oynamış.. Oynayan adam nasıl geliyor ben anlamadım..hemde iyi para alıyor...

Ayrıca Pauleta futbolu bırakacagını söyledi buda düsündürücü.........

Mesaj Yetkileri