Alırız bu maçıda ...
Printable View
Alırız bu maçıda ...
Bu mac banko banko banko bizim.En az 3 tane atmamiz lazim,gerisi kesmez beni.;)
lincoln gol atar,arda da atar hadi ümit karan da atsın bir tane 3-0 alırız.......
bu maç baya bi zor geçicek ankaragücü tam gaz gidiyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inşallah kazanırız
Kesinlikle haklısın abi, basın sadece GS aleyhine haber yapmıyor. Hep birilerini kötülemek, nasıl olayları abartırım da çok satarım diye düşünüyorlar. Ben bu haberleri futbolcuların pek taktığını sanmıyorum. Yani basının yazdığı uydurma haberlerden hiç etkilenmiyorlardır bence...
Maça gelirsek Lincoln oynarsa çok rahat maç olur. Sanırım Ankaragücü de 6 puanda. Çok koşup mücadele edeceklerdir, gönlüm onların kazanmasından yana olsa da Galatasaray kazanır. Hakan da gol atıp rekoru kıracaktır.
galatasaray bu maçıda kazanır gibime geliyor.
ankaragucu bu sene super bı takım ılk maclarından dolayı demıorum cok ıı ler gercekten bu sene ankara gucu ilk 4 de tammlar lıgı bu macdan puan alabılecek gucu kesınlıkle var
Galatasaray, Ankaragücü ile hafta sonunda yapacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürürken, Brezilyalı yıldız oyuncu Lincoln, milimetrik pasları ve hareketleriyle adeta şov yaptı.
Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda, futbolcular taktik ağırlıklı çalıştı. Feldkamp, taktik çalışma sırasında oyunu sık sık durdurarak, oyuncularına isteklerini bildirdi.
Sakatlıktan tamamen kurtulan Lincoln takımla birlikte antrenmanlara başlarken, Brezilyalı oyuncu, milimetrik pasları ve hareketleriyle adeta şov yaptı. Antrenmanda, Ümit Karan da bir rövaşata vuruşuyla taraftarlardan alkış aldı.
Antrenmana milli futbolcular da katılırken, Song çalışmada yer almadı. Sakatlıkları bulunan Mehmet Güven, Ferhat, Linderoth ve Uğur'un takımdan ayrı çalıştığı antrenmana, milli takımından dönen Bouzid de son anda katıldı, ancak koşu yapmakla yetindi.
CANAYDIN VE POLAT DA İZLEDİ
Antrenmanı, kulüp başkanı Özhan Canaydın ve başkan yardımcısı Adnan Polat da izledi.
Canaydın, çalışmayı bir süre izleyip sahadan ayrılırken, Polat'ın sonuna kadar takip etmesi dikkat çekti. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Adnan Polat, transferde yeni bir gelişmenin olmadığını belirterek, ''Adnan Sezgin, Almanya'da çalışıyor. Biz de telefon başında bekliyoruz. Yeni bir gelişme yok'' açıklamasını yaptı.
Polat, antrenmandan önce birkaç futbolcuyla görüştüğünü de belirtti.
Bu arada, kulüp başkanı Canaydın, antrenman öncesi antrenör Ahmet Akcan'dan, sakatlığı nedeniyle Bursaspor maçında forma giyemeyen Lincoln ve öteki oyuncular hakkında bilgi aldı.
TÜRK BÖBREK VAKFI'NDAN MADALYA
Türk Böbrek Vakfı, antrenman öncesinde, başkan Özhan Canaydın, teknik direktör Feldkamp ve futbolculara ''İyi niyet ödülü'' verdi.
Vakıf başkanı Timur Erk, en iyi tanıtımın spor kulüplerince gerçekleştirilebileceğine dikkat çekerek, Galatasaray Kulübü'nü de organizasyonlarına verdiği destek nedeniyle ödüllendirmeyi kararlaştırdıklarını söyledi.
Timur Erk, futbolculara iyi niyet madalyonu verirken, başkan Canaydın ve Feldkamp'a plaket takdim etti.
Feldkamp, bu plaketi hak edecek bir şey yapmadığını ifade ederek, en kısa zamanda temasa geçip, vakfa destek vereceğini açıkladı.
Erk, futbolculardan Sabri ile de organ bağışı konusunda şakalaşırken, genç futbolcu, ''Ben gözlerimi bağışlayayım'' dedi. Bunun üzerine Erk ''Sabri ile şakalaştık, ama ilerde onun bir böbreğini alacağız'' diye espri yaptı.
Öte yandan, antrenman bittikten sonra Ümit Karan, oğlu Ümitcan ile bir süre oynadı.
Galatasaray, Ankaragücü maçının hazırlıklarını yarın akşam Ali Sami Yen Stadı'nda yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Haydi Lincoln, uçur bizi..:)
Esas şov maçta olacak..
Ne ilginç ya...
Adam idmanda 3 gol attı diye topic açılıyor...
O zaman takımın her idmanından sonra bi topic açalım.Bunu G.Saray - Ankaragücü topici altında açmak daha mantıklı bence...
Ya bakın arkadaşlar beni anlamıyorsunuz Galatasaray şuanda Türkiyenin en iyi kadrosuna sahip 30a gelmeyen dünya yıldızı da var 20ye gelmeyen yıldızları da var.O yüzden Türkiyede şuan da yenemiyeecği takım yok.Ama buna 5 atarız onlar kim rakibimiz olamazlar gibi terimler kullanıyorsunuz canım sıkılıyor.Türkiyede birtek 3 büyükler yok Anadolu takımlarıda bu ligde ve onları ne zaman ciddiye alacak İstanbul takımları merak ediyor ve endişe duyuyorum.
Bugün bir haber okudum Zico futbolcularını konsantre etmekte zorlanıyormuş futbolcular anderlert maçını düşünüyormuş.Halbuki önlerinde Sivas maçı var.
Anlatmak istediğim oaly bu arkadaşlar.....
Kıskanmayalım..;;)
LincoLn'e Konu AçıLır :):p
Şaka Bi Yana
AsıL Maçta BekLioruz ŞovLarının Devamını
Ya carlos konusunu bılmem ama hakkaten adamın her idmanından sonra konu açılacaksa ooo derim ben
şahsem:D
yahu ne idmanı bütün spor haberlerinde bu var eğer yöneticiler bir sorun görürse kapatır bu tartışmayı kapatın konuşucaksanızda bu konu hakkında konuşun
Lincoln hakkinda yorum yapin insani kiskirtacak yorumlardan kacinin 1 arkadasimiza ceza sistemini kullandim Onemli olan yas degildir burda herkes esittir farkina varin artik bazi seylerin.
Konu kaldigi yerden devam !
Tamam Lincoln iyi oyuncu.İdmanlarda şov yapmasıda gayet normal.Her idmanda şov yapınca konu açılacaksa...Olmadı bir konu açılsın Lincoln'ün antreman günlüğü diye.
Adam iyi oynamış açmışlar..3 golde atmış.Bu onun çok iyi oynadığını gösterir..Bunu da biz taraftarlar olarak görmek isteriz.Bu konu açılmasa ben böyle birşey olmadığını bilmiyordum.Bu konu sayesinde öğrendim..
Lincoln'ün oynaması büyük avantaj Gs için.
Lincoln'ün antrenman performansını ve maçtaki beklentilerinizi bu konu altından devam ettiribilirisiniz. Yeni konu açmaya gerek yok. Konular birleştirilmiştir...
Ankaragücü gereken cevabı sahada verecektir..
Tarihimizde seyircisiz maclarda 1 kere kaybetmişiz.........Ankaragücünün 3 puan alaması cok zor 1 puan belki.....
Ne rakipler vardı yenilirsek şöyle böyle denilen.. Rakibi rakip olarak bile görmeden önce futbolun sahada oynandığını hatırlamamız gerekir.
Ankaragücü, Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile yapacağı maç için İstanbul'a geldi. Teknik Direktörü Hans Peter Briegel, Karl Heinz Feldkamp ile arkadaş olduklarını belirterek, iyi oynayan takımın kazanmasını temenni etti.
THY'nin tarifeli uçağı ile saat 16.00'da Atatürk Havalimanı'na inen konuk ekibin futbolcuları Serkan ile Mustafa Özkan, seyircisiz oynamanın kendileri için avantaj olacağını ancak zevkli bir maç yaşanmayacağını ifade ettiler. Özkan, Galatasaray maçını önemsediklerini ve iyi hazırlandıklarını belirterek puan ya da puanlarla Ankara'ya dönmek istediklerini söyledi.
Bu macı 2-0 alırız gollerıde Lincoln ve Hakan Şükür atar
bu sezon rahat bi maç öncesi muhabbeti olmayacak anlaşılan..
:icon_biggrin:
İki takımda 2/2 yaptı... Ama maçı Galatasaray ın kazanıcağını düşünüyorum...
2 maçta 6 puan alan 2 takımın maçında, önce Galatasaray, sonra beraberlik diyorum.
galatasaray rahat kazanır