1 ile 30 arası toplam 295 sonuç

Konu: TSL 3.Hafta | Galatasaray - Ankaragücü

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bu mac banko banko banko bizim.En az 3 tane atmamiz lazim,gerisi kesmez beni.
    Seni neyin kesip kesmediği beni ilgilendirmez ama bu maç o kadar kolay geçmiyecek diye tahmin ediyorum.Sonuçta Ankaragücünün puanı Galatasaray ile eşit.....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Seni neyin kesip kesmediği beni ilgilendirmez ama bu maç o kadar kolay geçmiyecek diye tahmin ediyorum.Sonuçta Ankaragücünün puanı Galatasaray ile eşit.....
    Daha 2.hafta;

Vestel Manisaspor geçen sezon 7 hafta boyunca liderdi, ne oldu neticede?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Daha 2.hafta;

Vestel Manisaspor geçen sezon 7 hafta boyunca liderdi, ne oldu neticede?
    Ya bakın arkadaşlar beni anlamıyorsunuz Galatasaray şuanda Türkiyenin en iyi kadrosuna sahip 30a gelmeyen dünya yıldızı da var 20ye gelmeyen yıldızları da var.O yüzden Türkiyede şuan da yenemiyeecği takım yok.Ama buna 5 atarız onlar kim rakibimiz olamazlar gibi terimler kullanıyorsunuz canım sıkılıyor.Türkiyede birtek 3 büyükler yok Anadolu takımlarıda bu ligde ve onları ne zaman ciddiye alacak İstanbul takımları merak ediyor ve endişe duyuyorum.
    Bugün bir haber okudum Zico futbolcularını konsantre etmekte zorlanıyormuş futbolcular anderlert maçını düşünüyormuş.Halbuki önlerinde Sivas maçı var.
    Anlatmak istediğim oaly bu arkadaşlar.....

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Ankaragücü hicbirzaman Galatasaray`in rakibi olamaz.Puanlari esit tamam,ama oynadiklari futbolu ikimizde cok iyi biliyoruz.Galatasaray eger iyi oynarsa ki oynayacaktir kanimca ozaman Ankaragücü sahaya cikmasin bence

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ankaragücü hicbirzaman Galatasaray`in rakibi olamaz.Puanlari esit tamam,ama oynadiklari futbolu ikimizde cok iyi biliyoruz.Galatasaray eger iyi oynarsa ki oynayacaktir kanimca ozaman Ankaragücü sahaya cikmasin bence
    İyice ayrım kaçıyor.Ben yukarıda yazdığım mesaja bak senin yazdığın mesaja bak ondan sonra Bursa taraftarı niye saldırıyor Ankaragücü neden böyle yapıyor diyorsunuz siz onları öyle hafife alın sonra da saygı bekleyin yok öyle şey.

Mesaj Yetkileri