İnter ve Psv deplasmanlarından puansız döneriz diye düşünüyorum
Printable View
İnter ve Psv deplasmanlarından puansız döneriz diye düşünüyorum
Fenrbahçe bu 3 takımlada mücadele edebilecek kapasiteye sahip. Bunun örneklerini daha önceden gördük . O yüzden karamsarlığa kapılmamak lazım.
interle bu zamanlarında karşılaşmak iyi olacak ;;)
gruptan çıkacağımıza inanıyorum.
Ya bence siz CSK adındaki takımı büyütüyorsunuz.:) Göreceksiniz hiçbişey değil bu takım.:)
Şu anda lider Spartak Moskova'nın 8 puan gerisinde 5. sıradalar. Ve yarın deplasmanda Spartak Moskova ile oynayacaklar. Kaybederlerse fark 11 olacak. Rusya Ligi'nin fazla kaliteli olduğunu düşünmüyorum, orada 5. sırada olmaları da bu sezon iyi bir performans göstermediklerini gösteriyor.
22 maçta 29 gol atıp 19 gol yemişler. Az gol atıp az gol yiyen bir ekip. Çok fazla gözümüzde büyütmeye gerek yok. Tabi ki küçümsemeye de gerek yok. Kaliteli oyuncuları olabilir ama şu anda pek kaliteli sayılmayacak bir ligde 5. sıradalar.
CSKA'dan 4 puan almak isterdim.Fakat geçen sene Arsenal bile 1-0 yenilmişti Henryli kadrosuyla o yüzden biraz tırstım
Hadi ya :D o ama o son maçlardaydı tek kelimeyle saçmalamışlardı adamlar iki maç kala 8 puan sora porto ve hamburg'a yenilip uefaya gitmişlerdi.Bu sene 8 puan toplamasalar direkt saçmalasalar tercihimdir :D
Fenerbahce bence evinde 7 puan toplar deplasmandan ise tas catlasa 1 puan alıre gibime geliyor eger grub denk giderse bu puanlarda yeter...
Fenerbahçe'nin ilk üç maçta, yani Inter ve iki deplasman maçlarında 2 puan alıp, evindeki PSV ve CSKA maçlarını kazanırsa, 8 puanla gruptan çıkabilir. İlk 3 maç çok önemli, deplasman maçlarından mutlaka puan alınmalı. Şampiyonlar Ligi'nde genelde takımların kaderini deplasman maçları belirliyor. Galatasaray az deplasman maçı kazanmadı UEFA şampiyonu olduğu yıl...
Fenerbahçeli arkadaşlar çok abarttı bende çok umutluyum ama 4.cüde olabiliriz rakiplerimiz çok güçlü
İnter = İtalya Ligi Şampiyonu
Psv = Hollanda Ligi Şampiyonu
CSKA =Rusya Ligi Şampiyonu
bunlar hiç yabana atılmamalı
ilk 3 maçtan puan çıkarması demek zaten turun kapsını aralamış demektir.
ınter ve 2 deplesman... zor bi fikstür ama avantajlı duruma geçebilir alacağı sonuçlarla...
İnter 13 puan falan alır
PSV 9-8 arası alır..
CSKA 7-6 arası alır...
Fener en fazla 6 puan alır......
4.torbadan girdiigimiz sürece grubtan cıkmak mucize gibi birsey olur.....
En kısa zamanda puanları toplamalıyız....
insallah cikar
Nedense bana siralama torba siralamasiyla ayni olcak gibi geliyor...Umarim yanilirim,keyifli maclar izleme dilegiyle....
Daha maçların oynanmasına 1-2-3 ay varken maçların sonucunu böyle nasıl kestiriyorsunuz anlamak güç belki sakatlık olucak ceza olucak
7 SAYFAdır Fenerliler mütevazi , rakibi küçümsüyor tartışması var.
Toze benim 2 msjım dahil bir sürü msj sildi
Bence bu tartışma çok abartıldı
İtalya ligi şampiyonu olmak geçen sene çok kolaydı. Kağıttan şampiyon zaten Inter, geçen seneyi de o kolay lig içinde şampiyon olarak tamamladı. Milan'ın -8 ile başlaması, Juventus'un Seri A'da olmaması, yine Fiorentina gibi bir takımın da cezalardan nasibini alması Inter'e şampiyonluğu getirdi.
Hollanda liginde PSV'nin nasıl şampiyon olduğunu herkes biliyor, averajla şampiyon oldu.
Rusya ligi de vasat bir lig zaten, orada da şampiyon olmak zor değil.
Yani bu 3 takıma liglerinin şampiyonu gözüyle bakılıyor ama durumlar farklı. İsme veya rütbeye değil, takım kalitesine bakmakta fayda var.
Bir Almanya şampiyonu, bir İspanya şampiyonu, bir Fransa şampiyonu çok daha tehlikeli olabilirdi, iyi ki onlardan biri gelmedi.
3 vakte kadar güzel haber gelecek :D
Alala bişi olmıyacak tabi
Bir şey söylüyorsun, arkasında dur hiç olmazsa.Mesaj yazmış olmak için mesaj yazmak ne derece saçma..
(Ne kafiye ama :zuhaha :D )
Emin olun rakiplerin sitelerinde de Turkiye Ligi sampiyonu oldugu icin Fenerbahce yi ayni sekilde degerlendiriyorlardir...
İtalyada şampiyon olmak kolay diyorsunda inter rekor puanla şampiyon oldu hatırlatmak isterim....Quote:
Originally Posted by eGowiCh;866955[B
70 Küsür puanla şampiyon olan Psv son haflatarda bütün puanları kaybetti keşke takip etseydin
Fenerbahçe rusya liginde oynasa kaçıncı olur diye düşündün mü hiç ?
Valla bu yazıyı okuyunca hayretler içinde kaldım .. bu kadar taraflı bir yorum olamaz...
Ayni sekilde bir de Turkiye Ligini degerlendirirse konu kapanir...Bekliyorum....
Birde şunu hatırlatmanın yararı var.Psv hiçi bişi yapmadan bile gruptan çıkabilen bir takım.Sadece 4 gol atarak gruptan çıktığını biliyoruz.
@Egemen.
İtalya liginde şampiyon olmak kolaydı demişsin.Bu İnter'in Fenerbahçe'den daha güçlü olduğunu değiştirmez.Hollanda'da Psv son anda şampiyon oldu diyorsun.Sanki siz geçen sene güle oynaya şampiyon oldunuz.Rusya ligini adamdan bile saymıyorsun.Geçen sezon bizim ligimiz çok mu kaliteliydi peki?
O kadar abartıyorsunuz ki.Rakipleri adamdan saymıyorsunuz.Bir Zico faktörünü hiç hesaba katmıyorsunuz.Yada katmak istemiyorsunuz.Yani çok abarttınız bence.Tamam gruptan çıkabilirsiniz ama rakipleri bu kadar küçümseyip sonra 4. olursanız sizin için hiç hoş şeyler olmayabilir.Şahsen ben takımımın grupta 4. olabileceğine hazırlıyorum kendimi.
Konudan saparak kisisel tartismaya girmeyelim Lutfen.