Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 360 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi | Grup G

Fenerbahçe'nin ilk üç maçta, yani Inter ve iki deplasman maçlarında 2 puan alıp, evindeki PSV ve CSKA maçlarını kazanırsa, 8 puanla gruptan çıkabilir. İlk 3 maç çok önemli, deplasman maçlarından mutlaka puan alınmalı. Şampiyonlar Ligi'nde genelde takımların kaderini deplasman maçları belirliyor. Galatasaray az deplasman maçı kazanmadı UEFA şampiyonu olduğu yıl...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Fenerbahce : 2 - 0 : Inter

Inter : 2 - 1 : Fenerbahce

Cska : 1 - 1 : fb

fb : 2 - 0 : Cska

PSV : 1 - 2 : FB

FB : 1 - 1 : pSv
    Çok mütevazisin bence, haksızlık ediyorsun Fenerbahçe'ye, PSV'yi İstanbul'da yener, İnter zaten hikaye, G. Meazza'da da yener, CSKA'ya deplasmanda 5 bile atabilir, daha gerçekçi ol bence, mütevaziliği bırak !!...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeli arkadaşlar çok abarttı bende çok umutluyum ama 4.cüde olabiliriz rakiplerimiz çok güçlü
    İnter = İtalya Ligi Şampiyonu
    Psv = Hollanda Ligi Şampiyonu
    CSKA =Rusya Ligi Şampiyonu

bunlar hiç yabana atılmamalı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ilk 3 maçtan puan çıkarması demek zaten turun kapsını aralamış demektir.
    ınter ve 2 deplesman... zor bi fikstür ama avantajlı duruma geçebilir alacağı sonuçlarla...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

İnter 13 puan falan alır
    PSV 9-8 arası alır..
    CSKA 7-6 arası alır...
    Fener en fazla 6 puan alır......

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

4.torbadan girdiigimiz sürece grubtan cıkmak mucize gibi birsey olur.....

En kısa zamanda puanları toplamalıyız....

insallah cikar

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Fenerbahçeli arkadaşlar çok abarttı bende çok umutluyum ama 4.cüde olabiliriz rakiplerimiz çok güçlü
    İnter = İtalya Ligi Şampiyonu
    Psv = Hollanda Ligi Şampiyonu
    CSKA =Rusya Ligi Şampiyonu
    bunlar hiç yabana atılmamalı
    JesusFB(Tarık Abi) +1
    Sen +2, Keşke her FB'li sizin gibi gerçekçi olsa...

Nedense bana siralama torba siralamasiyla ayni olcak gibi geliyor...Umarim yanilirim,keyifli maclar izleme dilegiyle....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Daha maçların oynanmasına 1-2-3 ay varken maçların sonucunu böyle nasıl kestiriyorsunuz anlamak güç belki sakatlık olucak ceza olucak

Nesil
    2007
    Yer
    34

7 SAYFAdır Fenerliler mütevazi , rakibi küçümsüyor tartışması var.
    Toze benim 2 msjım dahil bir sürü msj sildi
    Bence bu tartışma çok abartıldı
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

İtalya ligi şampiyonu olmak geçen sene çok kolaydı. Kağıttan şampiyon zaten Inter, geçen seneyi de o kolay lig içinde şampiyon olarak tamamladı. Milan'ın -8 ile başlaması, Juventus'un Seri A'da olmaması, yine Fiorentina gibi bir takımın da cezalardan nasibini alması Inter'e şampiyonluğu getirdi.

Hollanda liginde PSV'nin nasıl şampiyon olduğunu herkes biliyor, averajla şampiyon oldu.

Rusya ligi de vasat bir lig zaten, orada da şampiyon olmak zor değil.

Yani bu 3 takıma liglerinin şampiyonu gözüyle bakılıyor ama durumlar farklı. İsme veya rütbeye değil, takım kalitesine bakmakta fayda var.

Bir Almanya şampiyonu, bir İspanya şampiyonu, bir Fransa şampiyonu çok daha tehlikeli olabilirdi, iyi ki onlardan biri gelmedi.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Daha maçların oynanmasına 1-2-3 ay varken maçların sonucunu böyle nasıl kestiriyorsunuz anlamak güç belki sakatlık olucak ceza olucak
    2-3 Hafta diyecektin herhalde?..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Thumbs up

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    İtalya ligi şampiyonu olmak geçen sene çok kolaydı. Kağıttan şampiyon zaten Inter, geçen seneyi de o kolay lig içinde şampiyon olarak tamamladı. Milan'ın -8 ile başlaması, Juventus'un Seri A'da olmaması, yine Fiorentina gibi bir takımın da cezalardan nasibini alması Inter'e şampiyonluğu getirdi.

Hollanda liginde PSV'nin nasıl şampiyon olduğunu herkes biliyor, averajla şampiyon oldu.

Yani bu 3 takıma liglerinin şampiyonu gözüyle bakılıyor ama durumlar farklı. İsme veya rütbeye değil, takım kalitesine bakmakta fayda var.

Bir Almanya şampiyonu, bir İspanya şampiyonu, bir Fransa şampiyonu çok daha tehlikeli olabilirdi, iyi ki onlardan biri gelmedi.
    valla ne diyim
    inşallah herkez okur bu yorumu

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    valla ne diyim
    inşallah herkez okur bu yorumu
    Ne olacak okuyunca ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    34

3 vakte kadar güzel haber gelecek
    Alala bişi olmıyacak tabi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    2-3 Hafta diyecektin herhalde?..
    Şu an Eylül'deyiz son maçımız Aralık'ta bu yüzden ay dedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bir şey söylüyorsun, arkasında dur hiç olmazsa.Mesaj yazmış olmak için mesaj yazmak ne derece saçma..

(Ne kafiye ama )

Emin olun rakiplerin sitelerinde de Turkiye Ligi sampiyonu oldugu icin Fenerbahce yi ayni sekilde degerlendiriyorlardir...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by douramss View Post
    Emin olun rakiplerin sitelerinde de Turkiye Ligi sampiyonu oldugu icin Fenerbahce yi ayni sekilde degerlendiriyorlardir...
    bende öyle değerlendiriyorum
    Ama biz Fenerbahçenin avrupa maçlarında herhangi Bir galatasaray derbisindeki gibi oynadığını biliyoruz
    Gruptan çıkabileceğimiz[olasılık] görüşünün yanında Çeyrek finale çıkmamızın kupayı almak kadar zor olduğunuda düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer

Hadi Rusya'yı geçtim, İtalya'da Fener sence nasıl şampiyon olurdu? Ya da Hollanda'da lütfen bunlara cevap ver, saçma sapan birşey söyleme, tartışma kaliteli olsun biraz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh;866955[B
    ]İtalya ligi şampiyonu olmak geçen sene çok kolaydı.[/B]

İtalyada şampiyon olmak kolay diyorsunda inter rekor puanla şampiyon oldu hatırlatmak isterim....
    70 Küsür puanla şampiyon olan Psv son haflatarda bütün puanları kaybetti keşke takip etseydin
    Fenerbahçe rusya liginde oynasa kaçıncı olur diye düşündün mü hiç ?

Valla bu yazıyı okuyunca hayretler içinde kaldım .. bu kadar taraflı bir yorum olamaz...

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    İtalyada şampiyon olmak kolay diyorsunda inter rekor puanla şampiyon oldu hatırlatmak isterim....
    70 Küsür puanla şampiyon ollan Psv som haflatarda bütün puanları kaybetti keşke takip etseydin
    Fenerbahçe rusya liginde oynasa kaçıncı olur dşiye düşündün mü hiç ?

Valla bu yazıyı okuyunca hayretler içinde kaldım .. bu kadar taraflı bir yorum olamaz...
    Çok haklısın, biz de bunu anlatmaya çalışıyoruz...

Ayni sekilde bir de Turkiye Ligini degerlendirirse konu kapanir...Bekliyorum....

Nesil
    2007
    Yer
    34

Thumbs down

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Bir şey söylüyorsun, arkasında dur hiç olmazsa.Mesaj yazmış olmak için mesaj yazmak ne derece saçma..

(Ne kafiye ama )
    yok ya
    suçlama yaparken dikkatli ol
    Ben birşeylerin değişmesi için onu söylemedim[sen laf çıkardın okudum ne oldu şimdi diyerek]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Birde şunu hatırlatmanın yararı var.Psv hiçi bişi yapmadan bile gruptan çıkabilen bir takım.Sadece 4 gol atarak gruptan çıktığını biliyoruz.

@Egemen.

İtalya liginde şampiyon olmak kolaydı demişsin.Bu İnter'in Fenerbahçe'den daha güçlü olduğunu değiştirmez.Hollanda'da Psv son anda şampiyon oldu diyorsun.Sanki siz geçen sene güle oynaya şampiyon oldunuz.Rusya ligini adamdan bile saymıyorsun.Geçen sezon bizim ligimiz çok mu kaliteliydi peki?

O kadar abartıyorsunuz ki.Rakipleri adamdan saymıyorsunuz.Bir Zico faktörünü hiç hesaba katmıyorsunuz.Yada katmak istemiyorsunuz.Yani çok abarttınız bence.Tamam gruptan çıkabilirsiniz ama rakipleri bu kadar küçümseyip sonra 4. olursanız sizin için hiç hoş şeyler olmayabilir.Şahsen ben takımımın grupta 4. olabileceğine hazırlıyorum kendimi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Birde şunu hatırlatmanın yararı var.Psv hiçi bişi yapmadan bile gruptan çıkabilen bir takım.Sadece 4 gol atarak gruptan çıktığını biliyoruz.

@Egemen.

İtalya liginde şampiyon olmak kolaydı demişsin.Bu İnter'in Fenerbahçe'den daha güçlü olduğunu değiştirmez.Hollanda'da Psv son anda şampiyon oldu diyorsun.Sanki siz geçen sene güle oynaya şampiyon oldunuz.Rusya ligini adamdan bile saymıyorsun.Geçen sezon bizim ligimiz çok mu kaliteliydi peki?

O kadar abartıyorsunuz ki.Rakipleri adamdan saymıyorsunuz.Bir Zico faktörünü hiç hesaba katmıyorsunuz.Yada katmak istemiyorsunuz.Yani çok abarttınız bence.Tamam gruptan çıkabilirsiniz ama rakipleri bu kadar küçümseyip sonra 4. olursanız sizin için hiç hoş şeyler olmayabilir.Şahsen ben takımımın grupta 4. olabileceğine hazırlıyorum kendimi.
    En doğrusunu yapıyorsun, ayaklarınız yere bassın arkadaşlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sadece şampiyon olanlar mı belirliyor şampiyonlar ligini ?
    gecen senenin yarı finalistleri: Milan - ManU ---- Liverpool - Chelsea bunlardan sadece Chelsea şampiyondu.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    yok ya
    suçlama yaparken dikkatli ol
    Ben birşeylerin değişmesi için onu söylemedim[sen laf çıkardın okudum ne oldu şimdi diyerek]
    Birşey mi söyledin ? Emir verdiğini sandım da..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Konudan saparak kisisel tartismaya girmeyelim Lutfen.

Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri