Diğer 4 maça asılmadılar ve kazanamadılar, hadi diyelim onlara da asıldılar ama kazanmayı beceremediler.Bunu Galatasaray'a karşı mı yapacaklar ?
Printable View
İstedikleri kadar asılsınlar, sonucu onlar değil bizim oyunumuz belirleyecek..
Aykut
Uğur-Song-Bouzid-Volkan
Barış-Linderoth-Lincoln-Carusca
Nonda-Hakan Şükür
Fazıl Ünverdi şova başladı yine, ona göre muhtemel 11 bu şekilde olacakmış..
Bu ortasaha ve forvetle çıkarsak, galibiyet zor..
Manisa maçında sanırsam 2golde Volkan ın tafafından geldi Uğur v Bouzid in oyunu çok önemli yinede Lincoln olduğu sürece hucumda süper bir Galatasaray var...Nonda bakalım neler yapar...
Aykut
Uğur-Song-Bouzid-Volkan
Linderoth
Barış-Carrusca
Lincoln
Nonda-Ümit Karan
Bence de on bir bu şekilde olacakmış gibime geliyor. Aman nasıl olursa olsun yeter ki kazanlım. :)
Biraz önce kadro hakkında bilgi verdi..
Orkun
Barış-Song-Bouzid-Volkan
Hasan-Linderoth-Lincoln-Carrusca
Nonda-Hakan
Şeklide verdi.Bouzid ve Volkan olması lazım gerisinden eminim Galatasaray bu dizilişle sahaya çıkacakmış..
Barış Özbek sağbek oynayacak, ileri ikilide Hakan ve Nonda.Kalede yine Orkun var, sol açık ve sağ açık diğer maçlardan çok farklı..
Kalli ne yapmaya çalışıyor acaba ?
Ayrıca Ayhan nerde??..
Ilk 11 ler aciklandi mi ustalar ? Yukardaki Verilmis dizilis dogrumu?
Quote:
---------Aykut---------
Ugur--Song--Bouzid---Hakan Balta
----------Linderoth--------
Baris--------------------Ayhan Akman
-----------Lincoln--------------
--------Nonda---Ümit Karan----
Kadro böyle olmali.Carrusca 2.yari oyunun gidisatina göre sürülebilir sahaya.
Kalli ne düşünüyor bilmiyorum ama, umarım yanılmaz.. Bu hafta puan kaybetmemeliyiz..
Nonda sol ayak.Solda olmalı.
aygün sende iyi daha.....Saha içinde forvet dedigin heryerde golü kokluyacak..Lafın gelişi yazmıs sende menejerlık oyunu gibi konusmussun:D:D
Bouzide güvenmiyorum insallah yanılırım...
Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftayı üç puanla kapatarak puan farkını açmak isteyen Galatasaray, Konyaspor'u konuk ediyor. Sarı kırmızılıların cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçta Nonda ilk kez ilk onbirde yer alacak.
Bu sezon sahasında oynadığı iki seyircisiz maçta da galibiyet almasını bilen Galatasaray, lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan Konyaspor'dan alacağı üç puanla Beşiktaş'ın puan farkıyla önüne geçmek, Fenerbahçe ile puan farkını da 5'e çıkarmanın planlarını yapıyor. Saı kırmızılılar'da sakatlıkları süren Arda, Sabri, Servet ve Hakan Şükür'ün bugün sahada olması beklenmiyor. Bouzid ve Nonda bu sezon ilk kez onbirde olacak. Konyaspor'da ise Eren ve Koray'ın sakatlıkları bulunuyor. Yeşil beyazlıların yeni transferi Washington ilk kez resmi bir maçta forma giyecek.
Saat 21.00'de başlayacak ve Lig TV'den yayınlanacak maçı Bülent Yıldırım yönetecek. İşte muhtemel onbirler
GALATASARAY: Orkun, Uğur, Song, Bouzid, Volkan, Hasan, Linderoth, Lincoln, Carrusca, Hakan, Nonda
TEKNİK DİREKTÖR: K.H. Feldkamp
KONYASPOR: Özden, Burak, El Saka, Erkan S., Da Silva, Neca, Erman Ö., Mustafa Er, Sedat, Batista, Veysel
TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam
STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Cem Satman, İsmail Köse
İyide Kalli ayhanı kesmez..Bencede oynaması lazım..Carusca-Hasan bunlar hep ofansif cok poziyon veririz...
Umarım maçtan iyi bir skorla ayrılırız ki bu zor görünüyor, "Bouzid" tam bir kapalı kutu..
ntv de açıklanan kadro bu ayrıca dünkü antremandada bu kadroyu denemiş
-------------Aykut------------
Barış-----Song----Bouzid----Volkan
-----------Linderoth----------
Hasan----------------------Carrusca
------------Lincoln-----------
--------Nonda----Hakan--------
Kalli Carrusca'yı yedek oturtur
formda olan Ayhan'ı kesmez Carrusca da başka yerde oynayamaz
eger Carrusca'yı da oynatmak isterse
Linderoth sag acık ayhan ön libero olarak oynatabilir ki bu da cok saçma olur diye düşünüyorum
Carrusca yine yedektir..
Bu Kadro cok tehlikli zaten stoper bouzid saatli bomba.....
İbrahim ben hermacı ve antremanı izledim gs tv sagolsun...
Fikrimi degitiren olayları söylim..Yaptıgımız bütün hazırlık maclarında hata yaptı song ile cok uyumsuz tek olumlu olayı oyuna iyi top sokuyor insallah örnek bolu macı ,iyi hatırla bouzid girdi erol sürekli pozisyona girdi ve 2 gol yedik...
Penaltı yaptıgı macı hatırla....
Ahmat cakır falanda hatta yorum yapmısdı..Ayrıca Galatasarayı cok yakından takip eden bütün yazarlar aynısını söylüyor en basta kadir cetincalı..Buseneki en kötü trnasfer bouzid miş..
İnsallah kendini geliştirmişdir diyecem ama son milli macta onun yüzünden yenildiler büyük hatalar yaptı golde onun yüzünden oldu...
Antremanlarda en kolay calım yiyen futbolcu bouzid....
İbrahim insallah ben yanılırım ha bunlar cıkarsa mac sonunda emrah demişdi dersin:D:D:D
İnsallah yanılırım...
Fazıl abi benim kadrom kesin diyor..Ama fazıl abide kalliye cok kızıyor ayhan gibi adamı oynatmıyorsun üstelik bu macta savunmamız daha tehlikeli olacak ortsaha cok kosan adam olması lazımdı..Malesef kalli ortasahayı cok ofansif kurmus..Carusca bakalım nasıl oynayacak antremanlarda lincoln ile cok iyi paslar yapıyorlardı baya uyumlular.. insallah bu macı kazanırız........
Kalliye yinede güveniyorum...
Gayet guzel dizilis..ama cok ofansif olmus..ayhan oynamli diye dusunuyorum..
Nonda Goller Onda :) Nonda varsa alırız.
Sessiz zirve!
Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray evinde Konyaspor'u konuk ediyor. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak ve Galatasaray'ın geçen sezondan kalan 5 maçlık cezası nedeniyle yine seyircisiz oynanacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.
G.Saray'ın kulüp doktoru İlker Yücesir, bugünkü Konyaspor maçında Sabri ile Arda'nın oynayamayacağını, kaburgasında kırık bulunan Servet ile ayak bileğinde ağrıları olan Mehmet Güven'in de oynama şansının çok düşük olduğunu bildirdi.
Özellikle sakat oyuncularının çokluğundan sıkıntı yaşayan teknik direktör Feldkamp'ın, kaburgasında kırık bulunan Servet'in yerine, sezon başından beri resmi maçlarda forma şansı bulamayan İsmael Bouzid'i oynatması bekleniyor.
G.Saray seyircisiz de kazanıyor
Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında bugünkü Konyaspor maçını da, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak Galatasaray, taraftar desteği olmadan da maçlarını kazanmayı biliyor.
Sarı-kırmızılı ekip, ligde daha önce cezası nedeniyle kendi evinde oynadığı seyircisiz 8 maçtan 7'sini kazandı, sadece 1'ini yitirdi.
6'sı Ali Sami Yen, 2'si de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda olmak üzere seyircisiz karşılaşmalarda toplam 17 gol atan ''Cim Bom'', kalesinde ise sadece 2 gol gördü.
''Cim Bom'', geçen sezondan kalan 5 maçlık seyircisiz oynama serisinin ilkinde, sezonun ilk haftasında Çaykur Rizespor'u 4-0, ikincisinde ise 3. haftada Ankaragücü'nü 1-0 yenmişti.
"Galatasaray'ı rahat yeneceğiz"
Lig'in ilk dört haftasında iyi oyun sergilediklerini ifade eden Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı şunları söyledi: " Oynadığımız dört karşılaşmada da oyun üstünlüğü olan takım bizdik. Fakat, şanssızlığımızdan dolayı galip, gelemedik. Bu şansızlığımızı Galatasaray, maçında kıracağımıza inanıyorum. Zor bir maç olacak, ama Galatasaray'ın bize karşı üstünlük kuracağını tahmin etmiyorum. Ali Sami Yen'den üç puanla ayrılırsak, buna bana süpriz olmayacak. Galatasaray, karşısında rahatlıkla galip geleceğimizi düşünüyorum."
Eren Şen ve Koray dışında sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Konyaspor, Galatasaray karşısında yeni transferi Washington Luiz'i de silah olarak kullanmayı düşünüyor.
Muhtemel 11'ler
Galatasaray:
Aykut
Uğur
Song
Bouzid
Volkan Yaman
Hasan Şaş
Linderoth
Lincoln
Ayhan (Carrusca)
Ümit Karan
Hakan Şükür (Nonda)
Konyaspor:
Özden
Burak
El Saka
Erkan Sekman
Da Silva
Neca
Erman Özgür
Mustafa Er
Sedat
Batista
Veysel
STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 21.00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig TV
G.Saray ile Konya 19. kez
Galatasaray ile Konyaspor ligde bugün 19. kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray, Birinci Lig'e ilk kez 1988-1989 sezonunda yükselen Konyaspor ile yaptığı 18 karşılaşmada, galibiyet sayısında 13-2 üstünlük kurdu. İki ekip arasındaki 3 maç da berabere sonuçlandı.Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda attığı toplam 36 gole karşılık filelerinde 14 gol gördü.İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlar İstanbul'da 3-3, Konya'da da 2-2 bitti.
İstanbul'daki maçlar
''Cim Bom'', ligde Konyaspor ile İstanbul'da oynadığı maçlarda sadece geçen sezon puan kaybetti.İki ekip bugüne dek İstanbul'da 9 maç yaparken, bunlardan 8'ini Galatasaray kazandı, geçen sezonki maç ise 3-3 bitti.Galatasaray, İstanbul'da yapılan maçlarda 22 gol kaydederken, Konya ekibi ise buna 9 golle karşılık verdi.
16.09.2007
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
KESIN KADROLAR ACIKLANDI........
Servet iğne ile oynuormuş
___________Orkun__________
Uğur___Song____Servet__Volkan
Barış___Linderoth____Carrusca
__________Lincoln___________
_____Kral__________Nonda_____
Servet düşük performansına ve sakat olmasına rağmen iğne ve bandajla ilk 11 çıkıyorsa varın siz düşünün Bouzid’in nasıl bir futbolcu olduğunu . Feldkamp istediğini kesinlikle bulamadı Bouzid’de bu artık gün ışığına çıkmıştır . Bu demektir ki Bouzid ara dönemde yolcu . İnşallah szleşmesindeki şartlar ağır değildir .
Bouzid benide cok yanılttı:
Kral-Nonda...
bakalım.
Ben bouzid i acaip sevdim.Neden bilmiyorum ama sevdim.Ona güvenin bence o hata yapmaz.
Bide ilk defa bu kadar heyecanlandım.Nonda da ilk 11 belki ondandır.Ondan da bu maçta gol bekliyorum ben.
Bu maç çok zevkli olcak bence 3-0 gibi rahat bir skorla alırız gibime gelio.
Tüh ya bouzid oynamıcakmış:(
Bu arada 17 Dk:)
Bu kadro ile maçı kazanamayız bence, umarım yanılırım..
Burak kadro iyi sadece carusca yerine ayhan olması lazımdı....İnsallah ayhanı aramayız.
Üstelik suanki sartlarda bu kadro ilecıkmak xorundayız..Sakatları unutmayın..
Ayhan kesinlikle olmalıydı.. Hakan yerine Ümit Karan daha mantıklı bir tercih olurdu.. Servet konusunda yorum yapmasam daha iyi olacak..
Biri bana Kalli`nin saka yaptigini söylesin ! Bu ne yav! Adam iyice gitti.Yasli teknik adam alirsak böyle olur iste.Quote:
___________Orkun__________
Uğur___Song____Servet__Volkan
Barış___Linderoth____Carrusca
__________Lincoln___________
_____Kral__________Nonda_____
Servet 0 yahu.Bouzid`e versene sans ! Simdi kimse bana Bouzid kötü demesin,Servettten kötü yoktur bu Dünyada.
Hakan sakat iste.Alsana Ümit Karan`i.Son 2 sezonda en cok gol atan oyuncumuz.
Carrusca ne ariyor orada ? Hakan Baltayi alsana sol beke.Volkan Yaman formsuz dinlendir.Sol kanata formda olan Ayhan`i al.
Off Kalli Offf !
Gerets - Cihan
Kalli - Servet..
Carrusca inş. fiziğini geliştirmiştir ondan biraz tırsıyorum:S
Karan-Nonda daha iyi olurdu..Carrusca'nın gidişatına görede Ayhan girebilir ilerleyen dakikalarda..
Carrusca'yı sanırım antrenmandaki performansından dolayı kadroya aldı hadi hayırlısı..
Servet maçın yıldızı olur.:)
Nonda Carrusca Barış Uğur Servet in performansını merak ediyorum bakalım nsl bir maç olur...
Penaltı ya olamaz böyle şey:mad:
Nonda attı 1-0......