Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 312 sonuç

Konu: TSL 5. hafta Galatasaray - Konyaspor

---------Aykut---------

Ugur--Song--Bouzid---Hakan Balta

----------Linderoth--------

Baris--------------------Ayhan Akman

-----------Lincoln--------------

--------Nonda---Ümit Karan----

Kadro böyle olmali.Carrusca 2.yari oyunun gidisatina göre sürülebilir sahaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kalli ne düşünüyor bilmiyorum ama, umarım yanılmaz.. Bu hafta puan kaybetmemeliyiz..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nonda sol ayak.Solda olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

aygün sende iyi daha.....Saha içinde forvet dedigin heryerde golü kokluyacak..Lafın gelişi yazmıs sende menejerlık oyunu gibi konusmussun

Bouzide güvenmiyorum insallah yanılırım...

Default Cimbom'un aklı zirvede

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftayı üç puanla kapatarak puan farkını açmak isteyen Galatasaray, Konyaspor'u konuk ediyor. Sarı kırmızılıların cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçta Nonda ilk kez ilk onbirde yer alacak.

Bu sezon sahasında oynadığı iki seyircisiz maçta da galibiyet almasını bilen Galatasaray, lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan Konyaspor'dan alacağı üç puanla Beşiktaş'ın puan farkıyla önüne geçmek, Fenerbahçe ile puan farkını da 5'e çıkarmanın planlarını yapıyor. Saı kırmızılılar'da sakatlıkları süren Arda, Sabri, Servet ve Hakan Şükür'ün bugün sahada olması beklenmiyor. Bouzid ve Nonda bu sezon ilk kez onbirde olacak. Konyaspor'da ise Eren ve Koray'ın sakatlıkları bulunuyor. Yeşil beyazlıların yeni transferi Washington ilk kez resmi bir maçta forma giyecek.

Saat 21.00'de başlayacak ve Lig TV'den yayınlanacak maçı Bülent Yıldırım yönetecek. İşte muhtemel onbirler

GALATASARAY: Orkun, Uğur, Song, Bouzid, Volkan, Hasan, Linderoth, Lincoln, Carrusca, Hakan, Nonda
    TEKNİK DİREKTÖR: K.H. Feldkamp

KONYASPOR: Özden, Burak, El Saka, Erkan S., Da Silva, Neca, Erman Ö., Mustafa Er, Sedat, Batista, Veysel
    TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam

STAT: Ali Sami Yen
    HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Cem Satman, İsmail Köse

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İyide Kalli ayhanı kesmez..Bencede oynaması lazım..Carusca-Hasan bunlar hep ofansif cok poziyon veririz...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Umarım maçtan iyi bir skorla ayrılırız ki bu zor görünüyor, "Bouzid" tam bir kapalı kutu..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ntv de açıklanan kadro bu ayrıca dünkü antremandada bu kadroyu denemiş
    -------------Aykut------------

Barış-----Song----Bouzid----Volkan

-----------Linderoth----------

Hasan----------------------Carrusca

------------Lincoln-----------

--------Nonda----Hakan--------

Kalli Carrusca'yı yedek oturtur

formda olan Ayhan'ı kesmez Carrusca da başka yerde oynayamaz
    eger Carrusca'yı da oynatmak isterse

Linderoth sag acık ayhan ön libero olarak oynatabilir ki bu da cok saçma olur diye düşünüyorum

Carrusca yine yedektir..

Bu Kadro cok tehlikli zaten stoper bouzid saatli bomba.....

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aykut
    Uğur-Song-Bouzid-Volkan
    Barış-Linderoth-Lincoln-Carusca
    Nonda-Hakan Şükür

Fazıl Ünverdi şova başladı yine, ona göre muhtemel 11 bu şekilde olacakmış..

Bu ortasaha ve forvetle çıkarsak, galibiyet zor..
    Adama şov yapıyor dedik, haklı çıkacak galiba..

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Bouzide güvenmiyorum insallah yanılırım...
    Emrah Bouzid Transferi gerçekleştiğinde öve öve bitiremiyodun adamı şimdi güvenmiyorum diyorsun nedir fikrini değiştiren.?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Emrah Bouzid Transferi gerçekleştiğinde öve öve bitiremiyodun adamı şimdi güvenmiyorum diyorsun nedir fikrini değiştiren.?
    İbrahim ben hermacı ve antremanı izledim gs tv sagolsun...
    Fikrimi degitiren olayları söylim..Yaptıgımız bütün hazırlık maclarında hata yaptı song ile cok uyumsuz tek olumlu olayı oyuna iyi top sokuyor insallah örnek bolu macı ,iyi hatırla bouzid girdi erol sürekli pozisyona girdi ve 2 gol yedik...
    Penaltı yaptıgı macı hatırla....
    Ahmat cakır falanda hatta yorum yapmısdı..Ayrıca Galatasarayı cok yakından takip eden bütün yazarlar aynısını söylüyor en basta kadir cetincalı..Buseneki en kötü trnasfer bouzid miş..
    İnsallah kendini geliştirmişdir diyecem ama son milli macta onun yüzünden yenildiler büyük hatalar yaptı golde onun yüzünden oldu...
    Antremanlarda en kolay calım yiyen futbolcu bouzid....
    İbrahim insallah ben yanılırım ha bunlar cıkarsa mac sonunda emrah demişdi dersin
    İnsallah yanılırım...

Fazıl abi benim kadrom kesin diyor..Ama fazıl abide kalliye cok kızıyor ayhan gibi adamı oynatmıyorsun üstelik bu macta savunmamız daha tehlikeli olacak ortsaha cok kosan adam olması lazımdı..Malesef kalli ortasahayı cok ofansif kurmus..Carusca bakalım nasıl oynayacak antremanlarda lincoln ile cok iyi paslar yapıyorlardı baya uyumlular.. insallah bu macı kazanırız........

Kalliye yinede güveniyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Gayet guzel dizilis..ama cok ofansif olmus..ayhan oynamli diye dusunuyorum..

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nonda Goller Onda Nonda varsa alırız.

Sessiz zirve!
    Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray evinde Konyaspor'u konuk ediyor. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak ve Galatasaray'ın geçen sezondan kalan 5 maçlık cezası nedeniyle yine seyircisiz oynanacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

G.Saray'ın kulüp doktoru İlker Yücesir, bugünkü Konyaspor maçında Sabri ile Arda'nın oynayamayacağını, kaburgasında kırık bulunan Servet ile ayak bileğinde ağrıları olan Mehmet Güven'in de oynama şansının çok düşük olduğunu bildirdi.

Özellikle sakat oyuncularının çokluğundan sıkıntı yaşayan teknik direktör Feldkamp'ın, kaburgasında kırık bulunan Servet'in yerine, sezon başından beri resmi maçlarda forma şansı bulamayan İsmael Bouzid'i oynatması bekleniyor.

G.Saray seyircisiz de kazanıyor

Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında bugünkü Konyaspor maçını da, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak Galatasaray, taraftar desteği olmadan da maçlarını kazanmayı biliyor.

Sarı-kırmızılı ekip, ligde daha önce cezası nedeniyle kendi evinde oynadığı seyircisiz 8 maçtan 7'sini kazandı, sadece 1'ini yitirdi.

6'sı Ali Sami Yen, 2'si de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda olmak üzere seyircisiz karşılaşmalarda toplam 17 gol atan ''Cim Bom'', kalesinde ise sadece 2 gol gördü.

''Cim Bom'', geçen sezondan kalan 5 maçlık seyircisiz oynama serisinin ilkinde, sezonun ilk haftasında Çaykur Rizespor'u 4-0, ikincisinde ise 3. haftada Ankaragücü'nü 1-0 yenmişti.

"Galatasaray'ı rahat yeneceğiz"

Lig'in ilk dört haftasında iyi oyun sergilediklerini ifade eden Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı şunları söyledi: " Oynadığımız dört karşılaşmada da oyun üstünlüğü olan takım bizdik. Fakat, şanssızlığımızdan dolayı galip, gelemedik. Bu şansızlığımızı Galatasaray, maçında kıracağımıza inanıyorum. Zor bir maç olacak, ama Galatasaray'ın bize karşı üstünlük kuracağını tahmin etmiyorum. Ali Sami Yen'den üç puanla ayrılırsak, buna bana süpriz olmayacak. Galatasaray, karşısında rahatlıkla galip geleceğimizi düşünüyorum."

Eren Şen ve Koray dışında sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Konyaspor, Galatasaray karşısında yeni transferi Washington Luiz'i de silah olarak kullanmayı düşünüyor.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray:

Aykut
    Uğur
    Song
    Bouzid
    Volkan Yaman
    Hasan Şaş
    Linderoth
    Lincoln
    Ayhan (Carrusca)
    Ümit Karan
    Hakan Şükür (Nonda)

Konyaspor:

Özden
    Burak
    El Saka
    Erkan Sekman
    Da Silva
    Neca
    Erman Özgür
    Mustafa Er
    Sedat
    Batista
    Veysel

STAT: Ali Sami Yen
    SAAT: 21.00
    HAKEM: Bülent Yıldırım
    YAYIN: Lig TV

G.Saray ile Konya 19. kez

Galatasaray ile Konyaspor ligde bugün 19. kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray, Birinci Lig'e ilk kez 1988-1989 sezonunda yükselen Konyaspor ile yaptığı 18 karşılaşmada, galibiyet sayısında 13-2 üstünlük kurdu. İki ekip arasındaki 3 maç da berabere sonuçlandı.Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda attığı toplam 36 gole karşılık filelerinde 14 gol gördü.İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlar İstanbul'da 3-3, Konya'da da 2-2 bitti.

İstanbul'daki maçlar

''Cim Bom'', ligde Konyaspor ile İstanbul'da oynadığı maçlarda sadece geçen sezon puan kaybetti.İki ekip bugüne dek İstanbul'da 9 maç yaparken, bunlardan 8'ini Galatasaray kazandı, geçen sezonki maç ise 3-3 bitti.Galatasaray, İstanbul'da yapılan maçlarda 22 gol kaydederken, Konya ekibi ise buna 9 golle karşılık verdi.

16.09.2007

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Diğer 4 maça asılmadılar ve kazanamadılar, hadi diyelim onlara da asıldılar ama kazanmayı beceremediler.Bunu Galatasaray'a karşı mı yapacaklar ?
    Nasıl asılmadılar.Adamlar bizim maçımızda aslanlar gibi oynadılar.Aynısını size karşıda oynayacaklardır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

KESIN KADROLAR ACIKLANDI........

Servet iğne ile oynuormuş

___________Orkun__________
    Uğur___Song____Servet__Volkan
    Barış___Linderoth____Carrusca
    __________Lincoln___________
    _____Kral__________Nonda_____

Servet düşük performansına ve sakat olmasına rağmen iğne ve bandajla ilk 11 çıkıyorsa varın siz düşünün Bouzid’in nasıl bir futbolcu olduğunu . Feldkamp istediğini kesinlikle bulamadı Bouzid’de bu artık gün ışığına çıkmıştır . Bu demektir ki Bouzid ara dönemde yolcu . İnşallah szleşmesindeki şartlar ağır değildir .

Bouzid benide cok yanılttı:

Kral-Nonda...

bakalım.

Ben bouzid i acaip sevdim.Neden bilmiyorum ama sevdim.Ona güvenin bence o hata yapmaz.

Bide ilk defa bu kadar heyecanlandım.Nonda da ilk 11 belki ondandır.Ondan da bu maçta gol bekliyorum ben.

Bu maç çok zevkli olcak bence 3-0 gibi rahat bir skorla alırız gibime gelio.

Tüh ya bouzid oynamıcakmış

Bu arada 17 Dk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu kadro ile maçı kazanamayız bence, umarım yanılırım..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Burak kadro iyi sadece carusca yerine ayhan olması lazımdı....İnsallah ayhanı aramayız.

Üstelik suanki sartlarda bu kadro ilecıkmak xorundayız..Sakatları unutmayın..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ayhan kesinlikle olmalıydı.. Hakan yerine Ümit Karan daha mantıklı bir tercih olurdu.. Servet konusunda yorum yapmasam daha iyi olacak..

___________Orkun__________
    Uğur___Song____Servet__Volkan
    Barış___Linderoth____Carrusca
    __________Lincoln___________
    _____Kral__________Nonda_____
    Biri bana Kalli`nin saka yaptigini söylesin ! Bu ne yav! Adam iyice gitti.Yasli teknik adam alirsak böyle olur iste.

Servet 0 yahu.Bouzid`e versene sans ! Simdi kimse bana Bouzid kötü demesin,Servettten kötü yoktur bu Dünyada.
    Hakan sakat iste.Alsana Ümit Karan`i.Son 2 sezonda en cok gol atan oyuncumuz.
    Carrusca ne ariyor orada ? Hakan Baltayi alsana sol beke.Volkan Yaman formsuz dinlendir.Sol kanata formda olan Ayhan`i al.

Off Kalli Offf !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gerets - Cihan

Kalli - Servet..

Carrusca inş. fiziğini geliştirmiştir ondan biraz tırsıyorum:S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Karan-Nonda daha iyi olurdu..Carrusca'nın gidişatına görede Ayhan girebilir ilerleyen dakikalarda..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Carrusca'yı sanırım antrenmandaki performansından dolayı kadroya aldı hadi hayırlısı..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Servet maçın yıldızı olur.

Nonda Carrusca Barış Uğur Servet in performansını merak ediyorum bakalım nsl bir maç olur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Penaltı ya olamaz böyle şey

Nonda attı 1-0......

Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri