Sivasspor 8.0.2' de harika kadroya sahip, maddi olarak çok iyi olmasa da takımda iyi bir potansiyel var. Denemeni öneririm..
Bank Asya 1. Lig' den ise Sakaryaspor oldukça kaliteli..
Printable View
Arkadaşlar bana fmden soğuduğum şu günlerde öyle bi takım önerinki ligde ortahalli kadro acısından cokta geniş olmayan ve biraz transferle toplanabilecek bikaç yıl içindede şampiyon olabilecek bi potansiyeli olsun..Mali acıdanda fena sayılmayan bi takım olsa süper olur ki oyuna yeniden ısınayım :) önerilerinizi bekliyorum...
S.S Lazio'yu al...
takımları öyle güsel anlatıyosunuzki sayfaları baştan sona kadar okudum en az 5 tane farklı takıma bunu seçecem dedim.kayıtlı oyunumu bırakıyodum nerdeyse :d.bu arada 8.02 yi çalıştıramıyorum ben
Toulouse ve Sevilla'yı şiddetle öneriyorum:
Toulouse gerçekten çok iyi bi takım.Şampiyonlar Ligi'ne katılıyorlar.Her mevkide çok iyi oyuncular var.Mansare,Cesar,Mathieu,Ebondo,Elmander,Emana vs..Taktiği oturtursanız Fransa'da rahat bir şekilde şampiyon olabilirsiniz.Ancak defansa ve forvete takviyeler yapmalısınız.Elmander'in yanına kaliteli bir forvet alırsanız rahat edersiniz..
Sevilla'ya gelince son yıllardaki başarılarından söz etmeye gerek yok.Kadroda 3-4 gereksiz oyuncu var onları gönderip transfer bütçesini artırabilirsiniz.Oyunun başında fazla bütçe verilmesede ek bütçe isteyince 20M veriyorlar.Bu paraylada özellikle defansa iyi takviyeler yapabilirsiniz, genç oyuncular alabilirsiniz.İlk sezon olmasada 2.sezon La Liga şampiyonluğuna fazla zorlanmadan ulaşabilirsiniz..
Arkadaşlar yeni oyuna başlıcam, bana herhangi bi 2.ligden, hedefi 10.-11. lik olan, finansı da çok kötü olmayan bir takım önerirseniz çok makbule geçer. :)
fransa 2. ligi Le Havre 8.0 da baktm bugun süper takımdı bi bak derim ;)
Premier Ligden Sunderland zevkli ve güzel.Bi kaç transferle ilk 10'a oynayabilirsiniz..
Leicester City
Lyon
kadro yerinde gerçekten sadece 4 transferle şampiyonar li,gi sampiyonu olabilirsiniz
ben;
cesar delgado*eduardo ratinho*akinfeev transferleri ile şampiyonlar ligi kupasını kaldırdım
Udinese gerçekten çok iyi bir kadroya sahipler hücum hattı çok güçlü bir takım
Hertha Berlin güzel değil bence. Karlsruhe nasıl?
derby county
stadı: 33000 pride park
kuruluş: 1884
bu sezon premier ligten 1 galibiyet ile küme düştü oyundada herkes düşmenizi bekliyor ama 2-3 nokta transfer ile harikalar yaratabilirsiniz ben yıllardır banko takımım bu sene alt lige düştük ama olsun seneye yine cıkarız ayrıca cok ateşli taraftarı vardır
web sitesi : http://www.dcfc.premiumtv.co.uk/page/Welcome
bana bir takım söyleyin de fm nin zevki çıksın ortaya hangi lig olursa olsun
Schalke 04 derim sana.
İngiltere Conference North ya da South dan bir takımla açmayı düşünüyorum yalnız ilk sezon nispeten kolay bir yükselme yapmak istiyorum Conference National'a bilgisi ya da fikri olan varsa bi takım tavsiye ederse sevinirim...
Boston United olabilirsin Sir FRD arkadaşım orda süpper bir kariyer çıkarmıştı sende onun gibi olabilirsen ne mutlu sana...
arkadaslar kadrosunda revizyona gidebilecegim,operasyon yapabilecegim bir takım arıyorum.operasyon derken örnegin;gs takımının sene basında yaptıgı genclestirme ve yenilenme calısması gibi:) buna uygun kadro yapısı olan ve bütcesi olan bir takım söyleyebilirmisiniz?
yabancı sınırı olmayan ve avrupadaki bi ligden kulüp önerirmisiniz?
ama sarsın bayaa
Almanya'dan zor istiyorsan Dortmund, orta seviye Wolfsburg ve üst seviye Bremen.
İngiltere'den Tottenham, City zevkli olur.Ayrıca Arsenal ile oynamakta çok zevkli oluyor..
saolun:D
küçük veya orta derece takımlar güzel oluyo.
büyük takımlarla oynayınca kolay oluyo ve sarmıyo.belçika yla almanya kafama yattı da parasal yönden nasıllar acaba?
Dortmund başta 500 k:D gibi bir bütçe versede yönetimden ek bütçe isteyince 5M veriyor bu para da bitince tekrar bir 5M verebiliyor.Böylece toplamda 10M gibi bir transfer bütçen olmuş oluyor..
Bremen'de yine beklediğin gibi bir bütçe verilmese bile Diego'yu satıp ondan büyük paralar elde edebiliyorsun..
Tottenham ve City parasal yönden en büyük bütçeyi ayıran takımlardan tam olarak hatırlamıyorum ama 100M civarı gibi bir bütçe verildiğini duymuştum önceden.Zaten İngiliz kulüpler bu konuda cömert oluyorlar.Maddi sıkıntı çekmiyorsun..
çok saol
şimdi dortmund la başlıyorum:D
arkadaslar kadrosunda revizyona gidebilecegim,operasyon yapabilecegim bir takım arıyorum.operasyon derken örnegin;gs takımının sene basında yaptıgı genclestirme ve yenilenme calısması gibi:h: buna uygun kadro yapısı olan ve bütcesi olan bir takım söyleyebilirmisiniz?
Milan'ı deneyebilirsin..