İkili averaja sezon sonu bakılır ;;)
Printable View
Açıkçası son dakikalarda Galatasaray nasılsa gol atar diye hazırlamıştım kendimi. Olmayınca sevincim aşırı oldu.:)
Fenerbahçe ligde kötü oynuyor, Galatasaray muhteşem, hatta 3. haftada lig şampiyonluğu kesin UEFA Kupası bile Galatasaray'ın yorumlarının üstüne ilk devreyi Galatasaray'ın üzerinde tamamlamamız çok iyi oldu.
Oftaş savunmada gösterdiği başarıyı hücumda gösteremedi, zaten hücumda da etkili olabilseler daha yukarlarda olurlardı. Galatasaray oyunculardan önce Teknik Direktör bulması lazım bence...
Benim bildiğim sezon sonu bakılıyor.;)
Yav herseye tozpembe bakmaya alismissiniz siz.Sanki Kalli bastayken durumumuz cok iyiydi ? Bakin bakalim sezon basindan beri oynanan futbola,kac hafta iyi futbol gördük ? Uefa Kupasinda nasil bir üst tura ciktik ?
Ben bunlari her zaman söylerim,iyi gün taraftari degilim,baskalariyla karistirma beni Aygün ...
Olmadı, yakışmadı.. Maç hakkında söylenecek fazla birşey yok, tam bir beraberlik maçıydı.. Taraftara yazık oldu, iyi desteklemişlerdi.. Oftaş istediği bir puanı sert oyun anlayışı ile aldı.. Lider kapatmak vardı devreyi ama olsun 1 puan gerideyiz sonuçta çok fazla bir fark yok.. Lig çok zevkli geçiyor bu sene 4 tane şampiyonluk adayı var, umarım ipi biz göğüsleriz.. Devre arasında adam gibi takviyeler yapılır ve eksiklerimiz takıma zımba gibi dönerse, rahat şampiyon oluruz.. Kilit maçlar derbiler olur, umarım FB derbisini içerde oynayacak olmanın avantajını kullanabiliriz..
Son olarak, Sabri'ye burdan sevgi ve saygılarımı iletiyorum (!), o fırlattığı ayakkabıları.. ( Anladınız siz onu ) :p :D
Kelimesi kelimesine kadar katılıyorum kardeş Ümit Karan'ı ve diğerlerini küstüren kim?Kalli hiç yoktan yere saçma sapan disiplin oyunlarıyla takımı berbat ettin UEFA'da şansa çıktık gruplardan transfer yapılmasın yapılacaksa teknik adam gelsin yeter ayrıca grip olan birinin maça çıkmaması normaldir ama grip olan biri Almanya'ya giderse maç saati çok karmaşık bir durum madem gripsin kal evinde bu bana ilginç geldi açıkçası
sen de bu kadar karamsar olma. Lincoln'den 3-4 maç yararlandık. ayhan-lincoln-linderoth gibi ortasahanın 3 as elemanıyla sezon boyunca 3 maç bile yapamadık sakatlıklardan dolayı ve bu takımda ilk 11 de oynayan 7 yeni oyuncu var. adaptasyon enformasyon bilmemnemasyon. bunların hepsini tart. ondan sonra karamsar ol bence.
tezahurattır şudur budur öyle özlü sözleri imzana yazabilirsin.
Sabret Baran.Devre arası bakalım ne takviyeler olucak.Ondan sonra oyunumuzda ne gibi değişiklikler olucak bakalım.Devre arası çok çalışıp toparlanmalıyız.Sakatlarda iyileşicek.Daha ne isteyelim.Kalli'de hastalanırsa böyle gitsin evinde yatsın bıraksın T.D.'lüğü.Ama eğer sezon sonu lider değilsek o zaman bu takımda kimsenin işi yok.! Aydın abi senle hep aynı düşünüyoruz :)
Yav abi orasi apayri bir konu zaten.Neden sakatlandiklari,nicin bu kadar uzun sakatliklar yasadiklari,hayatinda MR cektirmeyen Linderoth´un uzun sakatligi falan onlar apayri bir konu.
Bizim bakmamiz gereken oynanan futbol,futbolculardaki isteklilik olmali.Istanbul B.B. macindaki gibi oynasinlar,isterlerse her maci yenilsinler,biz bisey demeyiz.Ama böyle istekli olmazsan,kazanma ruhu yoksa sende iste ozaman taraftarlar cildirir,Galatasaray formasini kimler tasiyor diye sorar kendisine.
benim demek istediğim de şu. tamam takım çok kötü oynadı. a.wien maçı tamamen rezalet. sen o maç için bunları söyleseydin katılırdım.
ama bu maçta oftaşın futbolunu da es geçmeyin demek istiyorum. adamlar çok güzel oynatmadılar takımı. 5 pas yapamadı gs. buna dikkat çekmek istiyorum. gs kötü oynadı ama kötü oynamasının sebebi oftaşın direncinin yüksek olması. oyuncuların isteksizliği değil bence.
Ümit Karan gibi çok iyi bir oyuncunun eksikliğinide görmüş olduk eğer bu oyuncu yollarsa yönetim ve Kalli asrın hatasını yaparlar zaten her zaman yapıyorlarda...
İyi de aydın abi galatasaray sadece bu hafta kötü oynamadı ki avrupayı katmasak bu sene bir çok maçını +90larda kazandı..Ben son dakika da bile bir fenerli olarak Galatasaray alacak diyordum,aynı şekilde olmayınca aşırı tepki gösterdim..Lig neyse ama Avrupa'da böyle asla gitmez..O gruptan bu kadar şansla çıktıktan sonra mutlaka bişeyler yapılması lazım diyeceğim ama Başkan'ın açıklaması var paramız yok transfer çok yapılmayacak diye..Ancak ben iddaa ediyorum sadece elindekileri iyi kullansa çok iyi yerlere gidebilir..
tamam zaten ilk yarı performansları için ayrı konular açılacak. orada genel performans tartışılır. ben bu maçtan bahsediyorum.
Ben Oftaşın bu sene bi kaç maçına gittim orta'nın bile altında bir takım bence..
OFTAŞ zor bir deplasman, Fenerbahçe de kazanamamıştı.
Galatasaray son haftalarda kötü ve liderliği de kaptırdı, devreyi 3. bitirdi. Kötü günler başladı bence Galatasaray açısından zira aradaki puan farkı epey fazlayken birden Fenerbahçe öne geçti.
Zaten oftaşın özelliği iyi oynayan bir takım olması değil. iyi oynatmayan bir takım olması.
Basketbol takimimizdaki ruh yok yav bu takimda.Taraftarlar mac boyunca takimi harika destekledi,son saniyeye kadar destekledi ama futbolcular da en ufak degisiklilik yoktu.Dakika 90+1 bizimkiler yürüyor,kaleciye geri pas oynuyor...
Kalli gitmedikce,bu kafalar degismedikce bu sene de basari zor...
Galatasaray'ın beraber kalması güzel oldu..
Galatasaray çok kötü oynadı hatta maçın ortasında sıkıldım Barca maçı aklıma geldi izliycek bişey buldum diye sevindim :D
GaLatasaray Orta saha da yaratıcı oyuncuLarını kaybettiği için uzun zamandır maçLarında zorLanıyor. Arda geçen sezon başında ki arda oLmayınca, LincoLn gibi bir star sakatLıkLarLa boğuşurken GaLatasaray çok zor durumda kaLdı. Şansının yardımı iLe yükseLdiği Uefa ve Ligde kazandığı son dakika goLLeri GaLatasarayı Ligin İLk yarısında en azından potanın en yükseğinde oLma şansını sağLadı.
Ben LincoLn Lü GaLatasarayın neLer yapabiLeceğini izLemek istiyorum. Şimdi GaLatasaray hakkında beLLi bir oyun pLanı, oyunu yönLendirecek oyuncudan yoksun oynayan bir GaLatasarayın yaptığı fazLa tartışıLmamaLı. KazanıLan bütün puanLar bence GaLatasaray için şu noktada ekstradır.
Galatasaray için tam zamanında geldi bu mola.Lig bir kaç hafta daha devam etse Galatasaray eksiklikleriyle puan kaybetmeye devam edebilirdi.
Birde bu maçta bende bir çok kişi gibi Galatasaray'ın son dakikalarda gol atmasını bekledim ama bu sefer olmadı.
Gs mevcut kadrosunu devre arasında iyi bir şekilde dinlendirirse ve sakatlarda erken dönerse Avrupa'da en azından kötü futbol olmaz,ligdede sonuna kadar şampiyonluğu takip eder.
Ne kalitesiz sıkıcı bir maçtı yahu,şaştım kaldım..
İstediğim olduğu için mutlu ve huzurluyum.. :p
iki takımada 2. Dönemde Allah güç, kuvvet versin.. :)
Oftasda 3 oyuncu iyi oynadi: Tozo, Giray ve Hakan Aslantas, bu oyunculari begendim :)
Lincoln geri döööön.. Transfer sart.. 2 defans 1 ortasaha..
En iLginçi de KaLLi hastayım deyip maça geLmiyor ama ALmanya ya gitmesini biLiyor. Ankara ya kadar yoLcuLuk yapamıyorsan ALmanya ya nasıL gidiyorsun şaşıLacak iş.
Hiçbir futbolcumuzu elestirmeye hakımız yok...
Grib oldugunu mana eden..Ankaraya gelmeyip Dün noel tatili için Almanyaya giden Kalli istifa diyorum...
Adama bakya hastayım diye ankaraya gitmiyor almanyaya gidiyor..Giderken 7 bavullan gitmiş..İnsallah geri gelmez...Doktorları Ankaraya gidemez diyor 2,5 saatlik yola gidiyor..
Takımın komutanı yok...Komutan Noel için almanyada oh...Hristiyanlar için noel 25'indemiş sanki kaçıyor kalli beyfendii..Yazıklar olsun sana kalli...
Çok sıkıcı bir maçtı..Kalli ise şaşırttı beni..hazır gitmişken hiç gelmesin :p