city maçı gerçekten süper olmuş lutonun bir an önce toparlanması gerek bu arada emre kardeş senin skinin adı ne?
Printable View
city maçı gerçekten süper olmuş lutonun bir an önce toparlanması gerek bu arada emre kardeş senin skinin adı ne?
Aslında kemik bir yapılanma var , mental açıdan hemen hemen standartlara çok yaklaştım.Ama orta saha hattımda ve defans dizilimimde karşıdaki takımın taktiğine göre davranmak kolay rakiplerde gerçekten çok işe yarıyor.
Bu arada dün ufak bir aksaklıktan dolayı kariyere devam edemedik.Bugün kaldığı yerden devam ederiz büyük ihtimalle.
Hepinize basarılar favorim EREN
Eren abi çok başarılısın.Tebrik ederim.
Forvet hattımda Haynes gibi çok formda bir oyuncuya sahibim.Gerçekten çok başarılı kendisi.Şu ana kadar 12 maç 15 golü mevcut ve bu adam malesef ki kiralık! Eğer sene sonunda alabilirsem satıl alacağım.Eğer alamazsam güzel bir alternatif buldum ve fiyatı ucuzken kaçırmadım ve aldım! kim mi ?Devre arasında gelecek işte yeni transferim Jermaine Beckford:
http://img215.imageshack.us/img215/2848/beckfordoq7.jpg
Kendisi bana tam olarak 1 milyon euro bonservis ve yıllık 200bin euro'ya mal oldu.
Ligde kötü performansımız devam ederken en azından gol yememizi engellemek amacıyla profesyonel kaleci Enckelman ile sözleşme imzaladır.Kulübünün listeye koyduğu 2.6 MN $ değerindeki oyuncuyu 900 bin $'a renklerimize bağladık.
Açıkçası biz Nottm forest olarak kendimizi daha başarılı görüyoruz. Çünkü iki arkadaşımızın yönettiği kulüplede de para var ve bundan faydalanabiliyorlar. Bizim kulübümüzde para sıkıntısı yaşanıyor ve biz para sıkıntısı yaşamamızda rağmen puan urumunda üst sıralardayız. Arkadaşlarımız istedikleri adamları alırken, transferleri yaparken biz bütçemize göre alacağımız en iyi oyuncu alıyoruz. Haliyle diğer arkadaşlarımızın aldığı gibi yüksek özelliklerde oyuncular olmuyor ama takım oyunu oynadığımızdan ve bu işi çok iyi yaptığımızdan ligde iyi durumdayız. Daha iyi olacağız çünkü oyunun daha çok başındayız.
Ayrıca size bir haberim var. Eren kardeşim söylemeyi unutmuş. Saint Johns Trophy Çeyrek Finali'nde 13 Kasım günü erken final olarak nitelendirilen bir maç var: Nottm Forest - Milwall
Maçın heyecanı şimdiden bizi sardı. Kura çekimini görünce ikimizde inanılmaz heyecanlandık Erenle. Öyle tahmin ediyorum ki 13 Kasım'da kendi evimizde oynayacağımız maçta da bu heyecan devam edecek. Ayrıca bizi çok güzel bir maç bekliyorum düşüncesindeyim. ;)
Hep beraber bekleyip görücez..
Evet ben onu unutmuşum :)
http://img515.imageshack.us/img515/1...allcopymn4.jpg
Herkese başarılar. Özellikle Eren'e. :) Hadi Eren göster kendini.:)
Beckford transferi iyi olmuş.Millwall'ın hücumuna katkı sağlayacaktır.Ayrıca 13 Kasımdaki maçta iki takıma da başarılar.İyi olan kazansın ;;)
Hepinize başarılar
Favorim maçta Nottingham Forest.