Evet penaltıydı, formadan çekildi sanırım.
Printable View
Orkun mutlak bir golü kurtarmış.
Serkan karşı karşıya Martinez'in üstüne nişanlamış ..
İlk yarı sonucu 3-0...
Baris 1+2 :D
Arda resmen show yapiyor.. Bu Arda Turkish C.Ronaldo'muz oldu son maclarda :)
Insallah Euro 2008 böyle güzel oynar..
ilk yarı 3-0 bitti .. 2. yarı muhtemelen Kalli kendinizi zorlamayın diyecek Leverkusen macını düşünerek... 2. yarı tempo düşebilir.
Hakan Şükür attı 245 oldu ;;)
Hakan Şükür'de hep Manisa'ya atıyor.:p
Hakan Balta , Ayhan ve Lincoln ısınıyor .
G.Saray keyif veriyor gerçekten.İmrenmiyorum desen yalan olur.Müthiş pres,yardımlaşma,pozisyon zenginliği ve goller.Açıkçası futbol adına her şey var...
Kalli Lincoln'ü alır heralde 60'tan sonra.:)
Abartmayalım derken? Türkiye'den Cristiano Ronaldo'ya benzer oyun stili olan bi oyuncu göster deseler en az 15 milyon kişi Arda der. Türkiye'nin Ronaldo'su diyoruz, dünyanın değil.
Soruna gelince, maç bu hafta.
Ayrıca Lincoln bence girmemeli, bu kadar erkenden tekme yemeye başladığını görmek istemiyorum. Yemin ederim yüreğim sızlıyor bu adamın yediği tekmeleri gördükçe.
Selçuk bizi boş gecmiyor :) Neyse nazar boncugu oolsun...
Arkadaşlarmaçı anlatmayın bu konuda. Golleri kimin attığına başka sitelerden de bakılır ki nitekim öyle yapıp buraya yazıyorsunuz, sevinçlerinizi de evinizde kollarınızı havaya kaldırıp değişik sevinç sesleri çıkararak yapabilirsiniz. Lütfen içi dolu mesajlar atalım, sonra mesajlarınız silinmiş olur, parmaklarınıza yazık olmuş olur.
Orkun mükemmel bir gol yemiş yine. Hep mükemmel yiyor bu adam yahu :zuhaha Bu arada ilginçtir, Selçuk bize gol attığı anda, FM'de benim Selçuk da gol attı. Aynı adam aynı anda 2 gol atmış oldu :zuhaha
Ayrıca 5 yetmez bize. Biraz daha atalım, biraz daha coşalım yahu ;;)
5. golüde Ümit attı. Artık Lincoln'ü görmek istiyorum sahada.:p
Vee uzun bir aradan sonra Lincoln oyunda ;) Serkan çıktı.
Lincoln Serkan'ın yerinde oyunda.
Lincoln'ün oyuna girmesine sevindim. İnşallah gol atar.:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Müthiş bir maç oluyor.:) Barusso'nun yerine keşke Selçuk'u alsaydık.:p
Lincoln'e sert harekete hayır. Yetti artık yav. Bu arada 5-3 olmuş. Ne biçim maç bu yahu.
Manisa 1.devredeki Manisa değil Samet. Devre arası transferleriyle güçlendiler.;;)
Kral bu maçta coştukça coşuyor. Hadi bakalım, inşallah 2000 yılı gibi olur.
Futbol bölümü kuralları:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=54734
Önemli hatırlatma: Futbol bölümü kurallarına uygun mesajlar yazmayan üyeler için kurallara uygunsuz her 3 mesajda 1 uyarı verileceğini aklımızdan çıkarmayalım.
1 genel uyarı:
Maç esnasında da içi dolu mesajlar atılmalıdır. Maçı anlatan, şu attı bu attı tipinde mesajları taraftar forumlarında yazmanız tavsiye edilir.
Maç bitti, hayırlı olsun 3 puan. Kral 8 golle "Bu yarışta ben de varım arkadaş" diyor.
Maçı başından sonuna kadar iyi oynadık.Tebrikler Galatasaray'ıma sıra Leverkusen'de...şu 3 gol olmasaydı daha iyi olurdu:p
3 puanı aldık. Güzel bir duygu. Futbol adına hersey vardı. Sevincimizi doyasıya yasıyoruz !! Lideriz ve yürüyoruz bu yolda !!
Her iki takımında defansı kötü oynamış sanrım.. Ama güzel ve zevkli bir maç olmuş :)
Göze hoş gelen futbol oynuyoruz. Maçlarımız çok zevkli geçiyor. Sıradaki gelsin.:p
Song olsaydı belki bu kadar gol yemezdik.
9 gol çok güzel.. Tebrikler Galatasaray...
Galatasaray kim oynarsa oynasın gol atmakta zorlanmıyor bu Kalinin eseri Tebrikler
Yenilen 3 gol defansın kötü olmasından değil, farkın açılmasından dolayı olan konsantrasyon eksikliğinden. Yediğimiz ilk 2 golde örneğin. Bir hafta önce Fenerbahçe'den kimse oraya yaklaşamıyordu bile şimdi farkın getirdiği rahatlıkla kimse yayın önünde müdahale etmeyince Selçuk iki tane şut attı. Selçuk'da her zaman bize gol atıyor..
Takımda herkez savaşıyor...Sürekli pres yapıyoruz..Hakan şükür çok güzel bir kafa golü attı..Persembe günü Kalli hangi ilkonbiri cıkarırsa saygı duymalıyız bence(::)
6.golde Lincoln güzel bir asist yaptı..Hakan şükür 3 gol 1 asist yaptı,Barış 2 gol 1 asist yaptı,Arda'da bunlara Yardımcı oldu:)
Bu macin üzerine fazla konusmaya gerek yok. Seyir zevki cok yüksek bir mac oldu...
Bu kadroyla çok güzel bir maçtı helal olsun gençlere ve Kral Hakana :)
Lincoln'e yapılanlar ayıptır , yazıktır , günahtır !
harika bir futbol vardı sahada son 30dk normal olarak oyundan düştük
Tebrikler Galatasaray.Süper bir maçta üç puanı aldılar.Seyir zevkide veren bir maçtı.Keşke ligimizdeki her maç böyle olsa.
Kral her zaman Kral.Tebrikler Galatasarayıma.Çok iyi oynadı herkes.Böyle devam ederiz inş.Ligde son maçlarda süperiz.Son 3 maçta 15-16 gol attık heralde.Bu moralle Leverkusen maçınıda kazanırsak çok iyi olur.
Yok yok çok zorlamadı:D..Selçuk 2 gol atınca burak ismini duymaya basladım..
Lincoln'e yapılan ayıp ya..Adam oyuna girdi hemen 2 tane sert faul yapıldı.
Kallinin İlk yarıdaki kadroyu bozacagını sanmıyorum..Sürekli pres yapan takım avrupada rakibide bozar.Üstelik bu kadro Savasıyor rakibi yıldırıyor.
Lincoln persembe günü oynamassa sasırmayın derim..
Ligimizde her maç bu kadar açık futbol oynanırsa takımlarımız Avrupa'da çok zorlanır;)
Tebrikler Galatasaray radyoda dinledim bi ara 11. dakikada spiker çok gollü maç dediğinde daha 1-0'dı.Hadi laan demiştim nerden biliyon :D:D:D gibisinden ama..
Leverkusen'de böyle olsunda gerisi önemli değil Galatsaray ligi zaten götürür.
selcuk un 2 golu de mükemmelmiş. Ümit in attıgı gol de hem pas , ümitin kontrolu ve mükemmel plasesi ile harikaymış. Selcuk un 2 gol de de kimse birsey yapamazdı. Burak ın golu de orta sut karısımı bi vurusa tek vurus gol oldu. lideriz ilerliyoruz...
Bu maçı izledikten sonraki sloganım:
Lincoln'süz GALATASARAY istiyoruz....