Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

29 82.86%
  • Berabere Biter

3 8.57%
  • Manisaspor Kazanır

3 8.57%
1 ile 30 arası toplam 138 sonuç

Konu: TSL 21. Hafta | Galatasaray - Manisaspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Her iki takımında defansı kötü oynamış sanrım.. Ama güzel ve zevkli bir maç olmuş
    Yenilen 3 gol defansın kötü olmasından değil, farkın açılmasından dolayı olan konsantrasyon eksikliğinden. Yediğimiz ilk 2 golde örneğin. Bir hafta önce Fenerbahçe'den kimse oraya yaklaşamıyordu bile şimdi farkın getirdiği rahatlıkla kimse yayın önünde müdahale etmeyince Selçuk iki tane şut attı. Selçuk'da her zaman bize gol atıyor..

Takımda herkez savaşıyor...Sürekli pres yapıyoruz..Hakan şükür çok güzel bir kafa golü attı..Persembe günü Kalli hangi ilkonbiri cıkarırsa saygı duymalıyız bence

6.golde Lincoln güzel bir asist yaptı..Hakan şükür 3 gol 1 asist yaptı,Barış 2 gol 1 asist yaptı,Arda'da bunlara Yardımcı oldu

Bu macin üzerine fazla konusmaya gerek yok. Seyir zevki cok yüksek bir mac oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Yenilen 3 gol defansın kötü olmasından değil, farkın açılmasından dolayı olan konsantrasyon eksikliğinden. Yediğimiz ilk 2 golde örneğin. Bir hafta önce Fenerbahçe'den kimse oraya yaklaşamıyordu bile şimdi farkın getirdiği rahatlıkla kimse yayın önünde müdahale etmeyince Selçuk iki tane şut attı. Selçuk'da her zaman bize gol atıyor..

Takımda herkez savaşıyor...Sürekli pres yapıyoruz..Hakan şükür çok güzel bir kafa golü attı..Persembe günü Kalli hangi ilkonbiri cıkarırsa saygı duymalıyız bence

6.golde Lincoln güzel bir asist yaptı..Hakan şükür 3 gol 1 asist yaptı,Barış 2 gol 1 asist yaptı,Arda'da bunlara Yardımcı oldu

Bu macin üzerine fazla konusmaya gerek yok. Seyir zevki cok yüksek bir mac oldu...

Burak nasıl oynadı Emrah,zorlayabildi mi?Bütün hafta boyunca bunu konuştuk...
    Last edited by anilton : 09.Şubat.2008 at 22:27

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Yok yok çok zorlamadı..Selçuk 2 gol atınca burak ismini duymaya basladım..

Lincoln'e yapılan ayıp ya..Adam oyuna girdi hemen 2 tane sert faul yapıldı.
    Kallinin İlk yarıdaki kadroyu bozacagını sanmıyorum..Sürekli pres yapan takım avrupada rakibide bozar.Üstelik bu kadro Savasıyor rakibi yıldırıyor.

Lincoln persembe günü oynamassa sasırmayın derim
    ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yok yok çok zorlamadı..Selçuk 2 gol atınca burak ismini duymaya basladım..

Lincoln'e yapılan ayıp ya..Adam oyuna girdi hemen 2 tane sert faul yapıldı.
    Kallinin İlk yarıdaki kadroyu bozacagını sanmıyorum..Sürekli pres yapan takım avrupada rakibide bozar.Üstelik bu kadro Savasıyor rakibi yıldırıyor.

Lincoln persembe günü oynamassa sasırmayın derim
    ..
    G.Saray erken golü bulup farkı açınca doğal olarak zorlayamadı.Dediğin gibi fark kapanmaya başlayınca oynadığına göre G.Saray golü bulamayıp,farkı açamasa belki dahada etkili olacaktı.Ama nedense ben Burak'ı çok seviyorum ve başarılı olmasını istiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Fazla zorlamadi, ama yinede gol atti. bunada sevindim

Selcuk Inan harika mac cikarti..güzel goller atti.

Bu basari Kalli'nin eseri..

Güzel ve bol göllü mac oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray'ın coşarak oynayacağını daha önce belirtmiştim. Bu takım böyle koştuğu sürece 7 atar varsın 3-4'te yesin. Hem gücün kimde olduğunu gösteriyor hem galip geliyor hemde göze hoş gelen bir oyuna vesile oluyor. Maça bitmiş gözüyle bakılması yenen gollere kılıf değil hakikattir. Çünkü golü yediği anda bir tane atması aslında oyunu kimin kontrol ettiğinin göstergesidir. Selçuk'a gelince müthiş oynamadı sadece müthiş bir şut attı ve gol oldu.(2 golü Orkun'un hatası olduğu için müthiş vurduda girdi diyemeyeceğim.) Galatasaray bu sene ne kupa alırsa ne kadar iyi işler yaparsa kardır. Bu takım ileride yine çok yakacak bekleyip görelim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ben maçı izlemedim ama senin dediğin olmuştur.. Çünkü goller farktan sonra gelmişti, doğru söyledin.

Mesaj Yetkileri